Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Herkese hayırlı günler


    Bazı klavye delikanlıları özelden mesaj ile şahsı geçtim kutsal saydığımız annelerimize bacımıza küfür edecek kadar edep ve terbiye sınırlarını aşıyorlar. Bu mesajı paylaşmayacağım ancak bu klavye delikanlılarından çok var bunu da biliyorum, aslında klavye bile olsa delikanlı dememek lazım, delikanlı dediğin adam böyle küfür etmez.. Ip si vs belli bu kişiler hakkında yasal işlem yaptırımı bizde saklıdır.


    Burada belli bir süre için tıpkı sizler gibi forumdan birisi olarak görev almaktayız Modlar olarak,şuanda aranızda daha önce bu görevi yapmış olup bırakanlar var tıpkı yeri geldiğinde bizim yapacağımız gibi. Sevmek önemsemek te değil ama saygı göstermek hepimizin üslubunda olmalı.. Bizler vaktimizden ailemizden çocuklarımızdan ayırıp burada site adına birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve bunun karşılığı sadece bize yorgunluk olarak dönüyor, umarım bizlere bakış açınız bu olur her daim..


    Hayırlı ve güzel forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Narsil hocam siz ve diğer adminlerimiz hocalarımız bölge sorumlularımız bizler için çok değerlisiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.Canı gönülden sizleri tebrik ederim

    Size yapılan saygısızlık değerli hf ailesine yapılmıştır haklarında gerekli işlemlerin yapılacağından hiç şüphemiz yok klavye başın da ADAM lık olmaz

    Biz birlikte aileyiz

  • Narsil hocam Havaforumu ve sizleri bilen biliyor zaten. Kötü söz, sahibine aittir. Bu sitenin her geçen gün büyüyüp, haber sitelerine kadar kaynak olmasını kaldıramayanlar vardır. Bizler elimizden geldiğince yönetimin ve sizlerin işlerini kolaylaştırmak için çabalamaya devam edeceğiz.

  • Narsil Sevgili hocam; Bunlar sitenin gelişmesini istemeyen sağ sola saldırıp bizleri usandırmaya çalışan coluk cocuklar. Sana yapılan bana yapılmıştır bizlere yapılmıştır. Ben senin annenin ellerinden öperim. O şahıslarda unutmasınki

    CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR.

  • TCK 125. Madde de hakaret suçu ‘’ Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.’’


    Klavye başında soytarılık yapanlara, kesinlikle gözünün yaşına bakmadan gerekeni yapın lütfen Narsil hocam.

  • Narsil


    Bu forum'a gelenler,bir şeyler öğrenmek, fikirleri paylaşmak ve bilgi sahibi olmak için buradalar.


    Ego tatmini yapanlar, konuşma edebinden yoksunlar, fikir hırsızlığı yapanlar, provakatörleri aramızda istemiyoruz.


    Admin ve Modaratör dostların nasıl baskılar altında olduklarını ve ne tür bir stres ile çalıştıklarını ise, sadece eksik de olsa tahmin edebiliyoruz.

    Şahsen ki diğer aklı selim arkadaşların da farklı düşünmediğini biliyorum , sizleri destekliyor, edilen küfürlerin mutlaka cezai bir sonucunun olmasını da canı gönülden arzu ediyorum.


    Şimdiye dek gösterdiğiniz çabalar ve duruşunuz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.


    iyi forumlar

  • Narsil Hocam bu sitede moderatörlerin ve adminlerin emeği çok HavaForum'un bel kemiğidir.Moderatörlük yaptım ve sorna kendi isteğimle ayrıldım zor cidden arkadaşlar yorucu oluyor.Burada insanlar işinden gücünden fedakarlık edip biz üyeler için hizmet sunmaya çalışıyor.Küfür eden geri beyinlilere HavaForum düşmanlarına inat büyümeye devam edeceğiz.Siz müsterih olun Baybars Hocam.


    Tüm moderatörlerime adminlerime ve hocalarımıa çok teşekkür ederim.


    Samet  Narsil  Silverhand özellikle sitede sürekli aktifler onlara ayrıca teşekkür ediyorum.

  • Teşekkürler arkadaşlar guzel yorumlar ve destekleriniz icin,biz bir aileyiz Hf bir butundur moduyla adminiyle uyesiyle yazariyla..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Narsil sana delikanlılık yapanları bana pasla ben onları 90'a asarım . Uğraşma sen hiç yorma kendini :) Hayırlı sabahlar olsun herkese.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Dondurucu bir Uşak sabahından herkese günaydın...

    bizde de lodos esiyor ama buzzzz gibi mübarek. kışın esen lodos hiç çekilmiyor be :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.