Günaydın hayırlı haftalar herkese

Konu Dışı [Genel Sohbet]
- KarTutkusu03
- Closed
-
-
Günaydın hf ailesi güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
-
herkese günaydın, güzel haftalar olsun inşallah. Çalışan arkadaşlarımıza bol kazançlar dilerim.
-
Sabahınız hayırlı olsun hf.
-
Hayırlı günler dostlar
bol kazançlı ,, güzel bir hafta olur inşallah
-
-
günaydın h.f ailesi herkeze iyi haftalar bol kazançlar.
-
seçim bitti arkadaşlar. bu ülkenin beka sorunu Atatürk'ün emperyalistleri denize dökmesiyle sona erdi. Gazi der ki, tam bağımsızlık ekonomik bağımsızlıktan geçer. bu ülkenin asıl beka sorunu, ayşe teyzemin pazarda 2 tane patlıcana 15 lira vermesine karşın meclis lokantasında 10 liraya sınırsız yemek yenilen bir düzendir. şimdi ekonomiye odaklanma zamanı. her siyasi parti gerekli mesajı almıştır artık.
nisan ayına başladık. orajlara, kırkikindi yağışlarına, hava olaylarına odaklanma zamanı artık. herkese güzel forumlar.
-
Siyaset konuşmak iyidir, hoştur ama boştur
Devletlerin resmi iç ve dış politikaları vardır. Varacağımız hedefe değişik yollardan ulaşmaya çalşırız, bu da siyasi görüş ve düşüncelerdir.
Bizlerin bu ortamlar da tartışılması gereken konuların, özellikle insanlarımızı ayrıştıran siyaset değil,
ekonomi, teknoloji, eğitim, tıp, mühendislik benzeri konular olduğunu düşünüyorum.
Türkiye'nin şu an ki ihtiyacı bence bu.
Bizler, incir çekirdeğini doldurmayan gündelik konular tartışırken, bilim ve teknoloji ülkelerde tartışılan konular çok farklı.
Mesela tarım'ı tartışalım, küresel ısınma ve etkilerini tartışalım ama kutuplaştıran ve geren konuları kenara itelim.
Not : Bana, "sen siyaset konuşmazmısın?" diyebilirsiniz elbet. Konuşurum, fikirlerimi hiç çekinmeden de söylerim. Ama Havaforum sitesinin konsepti
gereği burada konuşmuyorum, konuşmamda.
Sevgi ve selamlarımla
-
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederim.
-
1-31 mart sıcaklık ve yağış anomalisini paylaşır mısınız?
-
-
Önceki mesajlarimdan dolayı kirdiklarim varsa hepsinden özür diliyorum herkese tekrardan merhaba
-
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederim...
-
Taraf olan ben dün geceden yazılanlara dokunmamışım, hemen üstte Ekrem İmamoğluna tebrik mesajları var onları silmemişim taraf mı olduk şimdi? Şu beni taraf olmakla suçlayan arkadaşlar kışın başında burada yönetimi zor durumda bırakacak açıklamalarda bulunmuşlardı. Çok basit siyasi mesaj atmayalım diyorum arkadaş siyasetle ilgili son mesajım diye yine siyasi mesaj atıyor. Anlamakta mı sıkıntı yaşıyoruz acaba??
Bu konuda ilk defa ciddi anlamda yazıyorum, herkes işine baksın, son uyarımdır..
-
Herkese iyi günler dilerim siyasi mesajlar kalp kırar şuanda okuduğum kadar yapılmamış bende kazananları tebrik ederim güzel yeşil bir şehir inşa etmeleri dileğiyle hangi parti olursa olsun .
-
Aksam saatlerinde hava sıcaklıgı düşmeye basladıgı anda ve rüzgarın da hamleleriyle üsüten bir atmosfer oluyor. Bahar diyip geçmeyelim ince giyinmeyelim.
-
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Marmara Bölgesi Raporlar-Yorumlar 1.6k
- Narsil
-
- Replies
- 1.6k
- Views
- 93k
1.6k
-
-
-
-
Konu Dışı [Genel Sohbet] 6.7k
- Interstellar
-
- Replies
- 6.7k
- Views
- 235k
6.7k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 4.7k
- Samet
-
- Replies
- 4.7k
- Views
- 239k
4.7k
-
-
-
-
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar 3.4k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 3.4k
- Views
- 186k
3.4k
-
-
-
-
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar 4.1k
- Samet
-
- Replies
- 4.1k
- Views
- 170k
4.1k
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Ocak 2021) 8.6k
- Samet
-
- Replies
- 8.6k
- Views
- 1.7M
8.6k
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 8 (23.01.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 520
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 8 (23.01.2021) Genel Yorumlama 17
- Samet