Sabah işim olduğu için çok konudan bahsedemedim.Amacım forumda olay filan çıkarmak değil.Ben şu hayatta katlanamadığım 4 şeyden ikisiAdeletsizlik ve Hak yenmesidir ve görüldüğü gibi geçen akşam ki olaylar bunları açıklıyor.Bu yönetim son 4-5 aydır var.2 senedir burda isem @carl2 @Salonçenuri53 Snowiest Enes Güleç(17) ve metehan Avcu @Siberianist gibi gerçek arkadaşlar için burdaydım.Bu forum bir kaç sene öncesine kadar çok güzeldi.Her şey sakin ve güzeldi.Kimse kimseye karşı çıkmıyor ve hakaret etmiyordu.(Genelde).Artık herkes çıkarını düşünüyor maalesef.Neyse uzatmanın alemi yok. Not:Kaan'ın Fırtına Tahmin Merkezi'ni eğer ki imkan varsa Snowiest yada Enes Güleç(17) verilmesini rica ediyorum.
Yeni üyeler sizde 3-4 ay içinde umarım çoğu kişinin gerçek yüzünü görürsünüz.
Belki bir daha gelirim belki gelmem ama ben olmak üzere forumun en etkin,itibarlı üyelerini kaybediyor .Üzücü olmalı ama bunu arkadaşlarıma haksızlık ve adeletsizlik yapmadan önce düşüneceklerdi.Görüşmemek üzere.
Kaç yıldır buradayım böyle bir tartışma ortamını (hem de eski, değerli, aklı başında bildiğim site üyelerinin aralarında) ilk kez görüyorum ve hicap duyuyorum. admin_beyKarTutkusu03 @Siberianist @Kaangr2 Samet Ne oldu size böyle gençler neyi paylaşamıyorsunuz? Çekip gitmeye karar verenlere söylüyorum özellikle, hayatta öyle durumlarda kalacaksınız ki ilerde çekip gitmenin en kolay yol olduğunu göreceksiniz, veya savaşmak zorunda, mücadele etmek zorunda olduğunuz için çekip gitmek dilinizin ucuna geldiğinde onu geri yutacak, yutkunacaksınız. Ve siz "kimseyi zorla tutmuyoruz" diyen sevgili admin, siz de bu resti çekerek sözde sitenin huzurunu mu sağlamaya çalışıyorsunuz? Bu site, diğer tüm muadillerinden farklıydı, onu diğerlerinden ayıran fark bu sitede bugüne kadar " "kimseyi zorla tutmuyoruz" diyen birinin olmamasıydı!... Yönetici sorumluluğu insan kaybetmeyi değil kazanmayı gerektirir, tepeden tırnağa diktatöryal hayatın kanımıza şırıngayla zerk edildiği şu son dönemde bari biz kendi sitemizde yapmayalım bunu... Hoşgörü melekelerin en büyüğü en arisidir. Hepiniz için söylüyorum, bırakın yaşımı başımı almışlığımı ama hayatın bana öğrettiği en önemli şey öfkeme yenik düşmemem gerektiğidir. Gelin birlik olun, bir arada olun, hoşgörülü olun, adaletli olmaya çalışın! Bundan sonra hava tahmini dışında oluşacak bu tarz tartışmalar karşısında sessiz kalmayı yeğleyeceğim ve belki de işin tadı kaçacak iyice ve ben de elveda diyeceğim ama siz siz olun lütfen tedaviye uğraşın, kazanmak, insan biriktirmek en önemli zenginliktir sakın unutmayın bunu. Sevgilerimle,
Çekip gitmekte o kadar kolay değil forum içi yada gerçek hayatta buna emin olabilirsiniz.
Üsteki mesajımı gerçek olaylardan haberiniz olması için okuyun.Buna çocukluk diyecek arkadaşlarınında simdiden Allah Bildiği gibi yapsın. Haydi Görüşmek Üzere; @ttrabzon Burda bırakıp gittiğim için sevinne kardeş başka yerlerde seni bırakmayacağım.
Ben çıktıya göre yorum yaptım. Şuan yaşadığımız sistemin daha soğuk halini işaret ediyor Ecmwf. Doğu-Batı tartışması falan yaptığımız yok, konu dışına çıkmayalım.
tuzlanın neresindeydin kardeşim.aydınlı taraflarında yoktu.pendik merkez ve içmeler civarı çok etkilendi.yani sahilin 20 30 km lik bir mesafesi etkilendi ve sahilden uzak 3 km lik bir alan etkilendi yaklaşık.
Siklonik bir yağıştı.Dek değildi.Nasıl 20-30 km alan etkileniyor ? Dek'te bile daha fazla etkilenme alanı var.
Kaan kardeş bu grafiklere bakarsan hiç kar yağmaz ya da efsane yağar. bu tür dandik grafikler benim ilgi alanım değil.bu tür verilerle pek uğraşmam.sizde uğraşmayın tavsiyem. İnanın bu tür grafikler genel bir fikir vermekten öteye geçmezler
Bana 1 dereceye düştüğünün bir kanıtını gösterir misin o zaman ?
Arkadaşlar geçen sene 12 ocak tutmadı diyen arkadaşlar olacak yine.12 ocak günü pendik tuzla kartal 30 cm kar gördü 5 saat içinde.Tamam her ilçe için tutmadı bu durum ama saydığım ilçeler 5 saatte aralıksız devam eden efsanevi kar yağışını yaşadı. 5 ocak sisteminden bir cacık çıkmayacağını modeller efsane gösterirken söyledim.Belgeleri mevcuttur.ve 19 şubat efsanesini sizlere 2 şubat günü açıkladım.forumda bolca şahit mevcuttur.Şimdi 23 -26 aralık arası gelecek olan sistemden bahsediyorum.HODRİ MEYDAN
30 cm gösteren kaynağın var mı ? 30 cm İMKANSIZDAN ÖTE DEĞİL.Sıcaklık yetmesi imkansız.Buraya 30 cm diyen bir veri yada fotoğraf atabilir misiniz ?