19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Dağ başını duman almış

    Gümüş dere durmaz akar

    Güneş ufuktan şimdi doğar

    Yürüyelim arkadaşlar

    Sesimizi yer, gök, su dinlesin

    Sert adımlarla her yer inlesin

    Sesimizi yer, gök, su dinlesin

    Sert adımlarla her yer inlesin

    Bu ağaçlar güzel kuşlar

    Ya bu insanlar insanlar

    Güneş ufuktan bir gün doğar

    Yürüyelim arkadaşlar

    Sesimizi yer, gök, su dinlesin

    Sert adımlarla her yer inlesin

    Sesimizi yer, gök, su dinlesin

    Sert adımlarla her yer inlesin inlesin


    19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.

    Teşekkürler ATAM....

  • 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah ve yol arkadaşlarını rahmetle ve minnetle yad ediyorum. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

  • Milletimizin esaretten kurtuluşunun ilk meşalesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.


    yohYcH.jpg


    “Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Sadece bir ulusun kaderi değil tüm Dünya'nın kaderini değiştirmiş bir insanın herşeyi Samsun'dan başlattığı o güzel gün olan 19 Mayıs günü herkese kutlu olsun.

  • Bazen bir gemi sadece doğru rotaya götürmez, Koca bir ulusu başarıyada götürür...





    "Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeye üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum." (Mustafa Kemal Atatürk)


    Tarihîn dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'un 101.yıl dönümüne ulaşmanın Mutluluğunu, neşesini, coşkusunu ve de heyecanını yaşıyoruz.


    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.

  • Şanlı Bayrağımızın bağımsız bir şekilde dalgalanması için 101 yıl önce özgürülük mücadelesini başlatan, Gazi Mustafa Kemal 19 Mayıs sözleri Atatürk ve tüm kahramanlarımıza minnettarız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.


    ba5cf93b1dcc5c2563144.jpg

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

    2 Mal editiert, zuletzt von Berkay34 ()

  • Güzel ülkemin tüm gençlerin ve genç kalanların 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun . Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ile anıyorum ruhları şad olsun ❤️. Sevgili gençler memleket sizlere emanet onu korumaya hep beraber devam edelim.

  • Milli mücadelemizin başlangıcı, atamızın doğum günü ve gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Bu akşam saat 19.19'da balkonlarda buluşalım, en gür sesimizle İstiklal Marşı'nı söyleyelim ve bu pandeminin coşkumuza engel olmamasını sağlayalım!🎉🎉

  • 19 Mаyıs 1919’dа Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Bаğımsız ve Uygаr Bir Gelecek İçin Emperyаlizme Kаrşı Verilen Milli Kurtuluş Mücаdelesinin İlk Adımının 101’inci Yılındа; Cumhuriyet, Demokrаsi ve Bаğımsızlıktаn Yаnа Tаvır Alаn “Demokrаsiyi,Çağdaşlığı,Bilimi Sаvunаn Herkezin 19 Mayıs Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bаyrаmı Kutlu Olsun"

    🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    Einmal editiert, zuletzt von eKo_34 ()

  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

    "Kafes açılmış, önümde geniş bir alem vardı. Kanatlarını çırparak uçmaya hazırlanan bir kuş gibiydim."

    rKxKov.jpg

  • Ulusal egemenlik mücadelesini 101 yıl öce Samsun dan başlatarak, silah arkadaşlarıyla birlikte din dil ırk ayırmaksızın tüm halkımızın birlik içinde mücadele etmesini sağlayarak bize bağımsız, çağdaş ve demokratik bir ülke kazandıran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

  • Saat 19.04 İstiklal Marşımızı Balkonda Okumamıza 15 dakika Kaldı Lütfen Unutmayalım Üstadlar Pandeminin Coşkumuza Engel Olmasına İzin vermeyelim

  • Herkes balkonlara bayramimizi coskuyla kutlayalim ulu önderimiz Mustafa Kemal Ataturk'ü saygıyla analım...:hfyeni (25)::hfyeni (25):

  • Çoğu kişinin haberi yoktu ve stadyum da bize çok uzak olduğu için hiçbir anlamı olmadı. 23 Nisan'da herkes çıkmıştı söylemişti ve belediyenin bandosu da eşlik etmişti. Mahallede sadece benim haberim vardı sanırım.