Sulu kara döndük bile 3.5 dereceyiz bakalım şans artık.
Ferhatpaşa boş geçmez bugünü de hatta Cuma sabahını da bence
Sulu kara döndük bile 3.5 dereceyiz bakalım şans artık.
Ferhatpaşa boş geçmez bugünü de hatta Cuma sabahını da bence
Yaşasınnnn kar ⛄️ geliyor 🫶
7-10 Mart arası bir polar atak beklentim olduğunu geçen hafta belirtmiştim. Sinoptik yavaş yavaş o kıvama geliyor.
Ambarlı limanındaki şamandıra bile daha düşüktür şu anda
Ne demiştik dün bu sıcaklıklar yüksek tahmin veriliyor istanbul 7 C çarşamba olmaz perşembe cuna cunartesi pazar da yüksek
berkay_tuku Ferhatpaşa’dan dakika ve skor alalım
Soğuk Sibirya kökenli olduğunu hissettiriyor gençler
1.000 sayfa hayırlı olsun
Şu anki radarla kıyasladığımızda hangi model daha yakın bilmiş? Arpage mi
Kısa vadede sınırlı alan modellerinden en iyisi diyebiliriz hazretleri için
hocam slm sizin tahmininiz nedir ?
Ölmedi…
Hocam okulların tatil edilmesi konusunda düşünceniz nedir?
Cuma ve Pazartesi bence tatil olmalı
MGM nin Cuma Cumartesi ve Pazar günü için yer seviyesi en yüksek sıcaklıklarının halen yüksek olduğunu ve revize edebileceklerini düşünüyorum.
Sistemin sonuna doğru anti karcı zümre tarafından kar bitecek bahar gelecek söylevlerini duyacaksınz sakın moral bozmayın arkası dolu…
Böyle sistemlerde istanbul genelde en fazla kar yağışını sistemin sona ermesinden bir gün önce alır yani demem o ki çarşamba gecesinden cumartesiye yağacak karın üzerine o kadar kar yağışını ben Pazar bekliyorum ve pazartesi de okulların tatil olmasının kaçınılmaz olacağını düşünüyorum.
Biz uzun vadeciler için mesai bitmez!
Uzun süreli travmatik karsızlık sendromu yaşayan karsevenleriz. Normaldir bugünlerdeki psikolojimiz.
Nereden giriş yaptığı kadar nereye kadar sokulduğu da önemli keza Zonguldak civarından giriş yapıyor ama -42’yi İstanbul Kocaeli arasına kadar taşıyor. Kıbrıs’da AB tetiklenecek gibi görünüyor.
4 adet sınırlı alan modelleri ve sistem giriş esnası açısından hepsinin açısında olan 4 ünede bakın 4üde nereden getiriyor merkezi başkada birşey yazmıyorum
Kardeşim senin gibi birkaç insan var net ve verilerle konuşan onun dışında büyük kısım maalesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar