Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ben milliyetçi ve muhafazakar bir insanım. Seloyu sokakta ki köpekten daha aşağıya görürüm ama eşine yapılan büyük terbiyesizlik. Kadınlara yönelik olarak sosyal medyadan asıp kesmek de ağır mallıktır. Şu an sosyal medya da olanları yazılanları bir görseniz inanın bırakın o platformları kullanmayı elinizden gelse benzin döker yakarsınız.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Burdaki mesele sizin yeğeniniz veya kuzeniniz değildi açıklamamda tüm küçük çocukları kapsamak istemistim yine de kusura bakmayın.Eğer çizgi filmden öğrendiyse bu kanalı şikayet edebilirsiniz veya çocuklara izletmeden önce bu içerikleri izlemenizi öneririm.Özellikle bilmediğiniz ve yeni bir kanaldaki bir cizgi film ise kesinlikle öneririm.Ancak bu sosyal medyanın kapatılmasinı talep edecek bir sebep değil maalesef.

    Kardeşim benim. Ben komple kapatılsın demiyorum ki. Sıkı bir şekilde denetlensin diyorum. Kapatılmasından yana değilim. Bu konuda hemfikiriz. Sadece içerikler sıkı denetlensin.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ben milliyetçi ve muhafazakar bir insanım. Seloyu sokakta ki köpekten daha aşağıya görürüm ama eşine yapılan büyük terbiyesizlik. Kadınlara yönelik olarak sosyal medyadan asıp kesmek de ağır mallıktır. Şu an sosyal medya da olanları yazılanları bir görseniz inanın bırakın o platformları kullanmayı elinizden gelse benzin döker yakarsınız.

    Bildiğim için, hesap açma gerksimi duymadım zaten sosyal medyada. En iyisi açmamak bence...

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Kardeşim benim. Ben komple kapatılsın demiyorum ki. Sıkı bir şekilde denetlensin diyorum. Kapatılmasından yana değilim. Bu konuda hemfikiriz. Sadece içerikler sıkı denetlensin.

    Hocam biz denetlenme adı altında yapılabilecek şeylerden rahatsızız.Yoksa hakaret eden adamın ceza almasını kim istemez ki...

  • Hocam biz denetlenme adı altında yapılacak şeylerden rahatsızız.Yoksa hakaret eden adamın ceza almasını kim istemez ki...

    Şuna emin ol ki dünyanın hiç bir ülkesinde biz de ki kadar özgürlük yok. Mesela Rusya da putin hakkında olumsuz bir tweet atsana. Sabahı göremezsin. Dünyanın en demokratik ülkeleri olan iskandinavya da daeşi öven bir tweet atsana. Türkiye de bırak pkkyı öven tweet atmayı adamlar pkk yı öven videolar yayınlıyorlar cayır cayır. Ha şu da olmasın denetleme adı altında sansür olayı ve ya fişleme olayı da olmasın eyvallah ama denetleme şart ve gerekli

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Şuna emin ol ki dünyanın hiç bir ülkesinde biz de ki kadar özgürlük yok. Mesela Rusya da putin hakkında olumsuz bir tweet atsana. Sabahı göremezsin. Dünyanın en demokratik ülkeleri olan iskandinavya da daeşi öven bir tweet atsana. Türkiye de bırak pkkyı öven tweet atmayı adamlar pkk yı öven videolar yayınlıyorlar cayır cayır. Ha şu da olmasın denetleme adı altında sansür olayı ve ya fişleme olayı da olmasın eyvallah ama denetleme şart ve gerekli

    Hocam ortak noktalarda buluşmamıza sevindim sadece şu konuda katılmıyorum.Türkiye'deki özgürlük hicbir yerde yok demek de doğru olmaz.


    195 ülke arasında yapılan araştırmada Türkiye 114. sırada yer almakta ve son 10 yılda en çok gerileyen 2. ülke konumunda.Ayrıca Dünya basın özgürlüğü sıralamasında ise 154.sıradayız.İlk 3 sırada Norveç-İsveç ve Danimarka yer alıyor:)

  • Sevgili forumdaşlarım, şu an istedikleri tam olarak bu. Suni gündemlerle asıl gündemi yok etmek.Hayat hiç olmadığı kadar pahalı ama enflasyon yüzde 8lerde, baro yasası ha geçti ha geçecek, pamdemi kötü olan ekonomiyi daha da kötü hale getirdi, isteniyor ki biz onları değil bunları konuşalım ve başarıyorlar da helal olsun.

  • İnsanların eleştiri haklarını ellerinden almak şu götürmez bir narsistlik örneğidir. Ancak aşırı derecede küfür ve hakaret içeren paylaşımlara yaptırım kabul edilebilir. Bakalım kendi ayaklarına daha ne kadar sıkacaklar.

  • Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapatma kararı almış. 6 yıl önce de bu paylaşımları yapmıştı.


    f6aef7.jpg

    en kötü huyumuz , yapılan hatalardan hiç ders almayışımız. Amaç toplum huzuru için denetimler ise tamamım. Ama bu iş cadı avına dönecek herkes biliyor bunu. Kim istemezki karşısında devamlı olarak alkışlayan onaylayan insanları , kim kabul eder eleştiriyi. Bu işin sonu iyi olmayacak. İyi olmayacak derken ,olay olacak anlamında değil. Yürütme amacına ulaşamayacak. Ters tepecek.


    Hayırlısı yaşayıp göreceğiz. Benim için sorun yok. Kimseye kötü bir kelime kullanmadım kullanmam da . Ama birisi beni ,yaptığı işi eleştirdim diye fetöcü ,pkklı , dış güç , bölücü veya atatürk düşmanı diye yaftalarsa sorun başlar.


    asıl karar verilmesi gereken konu, ifade özgürlüğü nedir , kişisel hak ve özgürlükler nedir . Kanunen şapka takılması gereken , takılmaması kanuna muhalefet olan bir ülkede yaşıyoruz. Daha alacağımız çok yol var. İnşaallah zamanın tersine gitmeyiz.

  • Mesajlar siyasi boyutlar taşımaya başladı. Lütfen siyasi mesajlardan kaçınalım arkadaşlar

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Sosyal medyadan eleştiri yapılan herkesi bundan sonra para ve hapis cezalari bekliyor belli birsey halbuki eleştiri yapmak en hukuki hakkıdır vatandaşın ,bu sosyal medyayı kaldırmanın veya kısıtlamanın tek sebebi Cumhurbaskaninin ogrenciler ile yaptığı yayında alınan disslike ve yorumlardir yok işte sosyal medya çok cirkinlesmiş hakaretler havada ucusuyor filan değil bir anda bu yıl mi kötü bir yer oldu bu mecralar diğer ülkeler de durum çok mu iyi hayır tabiki de.İnsanları susturmanin bir yolu aranıyor sadece eleştiriye tahammül yok olan biten bu, sorgulayan bir kitle var ve giderek cogaliyor!

  • Sosyal çöplükte trollerin klavye delikanlılarının hepsine kibrit suyu. Bazen yasak gelse daha düşünen bir toplum olmaya başlarmıyız diye içimden geçirmiyorum değil. Bana mesela takipçi durumu komik geliyor. Düşünün bir yere yemek yemeğe gidiyorsunuz üzerinizde çok iyi kombin kıyafetlerle, manzara ya da yemekler çok güzel. Mekan çıkışında atıyorum 100.000 kişi sizi alkışlıyor. Second lifeda ömrümü geçiren binlerce insan var. Aslında her şey puf. Boş bir hayat...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Sevgili forumdaşlar siyasi görüşünüz ne olursa olsun benden size tavsiye olaylara adil bakmaya çalışın, bazı yorumlarda maalesef adil bakmama durumu görüyorum. Bu ülkede zamanında kimler hemde ne eziyetlerle her türlü özgürlüklerinden alı kondular. Şu anda susturulmaya çalışılıyor algısını lütfen yapmayın, böyle birşey olsaydı bunun için 20 yıl beklemezlerdi.


    Ben nacizhane fikrimi belirteyim, sosyal medya ismi ne olursa olsun yanlış ve yanlı kullanılıyor, bu her konuda böyle, ancak günümüz sosyal medyanın tüm dünya tarafından aktifçe kullanıldığı bir dönem, dolayısıyla bunun engellenmesi yasaklanması taraftarı değilim, ancak özellikle şahsi küfür hakaret tarzı olayların önüne daha rahat geçebilmek için, birisi söylemiş, tc kimlik nosuyla hesap mesela çözüm olabilir böylelikle takibi daha kolay olur. Hakarete küfür dava açan optimist arkadaşlara söylüyorum, siz siyasi fikrini paylaşın bakalım twitterde hergün 10 kişiyle küfürleşin hepsini dava mı edeceksiniz? böyle bir dünya yok maalesef, hadi iyi niyetle her küfür edeni dava edeceksiniz, nereye kadar? bu ülkede küfür eden adam biter mi yahu :):)


    Siyaseti hiç konuşmayın kimseyi kırmayın, hepimiz farklı görüşlerde olabiliriz ama bir insanın siyasi görüşü onu kötü insan ahlaksız insan yapmaz, burada hepimiz az çok birbirimizi tanıyoruz benim burada kardeşlerim arkadaşlarım büyüklerim var ve hepinizi seviyorum, lütfen siyaseti bu ortama bulaştırmayın, boşverin arkadaşlar ülkede her zaman her şey değişir ama arkadaşlıklar kalp kırıklıkları öyle kolay düzelmez..


    İyi forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN