Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yeni Zelanda’daki vahşi terör eyleminden dolayı İnsanlık tarihinin en kara günlerinden birini daha maalesef ve üzülerek yaşıyoruz , bu alçak terörist eylem belki yarın öbür gün psikolojik sorunlar sebepli diye geçiştirelecektir , ancak bu alçakça eylemin arkasındaki müslüman düşmanı , cami düşmanı , insanlık ve barış düşmanı felsefe sinsice faaliyetlerine devam edecektir

    Ülkemizdeki Barış , huzur ve teröre karşı birlik ruhunun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmaktadır ve tüm mazlum milletler için Aziz milletimiz sesini yükseltmeye devam etmeli ve bu alçak terörist felsefeye işte ürününüz budur denmelidir

    İsrail’in mescidi aksa işgali ile bu terör eylemi aynı kefededir , hatta cami ve ezan düşmanı tüm eylemler aynı cehaletin farklı yaklaşımlarıdır

  • Görüntüleri izledim ve kanım dondu gerçekten. Bir insan nasıl bu kadar vahşileşebilir aklım hala almıyor, ırkçılık ve dincilik dünyanın neresinde olursa olsun dünyanın en iğrenç ideolojileridir. Ölenlere Allah rahmet eylesin, nasıl bir dehşet içinde öldükleri görüntülerden anlaşılıyor :(

  • Hayırlı cumalar güzel günler HF..


    Yeni Zelanda daki saldırıyı şiddetle kınadığım gibi, bu tür saldırıların vahşet yada münferit bir saldırıymış gibi açıklanmasını dahada şiddetli kınıyorum, birilerinin maşası müslümanlıkla alakası olmayan arabın yaptığı silahlı saldırıyı TERÖR deyip aylarca OHAL uygulayanlar, buna da TERÖR demek zorundadırlar..


    Bu olaydan sonra yaklaşan Çanakkale zaferinin hikayeleri bu gerçek hikayelerde göğüs göğüse çarpıştığı ve yaraladığı ANZAK lıların yarasını sarıp tekrar kendi siperine taşıyan BÜYÜK TÜRK ASKERİNİ, bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum, biz böylesine şerefli böylesine yüce bir ecdadın torunlarıyız ve bu tür saldırılar bize bunları defalarca hatırlatıyor..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hayırlı sabahlar.Tüm İslam Alemini Cuması mübarek olsun inşaAllah.Rabbim yaptığımız amelleri kabul eylesin inşaAllah.


    Yeniz Zelanda'da ki saldırıyı şiddetle kınıyorum.Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.Yakınlarını kaybedenlere ise başsağlığı ve Allah'tan sabır diliyorum.Rabbim cuma gününün huyu suyu hürmetine böyle zalimleri kahrı perişan etsin.Mazlumları zalimlere karşı korusun inşaAllah.

  • Günaydınlar ,söylenecek laf çok ama buraya yazılmayacak kadar ağır.Allah topunun belasını versin, biz şevkat gösterdikçe işler tersine sarıyor ,gün gelsin ki hepsinin bedelini ödetelim.

  • Günaydınlar ,söylenecek laf çok ama buraya yazılmayacak kadar ağır.Allah topunun belasını versin, biz şevkat gösterdikçe işler tersine sarıyor ,gün gelsin ki hepsinin bedelini ödetelim.

    Biz ödetmesek bile Allah elbet bir gün ödetir.Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz.Ama bize düşen görev Müslüman kardeşlerimizi olabildiğince korumak.Eğer fiili bir şey yapamıyorsak.Onu duyurmak onuda yapamıyorsak dua etmek.

  • Hayırlı cumalar değerli arkadaşlar.

    Yeni Zelanda'da Müslüman kardeşlerimize yapılan haince saldırı sonucu yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

    Bu saldırıyı gerçekleştirenlere lanet olsun.

    Yeryüzünde ne kadar Müslüman düşmanı var ise Rabbim hepsini kahrı perişan etsin.

  • Çobansız sürüye it de saldırır çakal da saldırır. İslam alemi bugün çobansız bir sürü gibidir. Ne yönü bellidir ne istikameti. Başıboş bir şekilde bozkırın ortasında oradan oraya gezen savunmasız ve korumasız bir şekilde hayatta kalmaya çalışan bir sürüdür.

    Hilafet makamı yeniden gündeme gelmelidir.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bu gerilimlerin temel kaynağı Trampet kafa ve arkasındaki zalim firavun felsefe ve trilyon dolarlık küresel Çetedir


    Çeşitli taşeron örgütleri kullanarak En çok yaymak istedikleri ve ara ara piyasaya servis ettikleri ifade “İslami terör” kavramıdır


    Şimdi bu alçak , ırkçı ve lanet terör eyleminden sonra “hristiyan terörü” ifadesini kullanacaklar mı merak ediyorum , ki tabiki kullanmayacaklardır


    Dilerim bu eylem son olur ve insanlık Barış ve aklı selim yolunu seçer , yoksa gidişat pek iyi görünmüyor maalesef

  • Çobansız sürüye it de saldırır çakal da saldırır. İslam alemi bugün çobansız bir sürü gibidir. Ne yönü bellidir ne istikameti. Başıboş bir şekilde bozkırın ortasında oradan oraya gezen savunmasız ve korumasız bir şekilde hayatta kalmaya çalışan bir sürüdür.

    Hilafet makamı yeniden gündeme gelmelidir.

    Aynı şekilde düşünen Hristiyanlar'da haçlı seferlerini tekrar başlatır. Sonra yine savaşlar ve katliamlar başlar. Bunun çözümü hilafet falan değil ve bu işin dini, milleti falan yok. Terörizm başlı başına insanlığın belasıdır, ışid zihniyetinin Hristiyan iz düşümüdür bu saldırıyı yapan ve içten içe destekleyenler.

  • Aynı şekilde düşünen Hristiyanlar'da haçlı seferlerini tekrar başlatır. Sonra yine savaşlar ve katliamlar başlar. Bunun çözümü hilafet falan değil ve bu işin dini, milleti falan yok. Terörizm başlı başına insanlığın belasıdır, ışid zihniyetinin Hristiyan iz düşümüdür bu saldırıyı yapan ve içten içe destekleyenler.

    HRİSTİYANLARIN başında papa yok mu ? Ortadoksların başında Patrik yok mu ? Budistlerin başınla tek bir din adamı yok mu ?

    Tarih acıdır ama gerçektir. İslam dünyasının şu an ki halinin müsebbibi
    1- Osmanlıyı bozuk para gibi harcayan İttihatçılar
    2- Osmanlıya ihanet eden Araplar
    3-Hilafetin kaldırılması
    4- Mezhep savaşları
    5- Cehalet cehalet cehalet.....

    Kitabın ortasından konuşmak lazım .

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Hristiyanlar'ın başında papa var ama etkisi ne tartışılır. Ayrıca özellikle Protestanlar papa'yı iplemiyor bile. Günümüzde dini lider figürü gereksiz ve yarardan çok zarar getirir, daha aynı mezhep içinde bile anlaşamıyor insanlar. Böyle bir ortamda dini lider fayda getirmez, islam'ın ilk yıllarındaki gibi sadece tek bir yorum ve mezhep olarak devam edilebilseydi dediğine belki hak verebilirdim.

  • 16 dakikalik bir video izledim izlemez olaydım.Şerefsiz kansız neler neler yapıyor camiden çıkıp sokaktan geçenlere, filan saldırıyor, vurduğunu arabasıyla üstünden geçiyor... Terörün dini yoktur.Olan yine masumlara oldu...