Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • herkes söylüyor bende söyleyeyim bari, Hava_Forum hocam buraya geldi sırf onu takip ettiğim için bende buraya geldim, ve şuanda diyorum iyi ki gelmişim..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Valla doğrusu bende meteorolojiyi seven ve kar tatili kovalayan bir liseli olarak geldim. :D:D


    Birdahada çıkamadım. Şu an daha farklı bir konumdayım tabi. Aslında böyle bir oluşumun farkında değildim meğer çok sayıda kar delisi varmış.. :)


    Google'da kar yağışı, kar ne zaman yağacak vs. diye aratirken burayı buldum ve üye oldum. Diğer forumlarıda görmüştüm ama ne bileyim en ilgi çekici bura geldi. :)

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Bende diğer sitedeydim Semih hocayı takip ederdim pek yazmazdım o buraya gelmeden yaklasık 2-3 hafta önce buraya üye olmuştum daha öncedende takip ediyordum ama 2012 baslarından beri. O geçtikten sonra diğer tarafa bende elveda dedim. Burada akıyoruz. ;)

  • Hava Forum tıpkı eski günlerdeki gibi muhabbet eder olmuş :) Kötü komşular gibi birbirine selam veren günaydın diyen tiplerdiniz muhabbet eksikti işte sinerji dediğin böyle olur :)


    Bende bu forumun en eski üyelerinden biriyim 4 Ekim 2011 tarihinde kaydoldum 2012 kışı içime doğar gibi çok araştırma yapıyordum üzerinde o sırada fark ettim burayı. İlk zamanlarda internet eksikliğim nedeniyle bazen haftalarca giremediğim hatta siteyi kaybetmişliğim bile vardı. İlk kullanıcı adım Mehmet55 idi şimdiki kadar karizmatik değil :P Bölge sorumluluğu da yaptım moderatörlükte(gönüllü olmasam da) bana layık gördükleri için yönetime teşekkür ederim sohbetiniz bol olsun inşallah iyi geceler dilerim :)

  • Benim üyeliğim çok eski değil iki yıllık. 6ocak akşamı ekşi sözlükte İstanbul kar yağışı başlığında efsane semihe teşekkür eden bir mesaj ve onun o tarih için yazdığı efsane geri döndü başlığının detayı vardı. Baktım yazdıklarının hepsi bir bir çıkmış. Hocamı geç keşfettim ama çabuk hayran oldum. Bir süre üye olmadan misafir olarak Google'dan efsane Semih diye yazarak semih hocanın blokları üzerinden siteyi takip ettim. Sonra site bazı sayfaları açmam için üye girişi yapmam uyarısını verdi. Bende kendime afili bir nick bulamayınca baştan savma bir nick olan tuttuğum takımı simgeleyen bjk123 nickini aldım. Daha sonra üye olarak bir süre forumu uzaktan takip etmeye devam ettim. Yaklaşık iki hafta kadar. Daha sonra meteoroloji tahmin yarışması vardı ilk mesajı oraya yazdım. Selamün aleyküm bende yarışmaya katılabilir miyim diye. Tabi Vintersaga hocam tabi hocam sizide görmek güzel olur demişti. Tabi o zamanlar çok ciddiyetsiz mesajlar atıyordum. bu yüzden Şaban hocam tarafından futbol konusundaki düşüncelerim yüzünden bir gün ban yemiştim. o muhabbeti hatırlayan bilir. Sonra hem o konu unutuldu hemde ben buradaki ortama alıştım. O gün bu gündür hem birşeyler öğrenmeye hemde kardeşlerim ile birlikte keyifli bir vakit geçirmeye devam ediyorum. Ha unutmadan model haritasında Türkiye nin yerini üç ayda bulan ben şimdi güncelleme paylaşıyorum:D. Neyse fazla uzatmayım (daha ne kadar uzatacaksam) iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız. Hepinize hayırlı forumlar:hfyeni (25):