6-9 Ocak Arası Sistemi

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Semih hocamız cok başarılı bir tahmincidir kendi adıma konuşuyorum laf soyletmem bu forumda en cok takip ettiğim kişilerden ve yorumlarina saygim sonsuz olan birisidir. sonucta tahmin bu olur yada olmaz kesinlik yoktur hic birzaman 0 ya da 1 dir gereksiz yorumlar ile saldirmayalim lutfen sayginiz olsun azicik ilikcilar nasilda hemen ortaya cikiyor pusuda yatip an kolluyorlar tahmin tutmayinca hemen ortaya cikip saldirma girişimindeler bu zamana kadar nerdeydiniz burda olsaydiniz gorurdunuz semih hocamızın başarılarını..

  • arkadaslar her sistem bize tecrube ben su sonucu cikardim ....alcak basinc marmaraya yakin gecerse kuzey egeden karadenize ....soguk iyi olsa da marnara adina riskli oluyor sistem sinirda kaliyor

  • ya arkadaş ne kadar fırsatçı varmis.tuttumu o geliyor tutmadimi ortalığı ayağa kaldiriyolar .yazmayayım diyorum sessiz sessiz takip edeyim diyorum ama olmuyor.adam aylar öncesinde tahmin yapmış .bazıları sistemin giricegi gün bakıyorlar bişey yok başlıyorlar artistlik yapmaya. Bırakın bu işleri .Semih arkadaşı 7 senedir takip ediyorum yaptığı tahminlerde tutanda oldu tutmaya da. Adam peygambermi her tahmini tutucak devletin koskoca kurumu tutturammamis ne anlatiyosunuz.beyenmiyosaniz takip etmeyin. Yada saygılı olun sonuçta bu emek var

  • Daha dün buralara gelmiş insanlar Semih Hoca'yı eleştiremez.Ben 5 yıldır forumdayım Semih Hoca ne başarılara imza attı bunu dünkü insanlar bilemez.Semih hocaya güvenimiztam

    Bağırganlı

    Einmal editiert, zuletzt von Melih08 ()

  • Semih beyi gerçekten takip edenler aslında ironi yaptığını anlar. Öyle sorulara ben olsam kafama kadar kar yağacak derdim. Israrla 6 ocak sonrası 2. sistem demesine rağmen hala kaç cm soruları. Eleştiri yaparken saygıyı unutursanız klasik sosyal medya sosyapatlığından öteye gitmez. Herkese saygılar.

  • Arkadaşlar, tahminleri sanki parayla alıyormuş gibi neden eleştiriyorsunuz? Yok ümit vermiş de yok santim vermiş de tutmamış? Çocuk musunuz yahu? Bu kadar kızıyorsanız girmezsiniz siteye olur biter. Atar yapmanın ne alemi var?

  • Efs

    6 Ocak gece saatlerinden itibaren sarkacak 2.soguk hava dalgasinda İstanbulda siklon+dek ile 30 cm civarinda kar kalinligi gorulecektir.

    Şuan ki durumda sabah bahçeşehir/başakşehir taraflarında bir yoğun kar yağışı oldu kısa süreli. Şuan Beşiktaştayım ve hava sadece soğuk hafif yağmur yağışı var. İlerleyen saatlerde istanbulun durumu ne olacaktır Semih Bey

  • hakaret olmadan her turlu elestiri yapilabilir sikinti yok. 6 ocak aksamina kadar bekleriz. bekledigimiz gibi olmazsa uzerimize duseni yapariz.


    2.sistem 6 gece baslayacak. Onuda yasadiktan sonra gereken aciklamayi yaparim.

  • hakaret olmadan her turlu elestiri yapilabilir sikinti yok. 6 ocak aksamina kadar bekleriz. bekledigimiz gibi olmazsa uzerimize duseni yapariz.


    2.sistem 6 gece baslayacak. Onuda yasadiktan sonra gereken aciklamayi yaparim.

    Umarım gereken açıklama dediğiniz şey düşündüğüm şey değildir hocam

  • Efs

    Şuan ki durumda sabah bahçeşehir/başakşehir taraflarında bir yoğun kar yağışı oldu kısa süreli. Şuan Beşiktaştayım ve hava sadece soğuk hafif yağmur yağışı var. İlerleyen saatlerde istanbulun durumu ne olacaktır Semih Bey

    sadece kuru bir soguk oakadar 2 sistemi beklemek lazım tek ümidimiz o sanki o sistemde yumuşadı

  • Semih hocayı 2 3 senedir takip ediyorum gerçekten çok başarılı bir tahmincidir ama her sistemi bilecek bir kişi değil yani sonuçta bir tahmin yapıyor ve tahmini illa tutacakmi.Semih hocayı eleştiren kişilere Allah sabır versin diyorum. Hava_Forum hocam sizin yanınızdayız.

  • Fırsatçılık yapıp eleştiriden çok trolleme yapanlar ayıp ediyorsunuz.Adamı takip etmek zorunda değil kimse.Herkes kendi işinde 4*4 başarılımı.Hesap kitap yaparsın uymaz.Semih ısrarla 1 haftadan beri 6 ocak diyor,bu sistemle alakalı ilk olumsuz yorumu yine kendi yapmıştı millet ateş ederken.

  • adı üstünde tahmin tutarda tutmazda okadar hayat memat meselesi yapmaya gerek yok8o ama hocalarımız biraz garanti kesin olcak bir ağızdada yazıyor çok umut veriyolar :)burdaki gençlerde hayal kırıklığına uğruyor, biraz daha uslub tahminim olabilir şeklinde olursa bence daha sağlıklı olur saygılar:thumbup:

    Einmal editiert, zuletzt von kerimsen ()

  • Semih kardeşimin santim tahminini iyi okuyun; 09.1.2019 akşamına kadardır. Bugün ayın dördü acele etmeyin. Çoğu tahminci buna DMİ 'de dahil ellerinde her türlü imkan olduğu halde. Biz ECMWF nin iki güncellemesini görüyoruz, onlar dört güncellemeyi takip ediyorlar. Biraz insaf, ufacık bir basınç veya rüzgar yönü değişikliği sistemde bir sürü değişikliğe yol açıyor. Soz sözüm sistemin bitimini bekleyelim. Saygılar