6-9 Ocak Arası Sistemi

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • SEMİH HOCAM

    7 ve 8 Şeytanın bacağını kıracağİz inş rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123rk23_kgigf-123

  • Efsane semihin tahmini tartışılmaz tutmadığı zaman yada siyirdigi zaman zaten sistem sonunda gerekli açıklamayı yapıyor yıllardır böyle gördük bu arada tutmama ihtimali en baba yüzde 10 dur yüzde 90 hep tutmuştur yeni olan ve sabırsız olan üyelerin dikkatine

  • Gerekenden kastınız nedir Semih üstad!

    Sakın ha sakın ergen zihniyette kendini bilmezler için değmez üstadım

    Biz kapı gibi burdayız sizde bir yere kadar tahmin edebilirsiniz bir yerden sonra herkesi aşar bu durum

    Bunlara hak aslında geçen seneden beter olun diye ama vicdan el vermez

    ister yağsın isterse hiç yağmasın sonuna kadar arkandayız Semih bey

  • Semih hocam tahmin yapmayı bıraksa ilk önce eleştirip yerden yere vuranlar dön hocam diye duyar kasar. Çünkü bilir artık hocaya çatamayacağını. Bu yüzden işine gelmez onların.

  • semih beyin belki baska hayat planlari olabilir.adam ben birakiyorum bu isleri demediki..belki bi sure ara verecektir.

    Haklısın hocam. Ucu açık konuştu. Her yere çekilir. Biz de en kötüsüne çektik. Belki de biraz daha dikkatli tahminler yapacağım herkesten beklentiyi yüksek tuttuğum için özür dilerim diyecekti

  • Haddime değil sayın yöneticiler olabilme ihtimali varmıdır bilmiyorum ama foruma yaş sınırı getirilmeli

    Üye 18 yaşından küçük ise foruma katılsın ama yorum etiketi kapatılsın

    Sert bir öneri ama sabahtan beri takip ediyorum tüm sayfaları X(

    Karar tabii ki siz yöneticilerin

    Saygılar.

  • İnsanoğlu maalesef hep böyledir doymak bilmez biri çok güzel şeyler yapar diğerleri onu çok sever takdir etmeye başlar ama o kişi küçük bir hata veya başka ona benzer. Bir şey yaparsa onu sevmiş gibi davranan küstah sinsi kurnaz kişiler istediklerini alamayınca hemen o sevdiği kişiye saldırır çünkü açgözlü, zalim,ve kibir onların gözünü kör eder.Bu yüzden bu kişilerin çok emek veren insanların hakkını yemesi hiç adil ya bu davranışlarından vazgeçekler ya da buradan defolup gitçekler benim diceklerim bu kadar.

  • Haddime değil sayın yöneticiler olabilme ihtimali varmıdır bilmiyorum ama foruma yaş sınırı getirilmeli

    Üye 18 yaşından küçük ise foruma katılsın ama yorum etiketi kapatılsın

    Sert bir öneri ama sabahtan beri takip ediyorum tüm sayfaları X(

    Karar tabii ki siz yöneticilerin

    Saygılar.

    Nereden bilinicem 18 yaş olayı.kardeş olmaz o dediğin.paralı falan olsun üyelik diyicem de o zaman ticarete girer.

  • Nereden bilinicem 18 yaş olayı.kardeş olmaz o dediğin.paralı falan olsun üyelik diyicem de o zaman ticarete girer.

    Mesaj yazan soru soran arkadaşlara cevapları zaten alıntı yaparak yada @ etiketiyle yazılıyor ama bazı arkadaşlarımız hocalarımızı takip ettikleri onun görüşlerini merak ettikleri için Belkide konu yazarlarının, hocalarımızın detaylı bilgi olsun veya her hangi önlemli yazıları, görüşleri oldu mu o kişilerin mesajları sayfa başında olsa daha iyi olur gibi... konu yeri burası değildir belki ama olaylar için bir küçük öneridir herkese saygılar.

  • hakaret olmadan her turlu elestiri yapilabilir sikinti yok. 6 ocak aksamina kadar bekleriz. bekledigimiz gibi olmazsa uzerimize duseni yapariz.


    2.sistem 6 gece baslayacak. Onuda yasadiktan sonra gereken aciklamayi yaparim.

    Hoca, imalı konuştun. Buradan bırakma sinyali geliyor okuyana. Sakın ha sakın hiç gerek yok. Ha varsa başka planın ben bilemem. Ama bozmasın yorumlar seni. İki senedir buradayım. Hiç yorum yazmamıştım. Senli benli konuşacak kadar samimi görürüm seni hakkını helal et. Burada onlarca genç, çocuk sana özenip sokağı falan bırakıp meteorolojiye özendi. Kim bilir, belki bazılarının meslek edinmesine vesile oldun. Bunlar ufak işler değil. Kolay olmadı, kolay da bırakılmaz.


    Kar illa bir gün gelecek. Herkes keyfine baksın. Sen de bak.

  • Bu gün 4 Ocak, konuya bakıyorum 6,9 Ocak sistemi...

    Yapılan bir tahmindir, daha tutup tutmadığı bile belli değildir. Ama kimimiz tahmini yapana bu işi birakacak mı demişiz, Kimimiz özür dilemeler filan.


    Kimse kusura bakmasın, kimsenin yorumuna karşılık yazmıyorum . Sadece sizler gibi düşüncemi belirtmek istiyorum.


    Bakın Aralık'ta, İstanbul'da 3 kere kar yağışı aldık. Kandilli çıkıp özür diledi mi yanıldığı için. Yada bırakıp gitti mi? Gittilermi?


    Hocamızın 10 tahminden biri gerçekleşmedi diye özür dilemesini doğru bulmuyorum. Hiç kimsenin yaptığı tahmin için özür dilemesini doğru bulmuyorum.

    Özür dilemesi gereken de gitmesi gereken de trollerden başka kimse değildir.

    Bu olmazsa bir sonraki sistemle yolumuza devam ederiz. Bunun cevabı bu kadar basit bende.

  • +1905

  • Hava_Forum hocam üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu söylemişsiniz umarım sizi sevenleri ve foruma gerçekten gönül verenleri üzecek bir karar almazsınız bu sistem ile alkali değil genelde istediği tarz yağış alamayanlar tek sorumlusu olarak tahminciler görmeleri kadar saçma birşey olamaz adı üzerinde bu forum kuruluş amacı gönüllü tahminciler forumu para veya herhangi bir kâr amacı gütmeyen gönüllülerden kurulu niyeti halis sizin gibi değerli arkadaşlarımızı biraraya getiren bir yer.Her zaman sevdiğim bir söz var ( BEN BUYUM SEVERSEN CANIM SANA FEDA BEN BUYUM SEVMEZSEN BANA DE ELVEDA ) bırakın gitmesi gerekenler burayı beğenmeyenler sizleri günah keçisi ilan edenler dilediği yere gidebilir.Kimsenin zorla tutulduğunu sanmıyorum .Biz bize yeteriz hayırlı forumlar

  • Sanki karı semih bey yağdırıyor..Adı üzerinde tahmin bu..Önünüzdeki verileri toparlayıp bir yorum yaparsınız tutar ya da tutmaz..Gerçekten çok komik yorumlar yapılıyor.

  • Semih hocamızın her zaman yanındayız. Biz Semih hocanın yazacağı bir cümleyi bile heyecanla bekliyoruz tahminler tutmuş tutmamış hiç önemli değil adı üstünde TAHMİN yapılır gerisi Allah’a bırakılır Rabbim ne eylerse güzel eyler.

    Hava_Forum hocam biz sizi burda görmekden çok mutluyuz.