Deprem Bildirim Konusu
-
Gréy -
October 30, 2016 at 6:34 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu gün Adıyaman merkezden vefat haberi aldığım akrabalarım .
Amcam, 2 kuzenim, çocukluk arkadaşım kendisi annesi babası çocuklari, 1 iş arkadasim...
Rabbim mekanlarını cennet eylesin kardeşim
Geride kalanlara sabır dayanma gücü versin
-
Mustafanin baba tarafından akrabalarida var baya vefat eden
Malesef öyleymiş
-
SON DAKİKA | Van'ın Bahçesaray ilçesinde korkutan deprem! AFAD duyurduSon dakika deprem haberine göre, Van'ın Bahçesaray ilçesinde 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 12…www.mynet.com
-
-
2023-02-07 22:08:24 38.006 42.831 12.0 MW 4.2 Bahçesaray (Van) 544181 -
-
Süreç nasıl gidiyor izleyelim hep beraber….
-
Adıyaman'a görev yaptığım Gerger cobanpinar köyünde hasar büyük çok şükür köyde kayıp yok şoför abinin dediğine göre kahta da imiş deprem olunca Adıyaman a yardıma gitmiş mahallelerin çoğuna girememiş girebildikleri mahallerde 2 veya 3 ev haricinde hepsi yıkılmış elektrik yeni gelmiş ekmek bulamamışlar dün kahta da yıkım o kadar yok dedi.
-
arkadaşlar özelden herkes videoyu istiyor ama atmama kararı aldım.
Ciddi anlamda psikolojinizi bozucak boyutta.
Sadece şöyle bir şey diyeyim.
Herhangi bir hastanenin herhangi bir katını hayal edin.
Gözünüzün alabildiği heryeride cesat konduğunu düşünün masa ustleri dahil.
Allah bu insanların yardımcısı olsun.
-
-
Hocam tahmin ettiğim gibiymiş video.
Ben 17 ağustos depreminde yaşamıştım o depresyonu.
İzmiti yaşayanlar bilir benim çocukluğumda açılan çocukken etkinliklere gittiğimiz buz pisti morga çevrilmişti.
Hala buz pisti nin önünden geçerken o gün aklıma gelir.
-
-
Elimizden gelen desteği edelim lütfen ev de ne var ne yok battaniye mont bere ne varsa giyilebilecek kullanılabilecek durumda en yakındaki yardım iletim merkezine teslim edelim.
Aynı durumda biz de olabilirdik empati yapalım. Forumca beraber de bir yardım yapabiliriz karınca misali yardım yardımdır...
-
Gördüm hocam,çok kötü hastane bahçesi
-
AFAD'a gunahimi bagislamam, o kadar doldum.Canla basla calisan saha elemanlarina degil.sozum, yoneticilerine...
Biz bir depremzede aileye eşyalı evimizi tahsis ettik gelmelerini bekliyoruz
-
-
Müdahale edilmemiş yüzlerce yıkılmış binalar var.
Biraz önce bir video izledim sokaklar zifiri karanlık evler yıkılmış hiç bir çalışma yok insanlar kaderine terk edilmiş.
-
- Official Post
Aşağıdaki 2 resimde öncesi sonrası diye yayılıyor sosyal medyada ama alakası yok. Senin dediğin gibi biri şehrin dağ tarafına doğru yayilan yeni yeri digeri ise şehrin asıl merkezi olan yer.
Benim arkadaşlarımın evleri dağ tarafındaydı yeni yerde yıkılmamış ama çatlaklar varmış evlerine giremiyorlarmış.
Hocam doğrudur, yapılar orada sağlam kalmıştı. Çok şükür canları kurtulmuş ya ona şükür. Acilen onlara sıcak bir mekan bulup rahat ettirmemiz lazım çünkü Maraşta kimse sağlam bina kalsa bile evine girip yatabilecek durumda değil. Binalar yikilmadiysa bile ağır hasarlı. Dile kolay şehir 7.7 ve 7.6 gibi tarihteki en kuvvetli depremlerden ikisini pespese yaşadı. Oradaki dostlarımıza sahip çıkmamız lazım.
-
Allah'ım bugün yatağımda yatacağım için senden ve bu ölen masum kullarından özür diliyorum
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!