Samsun Salıpazarı 75 rakim orta kuvvet tipi etkili
Posts by KseHasan
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Samsun Salıpazarı 75 takım hafif kar yağışlı :O
-
Virga nedir?
Virga; yeryüzüne ulaşmayan kar veya yağmur şeklindeki yağışa verilen addır. Virga yağışı, buluttan yeryüzüne doğru yaptığı yolculuğun orta kısımlarında herhangi bir noktasında buharlaşır. Yağışın bulutta başlayan yolculuğu ,yeryüzüne ulaşamadan ve havada çok kuru ve sıcak ortamda buharlaşarak kaybolan bir yağış
-
Samsun Salipazarindayim üzerimde up uzun bi bant var ama yağış düşmüyor neden acaba virga mi var
-
Samsun Salıpazarı inanılmaz yağıyor du yarim saat önce hayatımda böyle biseyi çok nadir gördüm f49103a368cbcf35a239.jpg
-
ağlamayana emzik yok Salipazari 75 rakim basladik a5080fe47f736a.jpg
-
SAMSUN'UN doğu yakası Salipazarinda tık yok
-
Coğrafya tarihinin havacilik anlaminda en büyük kazıklarindan birini Samsun yedi heryer kardan yıkılırken Samsunda yıldızlar var -14 ve -40 varken bu durumun yaşanması çok acı Istanbul bile bizden fazla kar gördü
-
Samsun inanılmaz hayal kırıklığı hadi geçmiş olsun tarihi kazığı yedik
-
millet 30 cm kar yağıyor diye sevinç çığlıkları atarken biz Samsunda hava da süzülüyor diye seviniyoruz ne bileyim be abi insan üzülüyor işte canım yanıyor ya
-
Herkesin psikolojisi bozuldu abi ahahhaha normal
adam alışkın değil Salıpazarında orada düzdağ yaylaköy Samsunun yağış rezerviydi
Kesinlikle haklisin hocam deklerin ana mekanı ve yapışıp gitmeyen yerdir salıpazarı karadenizin en çok yağış alan ilçelerinden de biridir hayatimda ilk defa şahit oluyorum böyle bi duruma
-
Samsunlu olarak yemin ederim beklentim kalmadı artık havada görürsem şükür ederim sağımız solumuz kara gömülmüş fotoğraflar havada ucusuyor avcumuzu yalamaya devam size iyi sistemler hepiniz Allah'a emanet olun
Birde doğu kesiminde oturuyorum Salipazarinda bizde bile tık yoksa merkezde hiç yoktur Kalin sağlıcakla
-
sayfa no : 747 olmuş. Hadi Boeing 747 yi havalandıralım
Havalandirsak ne olacak kesin havada Flapları kırılır bizde bu şans varken
-
Çarşambada falansa tık yok kopuyor diyen kim sallıyor bence kopma falan yok
-
Semih hocam gelecek sistemde Samsuna kar bekliyor musunuz şuan orta ve doğu karadenizde tüm iller yıkılırken biz avucumuzu yaliyoruzda o acıdan havada güneşli zaten gelecek sistem Samsunda kıyıya kar yapar mi
-
Arkadaşlar Samsunlular olarak bisey yememize gerek yok artık zaten bugün yediğimiz kazık hepimizi doyurur Allah bereket versin ben doydum kazığa
-
arkadaşlar Samsunda havada yarın böyle gunluk güneşli olursa mangala gidelim mi kışın böyle güneşli havalar bulmak zor
-
pardon arkadaşlar zaten samsuna sistem gelmemişti dimi unutmusum ;)))
-
Samsun sisteme veda ediyor size iyi eğlenceler
-
Rezalet bi sistem Samsun adına tarihte mudara olduğumuz en büyük sistem bölge genelinde hava açtı zaten sistemde belliydi yazık bize acinicak haldeyiz