Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Şimdi ben gündüz yoktum ama tabi etiketleme yapılmayınca dolayısıyla bildirim gelmiyor yoğun olunca da bakamıyoruz. Tek tek cevaplayalım, Mit ve Türk ordusunun bir operasyonunu paylaşmışım, benimle 2 sayfa uğraşanlar bu videoyu beğenememiş bile üstüne yine samana takılmışlar. Burası bir durum tabi ki ancak konumuz bu değil anlaşılan.


    Bahsi geçen saman lafında latife bulurken, karşı verilen cevapta genelleme olmadığı gibi diğer üyelerin cevap verebileceği ve tıpkı geçenlerde olan gibi bir arka arkaya mesajlaşma ve dolayısıyla tartışma durumu olacağından mesajı silinmiştir, "tartışmaya açık" değil "tartışma çıkmasın" diye yani, siyasi görüşü dolayısıyla değil buna açıklık getirelim. Ayrıca bu forumun ağası babası ben değilim benim gibi bir sürü moderatör olduğu gibi bu mesajları kontrol eden 2 co-admin birde admin bulunmaktadır.


    Şimdi üzerime bir sürü yazı yazan sura16 isimli üyeye ithafen sırayla yazıyorum ve not olarak düşüyorum ki bu konuda kendimi kanıtlamak gibi bir derdim yoktur ve bu açıklamadan sonra herhangi bir cevap yazmayacağım..


    1) Demişsin ki kendisi ile aynı görüşlüleri tutar karşıtlarını siler, tıpkı yukarıda beğendiğim ve sildiğim mesajı ss lediğin gibi geçen gün maviseviye isimli üyemizin yazdığı tarafımdan silinen mesajını görseydin, ya da geçenlerde benimde dahil olduğum mesajların hepsini sildiğimi hatırlasaydın keşke , çünkü taraf olsam, kendi görüşlerimi tutar dışındakileri silerdim, yaptım mı? hayır bütün hepsini sildim.


    2) Şimdi benim beğendiğim mesajı işaretlemen ve silinen mesaj üzerinden yapmaya çalıştığın çığırtkanlığını bende senin mesajların ve beğendiğin mesajların üzerinden mi yapmalıyım? mesela Türk-Mit videosu üzerine aklın sıra Atatürkün 2 mesajını ve görselini iyi niyet duygusuyla mı paylaştın durup dururken yoksa biz ve bizim gibi düşünenlere cahil mi dedin? Eğer öyleyse senin bu mesajın niye hala duruyor ben niye silmemişim? Sen giderken ben geliyordum diyeyim.


    3) Bu forumda bir tek sen haklısın da herkes haksız mı? ben şahidim haklıydı, kime göre neye göre? Senin dışında bir sürü yazan benimle futbol konusunda da yazan insan var onların mesajları niye silinmemiş? Üstüne hadis diye Peygamber efendimizin sözünü paylaşıyorsun öyle bir hadis yok, hadi varsayalım olsun, amacın forumun moderatörünü karalamak mı? bunun üzerinden nereye ulaşmak? Ben defaatle şunu belirttim, bu forumun kurucusu ben değilim bana verilen görevi uyguluyorum ve yeri geldiğinde bu görevi daha iyi yapacaklara bırakırım ki bu sezonda bırakmanın eşiğinden döndüm, benim için kalıcı olan forumdur ama mesela senini 2 lafınla gerek forum moderatörlerine gerekte yönetime adamın biri çıkıp 2 mesaj üstte neler yazabiliyor. Yani sen sevdiğin burada olmaktan mutluluk duyduğun bu foruma ve yönetimine zarar vermiş oluyorsun


    4)Son olarak bana hitap olayına açıklık getireyim, ben senin hocan abin dayın amcan akraban kardeşin tanıdğın dostun vs değilim dolayısıyla bana herhangi bir hitap şekli kullanmanı istemiyorum. Bu kişisel bir istektir,uygularsan sevinirim, ayrıca ben ya da bir başkasına cevap yazıyorsan "@" etiketini kullanırsan insanlar yazılanı görüp cevaplarlar, he o mesajlar orada kalsın benim yazdıklarım dursun mod silmeden ne kadar karalarsam karalayayım diyorsan orası başka..


    Yazacaklarım bu kadar arada atladıklarım olmuştur vs, bu konuda konuyu meşgul ettiğim için herkesden özür dileyerek, bundan sonraki mesajları tarafıma özel yazılmasını öneriyorum, konu daha fazla uzamasın bana bir sözü olan varsa özel mesajım her zaman açıktır..


    Saygılarımla,iyi forumlar..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • hazır ismim geçmişken bir hususa değineyim.

    geçen yazdığım mesaj silinince Narsil hocama özel mesaj yoluyla ulaştım ve şöyle dedim;

    yaptığın iş zor herkesin harcı değil, en azından benim değil.

    kolaylıklar diledim bu vesileyle de tanışmış olduk dedim.

    demek istediğim, sağ duyu, nezaket ve karşılıklı anlayış bunlar hoş davranışlar.

    aynı latiflikle cevap yazdı bana sağolsun:)

    insanız hepimiz hata yapabiliriz, yeter ki sağ duyiyu elden bırakmayalım.

    hepinize sevgi ve saygılar hayırlı ve iyi forumlar, forumdaşlar.

  • Herkese hayırlı pazarlar, ülkemiz adına hayırlısı olsun inşallah, rabbim devletimizi vatanımızı her daim güçlü kılsın..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Malatya ' da iki vatandaşımız oy kullanma kavgasına hayatını kaybetmiş. Ayrışmaya ne gerek. Yazık günah aileleri de var onların. Bir oy kavgaya, ölüme değer mi allahım büyüksün yarabbim devletimizi,ülkemizi koru yarabbim. Allah akıl versin bizlere.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Malatya ' da iki vatandaşımız oy kullanma kavgasına hayatını kaybetmiş. Ayrışmaya ne gerek. Yazık günah aileleri de var onların. Bir oy kavgaya, ölüme değer mi allahım büyüksün yarabbim devletimizi,ülkemizi koru yarabbim. Allah akıl versin bizlere.

    Maalesef bu seçime de kan bulaştı..

  • Zeytindalı Harekât Bölgesinde terörist saldirida 1 asker sehit oldu 1 asker yaralandi. Bölge askerlerimiz tarafindan ateş altina alindi.

    Şehidimize Allah'tan rahmet yakinlarina baş sağlıgı yarali askerimizede acil şifalar diliyorum

  • Seçimlerden ne oy çıkarsa çıksın ilelebet payidar kalacak olan Türkiye Cumhuriyetidir. Devlet ebed müddet..... Kıyamete kadar minarelerden ezanımız kesilmesin gökyüzümüzden bayrağımız inmesin...


    Allah devletimizi ve birliğimizi daim eylesin

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Seçim sonuçları bu yılın meteorolojik modelleri gibi.. Gece kesin olarak belli olur. Bambaşka veriler sunan kişiler ve kaynaklar var. Çoğu yer bıçak sırtı. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.