3 Şubat - 7 Şubat KAR'a Yeniden Merhaba

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Zitat von Heavy Snow S.A. pid='87989' dateline='1391075114'


    Yağişta sorun yok fakat sicaklik sinirda duzelir inşallah :)


    İnşallah gelsin bir daha da görelim coşalım :D

    Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük olsun...

  • kendi adıma ben sibiryayı bekliyorum..bu sistem inş. güçlenir, en kötü göz zevki yaparız gibi...bi şeyler olacak sanki Allah u tealanın izniyle..hadi bakalım hayırlısı...

  • Bende güveniorum allahıma ve kendime bu sistem yine gelicek bomba gibi hemde inş. olmadı gelmedi diyelim daha kışı bitirmeyelim keyfimize bakalım..

    Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük olsun...

  • Az önce B. Sürmelide ayın 3-4-5 gibi beklediğimiz soğuk hava dalgası kuzey bölgeler için kky sınırında dedi yani kısacası bu sistemdende fazla ümit bağlamıyalım artık. Zaten HF sitesinin havasından da anlayabilirsiniz ! Şimdi teker teker saymaya gerek yok ama , hiçbir sayfası olan üstad ortada yok zaten.. E onlar da istemezmi ama demek ki kendileride farkında ! Ne yapalım yapacak bir şey yok beklemekten başka... Sözüm artık meclisten dışarı Wildleo 1907 :) çünkü en azından şu an için bir tek sen açıklamalar yapmışsın , ama benim açıkcası aldığım hava bu beklenen sistem 11-14 aralık sistemi kadar bile olmaz gibime geliyor ki benim beklentim o sistemden bir tık daha güçlü olmasıydı en azından hem ay hem mevsim açısından... Ney bekleyeceğiz artık !

  • Şu anda Rusya'nın Bolşevik adalarının hemen batısında bulunan y.b. merkezi hareket ederek Ural dağlarının hemen doğusuna yarın yerleşecek olmasına dikkat çekmek istiyorum.1 Şubat'ta da Moskva y.b. sine katılıyor.Geniş bir alanda oldukça istkrarlı bir yapı oluturuyorlar.Buda sistemin bileşenlerinden biirinin kuvvetlenmesi anlamına gelebilir.Tabiki bunun Ota Akdeniz siklonları ile uyumlu organize çalışması gerek diye düşünüyorum.

  • Bence milleti heveslendirmeye gerek yok en başta efsane geliyor sonra cılız bir sistem en sonunda tarih erteleniyor millet boş yere hevesleniyor 11 aralık sisteminden beri böyle bundan sonra pek bir şey olacağını sanmıyorum bu sistem yine ertelenir kış biter

  • Zitat von Efsane-Semih pid='88039' dateline='1391083079'

    Bu sistemde ayni bugunku sistem gibi olur.yani soguk ve hafif kar.
    H.sonu yagis durumu netlesir ancak tirt bi sistem maalesef..


    sistem doğu karadenize nasıl yansır sizce

  • O tarihlerde Burdur'da(Tefenni) birşeyler olmaz mı?

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Zitat von CrossBench pid='88054' dateline='1391085168'

    O tarihlerde Burdur'da(Tefenni) birşeyler olmaz mı?


    5 Şubat gibi yağışla soğuma örtüşüyor gibi görünüyor sonrasında sıcaklık kar seviyelerinde ancak yağış yok.

  • soğuk yağışı yakalayamıyor sıkıntımız bu. Soğuk işini hallettik,soğuklar geliyor ama şimdi de zamanlama problemi oluyor.İnşallah önümüzdeki günlerde yağış ve soğuk kesişir.

  • Zitat von kar* pid='88046' dateline='1391084600'


    sistem doğu karadenize nasıl yansır sizce


    Kıyılarda yani Moloz sahilde, Değirmendere'de Faroz'un yalı mahallesinde kar görebilmek zor ama Farabi Tıp fakültesinin yukarı mahallelerinde yağış karla karışık yağmura çevirebilir. en iyisi Boztepe çıkın siz :)