Başımız Sağ Olsun! Kahrolsun pkk

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Başlığa bakar mısınız?


    Sen onların ne yazdığını biliyomusun şehitlermiz öldü diye seviniyolar spor kelimesi geçiyo diye konu dışı yaptım sanma geçen senede Samsunspor taraftarıyla olaymı ne yaşamışlardı


  • Sen onların ne yazdığını biliyomusun şehitlermiz öldü diye seviniyolar spor kelimesi geçiyo diye konu dışı yaptım sanma geçen senede Samsunspor taraftarıyla olaymı ne yaşamışlardı


    Cizrespor,diyarbakırspor vs.takımlar vatan hainidir.Geçen sene bize denk gelmişti,İstiklal Marşını bile ıslıklıyorlar.Şehitlerimizin mekanı cennet olsun,Allah ailelerine sabır versin.

  • [w]Bazı maksadını aşan ve gereksiz olan mesajlar silinmiştir.[/w]

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Cizrespor,diyarbakırspor vs.takımlar vatan hainidir.Geçen sene bize denk gelmişti,İstiklal Marşını bile ıslıklıyorlar.Şehitlerimizin mekanı cennet olsun,Allah ailelerine sabır versin.


    Sanırsam o kavgada ordan başladı heleki şu olaylardan sonra hainliklerini daha fazla göstermeye çalışacaklar ama güzel olan herkezin şu sıralar bütün olması

  • Milletimizin başı sağolsun, kesin bilgi olmamakla beraber hain saldırıyı düzenleyen 60 ve bunlara destek için sızma girişiminde bulunan 250 kişilik terörist grubu çembere alınmış,sözcü gazetesinin haberine göre.. Umarım böyledir ve hepsi temizlenir..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Acı bir gün yaşıyoruz. Umarım şehit sayımız fazla değildir. Ordumuz kısa zamanda bu teröristlerin kökünü kurutur inşallah.


  • 500 kişilik Pkk grubu çembere alındı, operasyon sürüyor. F-16 uçakları da havadan destekliyor. Temizlenecek hepsi inşallah.


    Kardeşim ne zaman bu köpekler saldırsa bizim basın da böyle haber ortaya atar halkın gazını almak için.


    Yahu bölücü terör örgütü 5.000 bilemedin 10.000 kişiden oluşan bir grup. Bu adamlar her hafta 500'er kişi çembere alınıyor ama ne hikmetse (!) bir türlü bitmiyo adamlar.

  • 90'lı yıllardaki yönetim ve millet de yok zaten.


    81 ilde polise "VUR" emri verilmiş.


    Çay'da sabah saatlerinde otobanda sıralı olarak ilerleyen 3-4 tane terör yanlı otobüs firmaları taş ve tüfeklerle durdurulmuş. Şoförler ve muavinler linç edilmiş. Bu bilgi doğru mu bilmiyorum ama 2 hafta önce otobüsler taşlanmış. Ortalık iyice karıştı.

    AF-YOK

  • Bunların bulunduğu in gezdiği dağ yanıp bir tane bölücü terörist kalmayana dek bomba üzerine bomba atmalı ve bir dk dahi durmamalıyız.Yeter şehit olan kardeşlerimize ocaklarına ateş düşen anne baba kardeş eş çocuklarına yapılan zulüme yaşatılan acılara yeterr.

    Einmal editiert, zuletzt von HaKaN-EFE ()