Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Eline sağlık @Samet_113 adminim, 2012 de geldiğim forumda şuanda moderatör olarak görev almaktan gurur duyuyorum. Ve bunu daha önce defalarca dile getirdim, emin olabilirsiniz ki çok iyi anlaşan aile yapısında çok kuvvetli bir yönetim kadrosu iş başında..


    Biz forumda sizler gibi üyeyiz amacımızda hep beraber bu forumun daha iyi yerlere gelmesini sağlamak ve huzurlu bir ortam yaratmak. Türkiyenin en iyi ve en büyük meteorloji sitesiyiz hergeçen gün büyüyoruz ve doğal olarak bunu çekemeyenler buradaki huzuru bozmaya çalışan çomak sokmaya çalışanlar olacak, belki dahada artacak ama biz bunların herbirini bertaraf edeceğiz el birliğiyle.


    Herkese iyi forumlar..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • HavaForum, hava olaylarına gönül veren insanlar tarafından kurulmuş, kıymetli vakitlerini hava meraklılarına çekinmeden ayıran, gerek Yazarlarımız ve Yönetim kadrosu-Adminler, Moderatörler ve Bölge/Konu sorumluları, yıllarca desteğini esirgemeyen tecrübeli üyeler, ve yahut benim gibi forumdan istifade eden amatör hava meraklıları, 10 binin üzerinde üye ve yüzbinlerce misafir olarak iştirak eden takipçiler. kısaca; HavaForum ailesi...


    HavaForum'un büyük bir aile olmasının en büyük nedenlerinden biri, Takipçilerin, gerçekleşecek hava olaylarını haftalar öncesinden öğrenmesinin yanısıra, katılımcının zaman içinde kendini geliştirmesine sebep olacak önemli bilgilerinde burada paylaşılıyor olmasıdır. Bundan daha da önemlisi Saygı sevgi çerçevesinde hareket eden, hepsi tertemiz karakter sahibi güzide insanların bir arada bulunduğu bir oluşumdur HavaForum.


    Tahminler, Analizler, Tahliller, Çeviriler, Değerlendirmeler, Takipler. Bütün bunları hiçbir karşılık beklemeden yapan insanlar... ben şahsen nice faydasını gördüm; yağacak yağmur, kar , fırtına, dolu yağışı... bunları günler öncesinden öğrenip tedbir aldım.


    Bunları kısaca anlatmamin sebebine gelecek olursam,
    Forumda gayet adaletli bir biçimde belirlenen kurallara uyan kişilerin sorun yaşadıklarını hiçbir zaman görmedim. Hatta kural dışına çıkılması halinde dahi kibarca uyarıldığini ceza verilmediğine defalarca şahit oldum.


    Fakat ne yazıktır ki, Forumu art niyetleri doğrultusunda kullanmaya kalkan kişiler olabiliyor. Gördüğüm kadarıyla bu kişi-ler değişik hesaplar açarak bir süre fırsat kollayarak bekliyorlar. Sonra yorumlarını silecek sorumluların çevrimdışı olduğu bir anda arkadan kalleşçe yazabiliyorlar. Amacı ne olduğu belirsiz, iç dünyası çürümüş olan bu zavallılar hayatında kimsenin yüzüne söylemeye cesaret edemeyeceği kelimeleri yazdığınıda gördük. Bunların hakkettiği cezayı bulması tek temennimdir.


    Bu güzel ortamda, bu tip insanların yeri hiçbir zaman olmayacaktır, Hava Foruma dahil olan herkes bu konuda tek yürektir her daim.bunu bilsinler ona göre ayağını denk alsınlar.

  • mesela arşivde bir konuya bakıyorum yazılar oluyor ama görseller olmuyor

    Neyden bahsettiğinizi anladım.Şimdi eski server sahibimiz zamanında siteye yük oluyor diye site üzerinden yüklenen resimlerin arşivini komple silmişti mesela bazı arşiv konularının görsellerinde konuyla alakasız resim çok bunun sebebi boşalan yerlere tekrar site üzerinden yükleme yaptığımız için hem güncel konuya yükleme yapıyor hem de arşivdeki eski yerine de değişmiş yeni görseli verebiliyor.Link bağlantısı sıfırdan resim için link oluşturduğu için sitede nerede aynı linki görse o yüklenen resmi o konuya da yüklüyor.Arşivde böyle anlamsız şeylere denk gelirseniz şaşırmayın bu geçişte problem olmayacak.

  • Samet bey bu reklamlar site ile ilgili mi yoksa sorun benim telefonda mi çok reklam geliyor ( mobil)

    Reklam sayımız gereğinden fazla bizde farkındayız ama biraz da mecburuz yakın zamanda bir güncelleme gelecek sayı azalacak anlayışınız için teşekkürler.

  • 2019 kış tahminlerinde çok faydalı olacak bilgiler var.mesela cold efso ve siberian tiger gibi üyelerin paylaşımları tekrar tekrar okunması ya da izlenmesi gereken bilgilerle dolu..tereddütüm ondandı rahatlattınız teşekkürler...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...