Sosyal medyaya erişim engelinde 4-5. saate girmiş bulunmaktayız. Söylenecek söz yok...

Deprem Bildirim Konusu
- Gray Cities
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Instagram'da paylaşılan gönderilerin anasayfaya düşmemesi ve hikayelerde de sorun yaşandığı bildiriliyor. -BPT
-
Hatay, Antakya, İskenderun . Buraları gözden çıkarmışlardı. Bir şekilde ,nasıl olursa olsun, yardımın gelmesini engelliyorlar. Altında yatanı bilmem. Bilirim de neyse...
Bu vatanın kurucusuna karşı bir zihniyet olursa atamızın emanetine de asla saygı duymazlar.Ben buna bağlıyorum.Çok yazık.
-
-
twiterda gördüm simdi görüntüler var hatay cezaevi yada Kahramanmaraş çıkan isyanda olaylar çok büyük 150 kişi öldürülmüs mahkumlardan deniyor ve erkek mahkumlar kadın mahkumlara tecavüz etmiş allahım doğru olmasın bu nasıl bir insanlıktir
-
Hatay fayının harekete geçmesini nasıl yorumlarsınız değerli hocalar ?
-
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Instagram'da paylaşılan gönderilerin anasayfaya düşmemesi ve hikayelerde de sorun yaşandığı bildiriliyor. -BPT
Evet bende de aynı sorun var.
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Gülşen hocam şu darbeye güçlendirme falan Vallahi hikaye.
-
imar affına tek yönlü bakmamak lazım
örnekle kendimin çatalca çanakça köyünde 210 metre tapulu arsamın içinde 85 metre prefabrik evim var ben bunun için imar affını bekliyorum ki bir gün gelip yıkmasınlar diye
ve bu prefabrik evim olası istanbul depreminde ölmez sağ kalırsak benim barınacağım yerim olacak
imar affına birde bu yönden bakmak gerekir
Bu imar affinin sizin prefabrike için çıkmadığını siz de biz de biliyoruz.
deprem ülkesinde imar affı olmaz hocam olmamalı.
Allah bize ahlak versin hocam gerisi kolay.
Elin ateistinin hristiyaninin ülkesinde bunlar olmazken Müslüman çoğunluğun ülkesinde oluyorsa bir sıkıntı var demektir.
Allahın dininde sorun yok uygulayıcı olan bizde sıkıntı çok.
-
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
99 depremini tekrar yaşadım bir an.. Bu tür bir durumda elinize telefonunuzu alıpta sakın depremi çekmeye çalışmayın, evinizde daha önce kararlaştırdığınız sağlam yere gidip başınızı ellerinizle koruyup çömelerek korunun ve depremin geçmesini bekleyin..
-
Remix Adam on Instagram: "Bu günler asla unutulmayacak! Hep birlikte atlatacağız Türkiye’m..🎗#Deprem #GeçmişOlsunTürkiye"86K Likes, 408 Comments - Remix Adam (@remixadam) on Instagram: "Bu günler asla unutulmayacak! Hep birlikte atlatacağız Türkiye’m..🎗#Deprem #GeçmişOlsunTürkiye"www.instagram.com
Kelimelerin bittiğini anlatan video.. 😞😢
-
Gülşen hocam şu darbeye güçlendirme falan Vallahi hikaye.
Ne diyeyim hocam gerçekten bilemiyorum gerçekten aklım hayalim hiç birşeyi almıyor benim 😞
-
Ve az önce Tufanbeyli/ Adana üzerinde de deprem meydana geldi 2.5 mw önce Hatay sonra Tufanbeyli.
-
E-devletten arka arkaya mesajlar geldi telefonuma Kızılaya bağış çağrisi yapıyorlar devletin kurumlarına ilgi olmadigi kesin herkes bagisini Ahbap üzerinden yapıyor.
-
-
Huseyin Goksu Büyük geçmiş olsun, başınız sagolsun.
-
Ve az önce Tufanbeyli/ Adana üzerinde de deprem meydana geldi 2.5 mw önce Hatay sonra Tufanbeyli.
bu fayın harekete geçtiğiyle ilgili bir kanı olamaz. Bölgede çok büyük 2 deprem oldu dolayısıyla bölgedeki diğer faylarda da ufak depremler olabilir. Takip etmek lazım..
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Şimdi de Kayseri
-
Ne demek abi yardım tırlarına izin vermemek.
Afedersiniz ama severler öyle işi.
Ne yapmaya çalışıyorlar anlayabilen var mı?
Sanane ulan sanane.
İnsanların yardımına da karışmazsın be.
Malesef bende birinci ağızdan duydum az önce, dün adanadan hataya gitmesine müsaade edilmemiş bekletilmiş tır. Gerekçe ne bilmiyorlar.