Deprem Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sanal ortamın tek yararı vardı onu da elimizden alıyorlar . 3 günde şu sayfadaki bütün üyeler Allah bilir kaç tane ilan , bilgilendirme paylaştılar Twitter’larında . Büyük sayfalar kampanyalar duyurular yapıyordu onlar da gitti . VPN le giriyorum ama etkileşim en az yarı yarıya düştü . Kardeşim bu millet sizin hatalarınızın bedelini ödemek zorunda mı ? Hele bir iddaa gördüm Hatay’da sinyal kesici arabaların gezdiğine dair buna hiç inanmak dahi istemiyorum . İçeri aldıkları adamlar da yağma yapıyor , halkın malına namusuna göz dikmişler . 10 hareketin 9 u yanlış 1 i ne hiç anlam dahi verilemiyor .

  • abi prefabrik evlerin ,yanlış bilmiyorsam onayı için başka yollarda var . Benim akrabalarım Gebze’de prefabrik ev yaptılar arsalarına , belediye geldi ceza yazdı , mahkemesi oldu ve işleri bitti . Doğru yol mu değil ama sonuca varıyor

    belediye gelir tutanak tutar ceza keser şu anda bu ceza 16 bin tl mahkemeye yansır mahkeme sonucunda da yıkım kararı çıkar

    çatalca belediyesi şöyle bir uygulama yapıyor sana bakıyor çatalcalıysan mahkemeye vermiyor

    fakat beylikdüzünden gelip yaptıysan mahkemeye veriyor

    her bölgenin belediye uygulaması farklıdır muhtemelen

  • Sosyal medya karartması genişliyor sanırım. VPN arayışlarına çıksanız iyi olur arkadaşlar :boat:

    Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 2. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)


    "Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

    (1881-193∞)

  • belediye gelir tutanak tutar ceza keser şu anda bu ceza 16 bin tl mahkemeye yansır mahkeme sonucunda da yıkım kararı çıkar

    çatalca belediyesi şöyle bir uygulama yapıyor sana bakıyor çatalcalıysan mahkemeye vermiyor

    fakat beylikdüzünden gelip yaptıysan mahkemeye veriyor

    her bölgenin belediye uygulaması farklıdır muhtemelen

    yani ben yıkım kararı çıkmadığını duydum , ceza ödenince sıkıntı etmiyorlarmış Gebze de . Dediğiniz gibi Çatalca da farklı işliyor demekki .

  • İşin kötüsü bu engellemelerin , kısıtlamaların kendi tabalarında destek bulduğu , çoğunun haberi bile olmadığı , olsa bile zaten destekleyecekleri aşikardır.


    Çünkü bu zihniyet olayıdır.

  • Naçizane tavsiyem.Bağışınızı,yardımınızı tabiki istediğiniz yere yapabilirsiniz.Ancak 150 yıl önce kurulmuş bu ülkeye ve milletine savaşlarda dahil asırlarca hizmetler etmiş kurumların isimlerini karalamayın.Yönetenler geçici, kurumlar bakidir…

  • Benim çok nakitim yoktu. Elimde olanı diyanet, akut, afad, ahbap arasında paylaştırıp gönderdim.

    Ama kredi kartı ile trendyol'dan 12 taksit ile, lcw'den 8 taksit ile giyim ve battaniye gibi şeyler aldım. Kendi adresinizi seçiyorsunuz ama direkt deprem bölgesine gidiyor.

    Elinde nakiti olmayıp da yardım için bir yol arayanlar için böyle bir yöntemi önerebilirim

  • Çok şükür iyiyim Arkadaşlar herkesten Allah razı olsun duvar üzerimize yıkıldı bizim küçük çocuğu yıkıntının içinden çıkardım çok şükür iyiler bendede kafa bölgesinde kırık ve yırtılma oldu kaburga bölgesinde doku zedelenmesi oldu çok şükür iylesiyoruz benim kayınço ve iki akrabam öldü Adıyamandaki binalarin yüzde 30 çöktü can kaybımız büyük depremi yasayan Hatay Kahramanmaraş Malatya Gaziantep Adana Urfa Diyarbakır Halkına çok geçmiş olsun. Geride kalanlara Allah sabır versin Depremden diğer illere göre daha çok etkilenen Hatay Kahramanmaraş ve Adıyaman Malatya da can kaybı büyük geride kalanlara Allah sabır versin😪😪😪. Adıyaman da yüksek binaların hepsi kulanılamaz hâlde.

    Kardeşim benim çok geçmiş olsun

    Kayıpların için de Allah sabır versin, mekanları cennet olsun

    Bir ihtiyacın olursa haber ver kardeşim