Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin Ve Uyarılar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
DEK'in iyi ve sık vurduğu yerler güzel kar almış. Zaten DEK'in temel özelliği bu.
-
Düzce muazzam kar alıyor şuan sarı kütle geldi üzerimize şu şekilde 1 saat yağsın en aşağı 25 cm kar ekler örtü üzerine...
Hali Hazırda Olan Örtü Miktarı : 17 CM
-
radarda dondu sanki güncellemiyo gibi aman böyle kalsın arkadan devamlı geliyo hayırlı cumalar herkese
-
Düzce'de cümbüş var
-
Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Kocaeli - Foto da ki yamyam amcamın hayırsız evladı olur -
zonguldak ta durum 5 dakika yağıyor geçiyor etkili bi durum yok maleseff
-
Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Kocaeli - Foto da ki yamyam amcamın hayırsız evladı olurKocaeli baya baya iyi kar almış.
-
Yogun kar tekrar basladi izmitte
-
bence bu sistem kimseyi mest edecek bi sistem olmadi.ben karasuda bu kadar az yagacagini tahmin etmemistim araba ustunde bile kar yok iki atıyo duruyo. Windyty benim herzaman baktigim bi program bundan gunler once bugun ku ortu miktarina bakmistim 1 cm bile zor gosteriyordu ula dedim millet 20 30 diyo bu program mi sapitti napti diyodum.program hakli cikti gercekten ..
-
Düzce'de cümbüş var
foto isteriz
-
Zonguldak Çaycuma
-
zonguldak'ta harika kar almış.
-
Bursa da kar bile yağmıyor 2 dk maksimum oda ince ince
-
Bursa da kar bile yağmıyor 2 dk maksimum oda ince ince
aynen öyle.
-
foto isteriz
Çaycuma ile aynı
-
Tadını çıkarın karın.İstanbuldada şuan pırıl pırıl güneş var.Anca Anadolu yakasında örtü var.O da 2-3 cm.Yarına kalmaz erir.Kocaeli ne yağış aldı öyle . Çayçuma-Düzce-Kastamonu zaten efsane yaşamış resmen.
-
Zonguldak Çaycuma
Bende çaycumaliyim ama zonguldak merkezde yim burda arabalarin ustunde var o kadar
-
Zonguldak merkez boş geçti sanırım
-
Zonguldak merkez boş geçti sanırım
aynen
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!