3 aylık ohal ilan edildi
Bölgede mi ülkede mi?
3 aylık ohal ilan edildi
Bölgede mi ülkede mi?
Bölgede mi ülkede mi?
10 il için abi
Bölgede mi ülkede mi?
Bölge hocam 10 il için sadece
iskenderunda deniz yükseliyor haberleri gerçek mi var mi bilgisi olan ?
İskenderun Limanı'ndaki yangın maalesef devam ediyormus. 😞😞😞
iskenderunda deniz yükseliyor haberleri gerçek mi var mi bilgisi olan ?
Halktv canlı yayınlıyordu videoyu geriye sarıp izleyebilirsin
İyi geceler arkadaşlar 500den fazla yazılımcıyla inanılmaz büyük emeklerle Soyle bir platform yaptilar, ulasamadiginiz kisilerin bilgisini girebilirsiniz
Bilgileri ahbap, akut ve afad ile paylasiyoruz, ayrica tweeterdan yayinlanan tweetleri yapay zeka ile adres bilgilerini alıp onları da paylaşıyoruz 🙏🏻
Yardım iste & yardım sağla. Deprem İmece Platformu - deprem.io https://deprem.io
Polonya arama kurtarma ekibin komutanı Andrzej Bartkowiak:
“En az 7 gün Türkiye’de olacağız ve daha uzun kalmak için komutanlarımdan izin isteyeceğim.
25 yıllık tecrübemiz var, ama bu çok zor olacak. Sonuna kadar mücadele edeceğiz.”(DDTVN)
Arkadaşlar Yaşar Erucu isimli bir askerim vardı Kastamonu da. CHP genel merkezinde çalışıyordu. Onunla görüştüm. Aslen Hatay Samandağlı. Hataya yardım gelmedi mi dedim. Abi ekipler geldi gelmesine. Askerler de sahadaydı ama binalar o kadar kötü yıkıldı ki binlerce kurtarma görevlisi de olsa yine işe yaramazdı. Hatay çok kötü. Zemini çok kötü binalar kötü malzeme ile yapılmış. Hatay da ki en büyük sıkıntının lojistik ve iş makinası eksikliği olduğunu söyledi. Yağma olaylarını sordum. Bir iki münferit olay oldu bildiğim kadarıyla dedi. Yağmacıların kim olduğunu söylemek istemiyorum az çok tahmin ediyorsunuz zaten.
Bu zor zamanlarda sağcı solcu şudur budur bırakalım. Elimizden ne geliyorsa.
Bu sayfa da da kimi üzdüysem kırdıysam kusura bakmasın. Benden yana hakkım helal olsun.
Bu sayfada bana hakaretler edenler oldu suçlayanlarda oldu Yusuf kardeşim
Ben 5 yılı aşkındır bu forumdayım ve kimse ile ikili tartışma içine girmedim ,hep sustum yuttum
Ama dünkü yaşadıklarım bardağı taşırdı , hukuki olarak süreç başlatma kararı aldım
Pegasus, depremden etkilenenler için deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tamamını ücretsiz yaptığını duyurdu.
👏👏👏
İyi geceler arkadaşlar 500den fazla yazılımcıyla inanılmaz büyük emeklerle Soyle bir platform yaptilar, ulasamadiginiz kisilerin bilgisini girebilirsiniz
Bilgileri ahbap, akut ve afad ile paylasiyoruz, ayrica tweeterdan yayinlanan tweetleri yapay zeka ile adres bilgilerini alıp onları da paylaşıyoruz 🙏🏻
Yardım iste & yardım sağla. Deprem İmece Platformu - deprem.io https://deprem.io
up up up yayalım.
Metro turizm İstanbul Şanlıurfa arası otobüs biletlerini 10 TL'ye indirmiş. En çok şikayet edilen firma. Lokal firmalardan ses yok sanırsam.
Bu sayfada bana hakaretler edenler oldu suçlayanlarda oldu Yusuf kardeşim
Ben 5 yılı aşkındır bu forumdayım ve kimse ile ikili tartışma içine girmedim ,hep sustum yuttum
Ama dünkü yaşadıklarım bardağı taşırdı , hukuki olarak süreç başlatma kararı aldım
Her türlü eleştiriye açığım ben abi sıkıntı yok o konuda ama hükmet yanlısı olduğum için sanıyorlar ki gözüm kapalı hükümeti destekliyorum. Muhalif kesimden adamlarla konuştum. Yeminle hdp üyesi bir şöför arkadaşımızla görüştüm. İlk günden beri kurtarma ekipleri burada diyor. Askerler polisler canla başla mücadele veriyor diyor. Hdp üyesi bu adam yeminle diyorum. Bunları ben yazsam ben söylesem yemediğim hakaret kalmaz. Canları sağ olsun ne diyeyim.
Metro turizm İstanbul Şanlıurfa arası otobüs biletlerini 10 TL'ye indirmiş. En çok şikayet edilen firma. Lokal firmalardan ses yok sanırsam.
Sermayesi kuvvetli hocam, bunun üstesinden gelebilir. Diğerleri sürdüremez.
Durum gerçekten yansitilandan cok daha kötü
Hatayda sular yüksek, yangın ve enkazlar aynı karede.
Her türlü eleştiriye açığım ben abi sıkıntı yok o konuda ama hükmet yanlısı olduğum için sanıyorlar ki gözüm kapalı hükümeti destekliyorum. Muhalif kesimden adamlarla konuştum. Yeminle hdp üyesi bir şöför arkadaşımızla görüştüm. İlk günden beri kurtarma ekipleri burada diyor. Askerler polisler canla başla mücadele veriyor diyor. Hdp üyesi bu adam yeminle diyorum. Bunları ben yazsam ben söylesem yemediğim hakaret kalmaz. Canları sağ olsun ne diyeyim.
Yusuf dediklerinde haklı olabilirsin ama her eleştiride ilk sen çıkıyorsun ortaya, gerilime devam ediyorsun. Sen de sakin kal biraz. Devlet'e laf edene ,hep birlikte karşı çıkalım. Seni şikayet ederim, Şunu yaparım, bunu yaparım, kötü benzetmeler bunlar.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!