Mart ayı bir sürprize imza mı atacak ?

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Zitat von sinan pid='90863' dateline='1393363929'

    Bana su -4 ne demek - 8 ne demek anlamına geliyo model usdunde anlatirmisiniz rica ederim


    850 hpa haritasına göre yani 1480 metre yukarısının sıcaklığını verir bu haritalar sıcaklık he 200 metrede 1 derece düşeceğinde örneğin 850hpa' da -8 derece ise 0 metrede yaklaşık olarak -1 derece demektir ama bu durumun istisnalarıda var tabi jet akımları,rüzgarlar vs. etkiler

  • Şu tahmin işini bile kavga dövüşe çeviren yurdum insanı siyasette, işte, evde, okulda, sokakta birbirini yiyor diye kızıp hayıflanıyoruz bir de utanmadan değil mi?

  • sizler bir model cıktısıyla buralara kar kıayamet gelıyor dıye konu açıp umut tacirlipine tahmincilik mi dıyorsunuz..yemeyin beni ya..bıktık artık sen ve gibilerinden...tahmin yapıyoruz saygılı ol dıyemezsınız bana siz..tahmincilik deıgın sey bır mıdele bakıpta 15 gün sonrası için kar geliyor çığırtkanlığı olamaz..bu sene harbiden ayar ettiniz adamı..ben 7 yıldır bu formlardayım ama bu seneki kadar bos ve gereksız bır cok kısının bu formda toplandığını görmemiştim..aramızda çok degerli insanlar var tabiki..onların tahmınleri tutmazsa bıle en azından kaynak gösterebiliyorlardı...hani nerde PENDİKÇİ rumuzlu kişi?? ha nerde? kar kıyamet felaket dedıgı zamanlarda burda şak şakcılık yapıp onu ilah yapmıstı aranızda bir çok kişi..bende kızdıgım zaman sızlerde bana tepkı gösterıyordunuz..ne oldu?hani nerde kendileri...kaynak gosteremeden kıyamet gelıyor dıyen bır kısıye ınanan ınsanlar doldu bu sene burası...bana kimse burdan git falan diyemez....derse özelden yazsın..münasip bir cevap veririm ebette..

  • Ben böle kış görmemişim :D 11 ralıktan beri 850 hpa da en düşük -4 girdi buna kış mıı diyoruz :D ekim başı sisteminden bugüne kadar 130 gün geçtiyse 15 günü yağmurludur en fazla böyle kış bi daha ülkemize uğramasın abi

  • Zitat von wildleo1907 pid='90869' dateline='1393364712'

    Şu tahmin işini bile kavga dövüşe çeviren yurdum insanı siyasette, işte, evde, okulda, sokakta birbirini yiyor diye kızıp hayıflanıyoruz bir de utanmadan değil mi?


    düşüncelerime tercüman oldunuz ah ülkem ahhh

  • 22 Mart -8 !!!! Yahu herkes bi silkelensin artık ! Mart başı diye konu açılıyor 22Mart -8 girecek deniyor :D bu Zemheri nin söylediklerine %99 katılmamak elde değil .. Kimse kusura bakmasın.. Birde bütün modeller bitti tek umut cfs oldu hani nerde 7-12 Mart sistemi şimdi oldu 22 Mart !!! :) vallahi siz bu konu başlığını Mart sonu Nisan başıda yaparsınız hiç şaşırmam.. Yakışırda.

  • hahahaha..bu tahmınci denilen şahıs mayıs içinde dicekki 0 giriyor 850 de bi süpriz yapabilir..çünkü okadar bilgisiz ve o kadar sallıyorkı..neyse arkadaşkar zaten artık inanmamanız gerektiğinide anlamısınızdır...

  • Zemheri önemli değil :) Uyarı puanını ben 90 yaptım.Burada millet istediğini diyebilir herkese karışıyosun haliyle kavga çıkıyo konu dışına çıkılıyo ve tartışma oluyo onun için verdim biraz dikkat et uyardığım halde hala devam ediyosunuz.

    gorilofficial

  • Bu kış maalesef beklenen verim alınamadı. Ortam gergin, cümlelerimizi kurarken biraz daha hassas davranalım. Şu süreçte insanlar olduğundan daha fazla alıngan oluyor, anlık tepkiler verebiliyor . İyi forumlar :)