Forumdaki Üyeleri Tanıtın

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Şirketi ayakta tutmaya devam edelim :hfyeni (29):

    Enes Güleç(17) Marmara bölgesinde haritalarıyla tanıdığım müthiş işler çıkaran marmara bölgesine harika katkılar sağlıyan sorumlumuz :)

    Narsil Kıymetli modumuz bi mangal ayarlarsa tadından yenmez :D2

    üyeleri tanıtın konusunda benden mangal ayarlama mı istiyorsun? GabelBerg10 ayarlasın onun etrafı daha bir yeşillik bende katılırım inşallah:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • üyeleri tanıtın konusunda benden mangal ayarlama mı istiyorsun? GabelBerg10 ayarlasın onun etrafı daha bir yeşillik bende katılırım inşallah:)

    Bayram geçsin oturup plan program yapalım olmadı dağda bayırda yatarız 1/kahkahas23s1 :chinese:

  • Bu konu çok boş kalmış bende iki kelam ediyim öncelikle forumdaki değerli kadın üyelerimizi tanıtmak istiyorum GülşenD’ hocam İstanbul un havasını bizlere aktaran ve birçok konuda anneliği ile bize o sıcaklığı hissettiren güzel kalpli insan, bluesky~ hocam kendi özgün kişiliği ile foruma renk katan olaylara farklı açılardan bakan kıymetli bir forumdaş Ay Işığı~ hocam Sakarya da yaşayan müzige olan ilgisi ve benim gibi telefon alamayan :) ,sempatik bir üyemiz..

    Erkeklere gelirsek Aykut herkes bilir tanıtmaya gerek yok :P Enis 22 hocam cogu görüşüne katıldığım değerli bir ekonomi yorumcusudur Yigit61 değerli abim bircok uyarısı ile bana önem veren beni düşünen :) babacan bir hocamizdir Fatihaltinay55 değerli bir öğretmenimiz sonsuz saygı duyduğum bir hocamizdir manasbalasy forumda en çok ters dustugum ama kalbinin güzel olduğunu bildiğim otobus şoförü hocamizdir :)  Yorgun Demokrat İstanbul sakini pırıl piril tertemiz öğrenci bir hocam Abdullah Emin Eren İstanbul da Berkay hocama komşu olduğunu düşündüğüm kışın sistemlerde en çok yardımı dokunan değerli bir kardeşim Berkay34 İstanbul deyince akla gelen bilge, her konuda size yardımcı olan değerli İstanbul sorumlumuz Palanci Doğu Karadeniz'in has adami bilgi dolu içerikleri ile forumda konular açan aşırı sevdiğim bir hocam YavuzSultanSelim telefon uzmanı kendisini surekli telefon sorulariyla ozelden rahatsiz ettigim hocam :)

    Şimdilik bu kadar forumdaki bütün üyelere selamlarımı iletiyorum :* :gun_bandana:

  • Mert_35 İzmir denilince ilk aklıma gelen saygıda küsur görmediğim, İzmir konusunda bölge sorumlusu olduğunu öğrendiğimde çok sevindigim elinden geldigi kadar bizlere bölge hakkında bilgiler veren değerli hocam. Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. İzmir'e sevgiler saygılar..

  • Çok iyi yaaa😄😄 beni tanımışsın hocam😎 bende ne yalan söyliyim ilk etapta izmir bombası aklıma geldi izmir sorumlusu olarak 😂😂😂 tanıdığım kadarıyla çok sempatik saygılı birisiniz hocam ilerde daha iyi tanıtabilirim 🤣 teşekkür ederim hocam 😊☺️

  • Biraz da forumun üst rütbelerinden bahsedelim Aytac hocam arada bir foruma uğrayıp ya güzel bir sohbet ya da önemli bir bilgi dile getirip giden Hava Forumla tanışmama sebep olan değerli hocamız. wildleo1907 hocam çok değerli tahminler yapan meteoroloji konusunda uzman bir hocamız bu kış için yapacağı tahminleri merakla bekliyorum. @4Subat Hakan hocam da tam bir uzun vade tahmincisi tahminleri çok değerli ve özel tekrardan kıymetli tahminlerini görmeyi merakla bekliyorum. Samet hocam forumla ilgili bir sıkıntı veya isteğimiz olduğunda hemen ilgilenen samimi bir hocamız. Burdan daha ismini sayamadığım diğer kıymetli hocalara da selam olsun.

    "Allah'a ve âhiret gününe inanan, ya hayır söylesin ya da sussun." Hadis-i Şerif

    • Offizieller Beitrag

    Ne kadar ilginç değil mi, yazılarından ve yorumlarından insanlarla ilgili fikirler belirtiyoruz, ama aslında yüz yüze tanımak gibisi yoktur, forumda en kavgacı modların başında ben olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebilirim:)


    Bu arada İzmir denince nedense benimde aklıma 2 kişi geliyor, biri Kartutkusu diğeri Mert :)