Kameralardan baktıgım kadarıyla görselliğin bol olduğu bi kar yağışı olmus. Dün yazdıgımda Bunu belirtmiştim. 5cm olan yerler oldumu ? İl genelinde örtü olmuştur ancak 5cm birikim olcagını sanmıyorum.
Tebrik ederim güzel bir tahmindi. Diğer sistem ne zaman üstadım
Az sonra başlayacak kar 1-2 saat daha orta kuvvette yağar. Sabah 5te durum iyiydi. Galiba ondan sonra kesildi bir süre erime meydana geldi. Herkes pencere başına
Baya rüzgar var küçük orta taneli tipi olacak. Biriken yerlerde 5 cmi bulabilir. Sabah bembeyaz uyanacak büyük ihtimalle çoğu yer. Bu da bize yeter çok şükür
2 saat önce falan görmüştüm birkaç tane. Ama sadece o kadar bir iki saate başlar yer soğukluğu büyük avantaj olacak. Yarın 9-10a kadar devam edecek bence. Aralık başı için gayet iyi bir sistem. Burdaki arkadaşlar kızacak ama ben soğuk hava istemiyorum sadece kar olsun yeter öğrenciyim Doğalgaz parası fazla geliyor
3 gün ceza yedim bitti heralde.bu gece 3-5 cm örtü bekliyorum . hayırlısı diyelim . yer sıcaklığı çok uygun kar tutmasına.küçük taneli kar az yağışta daha çok örtü oluşturuyor.bu yüzden sürprizlere açık bu gece
7 derece. Serin bir rüzgar var. Kar için yeterli olacak soğuk en erken sabaha doğru. Boluda bile kar başlamadı gece yarısı başlayacak. Ankaraya mucize lazım 10+ cm için. Perşembe daha etkili kar olur tutar biraz hepsi o kadar.
Ne akşamı yarın sabaha doğru anca kara dönebilir. Öğlene kadar karla karışık ve sulu kar olur. Sonra yağış biter. 15-20 cmi bırakın araba üstleri anca tutar.
Balkan sisteminden güneydoğuya kar çok zor. Ya doğrudan kuzeyli sistem olacak ya da soğuk dururken yağış gelecek. Bu sistemden en başından ümidi kesmeliydiniz
Selamun aleykum gençler tekrardan ben geldim iyisiniz inşallah.değismiş buralar platinum üye falan.haftaya iyi bir balkan sistemi var ankarada olduğum için bol bol kar görecem(: .ama her zaman olduğu gibi balkan sistemi güneydoğuya kar bırakmayacak. İyi yağmur ve sonra kuru soğuk anca 10 aralıktan sonra kar alır gibi güneydoğu .
Sen Karakopru GAP hvl yakın demedinmi arkadaşım bende acikladim niye ortamı geriyosun hayır sohbettemi etmeyelim tartışan kimse yok burda ortamı niye geriyosunki anlamadım yanı istemiyosan bu sitede beni soyle istemiyorum yanı niye böyle Kibir yapiyosunki
Artık takıntı oluştu. Şu bağlaçları ayrı yazın. Tek sen değil çoğu kişi böyle.