Rez Alın Aralık'ta Polar Ataklar,Şubat'ta Sibirya Geliyor.Ocak Fazla İyi Geçmeyecek Gibi
...
Ocak 🙄🙄😏😏
Rez Alın Aralık'ta Polar Ataklar,Şubat'ta Sibirya Geliyor.Ocak Fazla İyi Geçmeyecek Gibi
...
Ocak 🙄🙄😏😏
ocak en sevdiğim aydır kış için
Sibirya sezonu olacak. Büyük pasta bize vurur umarım.
Kasım 25 ilk kar düşer İstanbula (rüyama girdi karaladım :))
Cfs'ye bugün baktığımda Kasım sonu sistem vermişti.Onumuzdeki sistemden sonra belki de ikinci bir sistem kovalayacagiz.Hayirlisi olsun.
13 ocakta güneydoğu kara gömülecek ✍️
Moraliniz bozulunca acın CFS ye bakın.Moralinizi düzeltecek bir sinoptik illaki çıkıyor
Her daim atmosferde adalet olduğuna inanmışımdır.Kasım ve Aralığın ilk yarısı daha çok yağışı ülkenin doğu tarafı alacak gibi gözüküyor.Kışın kalan kısmı ise Marmara ve İç Anadolu'nun olur diye düşünüyorum.
Kasım sonu İstanbul’da sulu kar
Aralık Başı saf kar düşer
Aralık sonu da çığ falan düşer artık küçük tepelerden 😀
Kasım sonu İstanbul’da sulu kar
Aralık Başı saf kar düşer
Aralık sonu da çığ falan düşer artık küçük tepelerden 😀
hocam boğazı yürüyerek geçer miyiz 😂
AlıntıŞuanki Verilere Bakarak Söylersek Kasım Ortasında Ülkemizde Kaşıma Ortasına Göre Ciddi Bir Sistem Bekliyorduk.Ama Onu Kafkaslara Yolcu Ediyoruz.Kasımın 10-19 arası Ülkemizde Çoğunlukla Yağışsız Ama Mevsim Normalleri Civarında Seyrediyor.19 unda gelebilmesi Muhtemel Görünen Ve Şahsen Beklediğim Bir AB sistemi Ülke Geneli,yağışlı Bir düzene girecek gibi gözüküyor.Benim Şuanda Takip Ettiğim En Sistem Kasım Sonu Aralık Başı Sistemi.İzlanda Üzerinden Gelmesini Beklediğim Sistem Ülke Genelinde Güzel Yağışlara Neden Olabilecek ve Kış Sistemi Olarak Sayabileceğimiz Bir Sistem Beklemekteyim.-8 e Kadar 850hpa sıcaklıkları Beklemekteyim.Şuan Uzun Bir Vade Olsa Bile 4 5 Güne Kadar Gfs Radarına Girecek Ve Takip Başlayacak.
Artık KIŞ BAŞLIYOR 🌨️🌨️🌨️🌨️...
Yarın Tahminimi Verilerle Şahsi Tahminler Kısmından Paylaşacağım
hocam boğazı yürüyerek geçer miyiz 😂
Onu Ocak/şubat döneminde konuşalım
Ama kış için en önemli veriye ulaştım
Evvelki yıl kaybettiğim ve geçen kış bir türlü bulamadığım çok sevdiğim eldivenimi Kışlıkları çıkartırken buldum
İnsanlık için küçük ama bu sezon için büyük bir adım olabilir bu
Onu Ocak/şubat döneminde konuşalım
Ama kış için en önemli veriye ulaştım
Evvelki yıl kaybettiğim ve geçen kış bir türlü bulamadığım çok sevdiğim eldivenimi Kışlıkları çıkartırken buldum
İnsanlık için küçük ama bu sezon için büyük bir adım olabilir bu
bu bir işaret hocam 🤨
Ben işareti aldım. Siparişimi veriyorum
Aralık 6-7 İstanbul'a ilk kar düşer hadi bakalım.