4.1 Kırıkhan Hatay 03:24 bu hareketler hiç hoşuma gitmiyor.
Deprem Bildirim Konusu
-
Gréy -
October 30, 2016 at 6:34 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Dün gece biraz sohbet etmiştik ardından merak edip baktım şehrin altında granit yatıyormuş.Çataldağ himayesi altına almış şehri..
Ayberk Erdek’in zemini de Bandırma-Gönen’e göre çok çok iyi.
Valla ben tam anlayamadım usta o kırmızı tam olarak neyi ifade ediyor ama sen öyle diyorsan doğrudur. Ama bizim yarımada olmamızı sağlayan sadece 1-2 km'lik bir kıstak var. Eskiden Erdek ada imiş ama çok büyük bir depremle aradaki boşluk dolarak tekrar yarımada olmuş. Hatta tekrar büyük bir depremde ada olabileceği söyleniyor
-
Bunu yayalım lütfen. Benim sosyal medya nüfus alanım dar. Yüksek takipçili arkadaşlarımız ya da Havaforum Twitter paylaşırsa güzel olur. Kınalı kuzu Tıp 1 diyabet hastası ve ihtiyacı olan şeyler var
-
-
Hatay'da barajın patladığı iddiaları yalanlandı. Depremlerden sonra ülkemizde çok fazla uydurma bilgi yayılıyor yahu.
Erdim , bu deprem ile ilgili değil maalesef
Ülkemizde bir kesim insanların hayat tarzı bu olmuş
Show yapmak , yalan söylemek , manipülasyon yapmak , beğeni takipçi kasmak için insanlığını kaybetmişler
Ufak bir eleştiri yapsan bunlara , mangalda kül bırakmazlar , ağzına geleni sayarlar
-
Erdim , bu deprem ile ilgili değil maalesef
Ülkemizde bir kesim insanların hayat tarzı bu olmuş
Show yapmak , yalan söylemek , manipülasyon yapmak , beğeni takipçi kasmak için insanlığını kaybetmişler
Ufak bir eleştiri yapsan bunlara , mangalda kül bırakmazlar , ağzına geleni sayarlar
Hocam bu haber yüzüne hataya giriş çıkışlar tıkanmış. Yardım araçları ve ambulanslar saatlerce şehre girememiş.
-
Hocam bu haber yüzüne hataya giriş çıkışlar tıkanmış. Yardım araçları ve ambulanslar saatlerce şehre girememiş.
Allah belasını versin acılı günde insanlara bunları yaşatanların
Kim insanların acılarını hafife alıyorsa , Rabbim onları daha büyük acılarla imtihan etsin
-
Başımız sağ olsun Rabbim geride kalanlara sabır versin🤲🏻🥺😢
-
Canını seveyim senin yavru Kartalım🥺❤️🙏🏻 Çok şükür 🤲🏻
-
-
-
Afad gönüllüsü olan varmı arkadaşlar e devletten açılmıştı başvurular
AFAD gönüllülük ekibine katılma başvurusunu kurumun şubelerine gidip yapman sana katılıma konusundaonay verilmesinde daha hızlı dönüş sağlayacaktır bence..Malum gönüllülüge katılma başvurularinda sitede ağır ilerleme yaşandığı için başvurulara geri dönüşlerde epey gecikmeler olması gayet normal..
-
Cenk Yaltırak hocamız Foxtv calar saat canlı yayında su an
-
arkadaşlar hepimiz çok üzgünüz bunun farkındayım bulunduğum ilde canim kardesim deprem bolgesine hergün tirlarca ekmek gonderiyor ki bugun itibari ile maddi olarak 3 milyon tl yi asmis vaziyettedir.50 adet konteynir siparisi verdi sozunu ettigim kardesim ama dun muhabbet ettigim de bana deprem bolgesinde olusturacagi ve kendi koordine edecegi bir 50 konteynirdan olusan bir kucuk mahalleye kendi bakacagindan bahsetti sizce bu mahalle orada mi kurulmali yoksa depremden uzak bir ilde mi kurulmali
-
-
Böyle bir iddiada bulunmuş bir prof
-
Fatihaltinay55 hocam, deprem ile alakalı paylaşımlara devam edelim lütfen.
-
Türkiye Komünist Partisi’nin deprem bölgesinde dağıttığı yemekten alan ülkücü yelekli vatandaşımızı gördüm.
-
Yigit61 Hocam önceki sayfalarda böyle büyük bir enerji diğer fay hatlarını tetikler mi diye sormuşsunuz ama net bir cevap alamamışsınız. Televizyonda yakaladığım tüm deprem bilimciler bu depremin diğer fay hatlarını özellikle de İstanbul'da oluşacak depremi tetiklemeyeceğini söylüyorlar. Ek bilgi ara sıra olan 4.5-5.1 şiddetindeki depremler de hiçbir zaman öncü olarak değerlendirilmezmiş bizim coğrafyamızda. Panik yaratmamak için yalan söyleseler Celal Şengör çıkar gerçeği söylerdi ama o da aynı fikirde.
-
Türkiye Komünist Partisi’nin deprem bölgesinde dağıttığı yemekten alan ülkücü yelekli vatandaşımızı gördüm.
Bu işin partisi yok, şucusu ,bucusu yok, insanlık dramı var, kim bir taş fazladan kaldırırsa, Allah razı olsun denir. İktidarın da muhalefetin de birlik içinde, vatandaşın yanında olması elzem. Bazen kötü niyetli provokatörler çıkabilir, zaten yukarıdaki videodaki eski vekil de bu tarz bir örnek. Boşuna gerginlik üretmenin zamanı değil. Vatandaşın öyle bir gündemi yok.
-