Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bjk'ninde Fb'nin de sezon arasında transfer yapması şart. Şuan ki görüntü Gs'nin rahat şampiyon olcağı tanısıdır, Devre arasında iyi transferler ile çok farklı şeyler olabilir. Özellikle Fb'nin Solbek-stoper-kaleci-sağkanat-ofansif ortasaya ciddi anlamda ihtiyacı var yoksa bu gidişle ilk 10 bile zor. Bjk ninde stoper-kanat ve forvete ihtiyacı var. bu işler negredo ve lens ile olmaz.

  • dostum sen yönetim ve kadro yapılanması yaşlı oyuncular vs demişsin ama bizim cimri başkan paraya kıymıyo biliyosun. tok alıcı adam. iki sene ucuz transfer iş yaptı bu sene ise elinde patladı. takımı samet Aybaba kurdu. bilic geliştirdi şenol güneş kaymağını yedi ve şimdide batırıyor. tabi tek suç şenol güneşin değil pintiliği yüzünden atibanın yerine genç bir ön libero almayan fikret başganın

  • Beşiktaş bu sene gençleşebilirdi evet . . . bunun dışında bence futbolcularda bi mental yorgunluk mevcut ; sanki misyonlarını tamamlamışlar gibi düşündüklerini düşünüyorum ve ligde başarıya aç değilmişler gibi bi görüntü sergiliyorlar . Beşiktaş ve Fenerbahçe umarım yarıştan kopmazlar

  • Bu sene Marcelo satıldı.Transferler öyle yapıldı.Bir de işin finansal fairplay tarafı var.
    Şaban hocam gençleşmek riskli.Taraftarın müsamahası ve sabrı yok. bilic döneminde kadro gençti son 5 haftaya Beşiktaş lider girdi ama Galatasaray 8 puan farkla şampiyon oldu.Bu mali durumlarla kaliteli genç oyuncu külfetli hatta imkansız.Alt yapılar çalışmıyor.En önemli problemlerimizden biri.

  • Galatasaray taraftarı ile bütün olunca evinde rahat kazanıyor ama asla deplasman takımı değil. Arka arkaya gelen galibiyetler yanılmasın sizleri. özellikle o tudor var ya aykut kocamandan bile vasat bir t.direktör. Beden hocası olamiyacak düzeyde birisi. Sanıyor ki koşu yaptırıp ekstra antreman yazınca sürekli kazanıp şampiyon olacak. Fenerden aykut, Galatadan tudor seri şekilde yollanmalı.

  • 5 golün sorumlusu malesef Tudordur.Tudora rağmen liderlik de takımın başarısıdır.Adamlar 6 şutta 5 gol atıyor su bizimki hala değişiklik yapmıyor gençlerbirliği kadrosuyla başakşehire karsı çıkıyor neredeyse .

  • Ben esas feneri merak ediyorum. Sivas karşısında gene tek forvet çıkıp 10 kişi defansmı yapıcaz yoksa gerçekten yenmek için çift forvet oynayıp sivası ezicekmiyiz. Rakiplerin puan kaybettiği haftada Sivas maçınin tek şansı yenmektir. Eğer fener sivasa puan kaptırır ise çok karışır ortalık.

  • Bu galatasarray çok can yakar ama Tudor'dan bir cacık olmaz. Takım kazanır ekmeğini Tudor yer....

    19 ağustos da yazmışım bunu. Bu Tudordan bir cacık olmayacağını. Galatasaray çok can yaktı ekmeğini tudor yedi. Alın size Tudor kaç tane büyük maç kazanmış. 7 büyük maçta 0 galibiyet.......

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Fenerbahçe 11 ine bakan birisi der ki bildiğin sivas takımını önlem alan bir fenerbahçe var hemde kendi sahasında oynuyor.. Birileri kendi başlarını kurtarmak adına Aykutu görevde tuttu ama olan bize oluyor. Umarım yanılırım ama bugün f.bajçe bu takımla nasıl kazanacak? kendi sahanda oyunu nasıl domine edeceksin? yazık ya gerçekten..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN