İyi geceler arkadaşlar , Allah rahatlık versin
Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
İyi geceler forumdaşlar.
-
Yabancı dil öğrenmek isteyenlere bu uygulama tavsiyemdir. Türkçe destekli
Android Apps by Fastlingo on Google PlayLearn English, Spanish, French and German with mobile apps. From total beginner to advanced. Progressive learning with spaced repetition.play.google.com -
Hayırlı Akşamlar Dilerim HF..🙏🖐️
-
İyi geceler herkese. Hayırlı geceler...
-
İyi geceler forumdaşlar.
İyi Geceler..
-
İyi geceler arkadaşlar. Allah rahatlık versin.
-
Google maps de bana 2 kere kazık atmıştı. Bi keresinde Hadımköy'de beni tarlaya çıkarmıştı. Haritaya göre orada yol var. Gerçekte tarlanın ortasında patika yol. Bi keresesinde de korona yasaklarında akşam sokağa çıkma yasağı başladığında Ankara Beypazarından dönerken Ankara'nın bi dağbaşında Karaburuna geldiniz diye bırakmıştı. Mümkünü yok araçla navigazyonu kurdurtmuyor. Ya yaya yada otobüsle gidebilirsin diye tutturmuştu.
-
izzet.crt geçmiş olsun
-
İyi geceler Havaforum
-
samanyolunda bulunan 3 milyardan fazla yıldız bi araya toplandı
Samanyolu’nun yeni bir görüntüsü yayınlandı: 3 milyardan fazla yıldız bir aradaSamanyolu’nun yeni bir görüntüsü yayınlandı: 3 milyardan fazla yıldız bir arada - Samanyolu'nun yeni bir görüntüsü ortaya çıktı. 3,32 milyar gök cismini tek…www.sozcu.com.tr -
20 metre kare salona kac butluk klima almalıyım birde klima markası ne almalıyım bilindik pahali markalar dışında nelere dikkat edilmeli klima seçerken
-
Google maps de bana 2 kere kazık atmıştı. Bi keresinde Hadımköy'de beni tarlaya çıkarmıştı. Haritaya göre orada yol var. Gerçekte tarlanın ortasında patika yol. Bi keresesinde de korona yasaklarında akşam sokağa çıkma yasağı başladığında Ankara Beypazarından dönerken Ankara'nın bi dağbaşında Karaburuna geldiniz diye bırakmıştı. Mümkünü yok araçla navigazyonu kurdurtmuyor. Ya yaya yada otobüsle gidebilirsin diye tutturmuştu.
Abi bende zamanında Google mağduru olduğum için yandexçiyim Çevrimdışı olsan bile çevrimdışı haritaları yükle. İnternet kesintisinde ışınlanmazsın
-
Abi bende zamanında Google mağduru olduğum için yandexçiyim Çevrimdışı olsan bile çevrimdışı haritaları yükle. İnternet kesintisinde ışınlanmazsın
Ya doğruda Ersin kardeşim ben ruslara güvenmiyorum. O yüzden kurmuyorum. En iyi navigasyon kendim abi. Yön duygum çok kuvvetlidir. yeterki herhangibi bir yönü yakalayım gerisi kolay
-
izzet.crt geçmiş olsun
Sağolasın hocam
-
Van gölünün uydu görüntüsü
Uydu görüntüsü felaketi göz önüne serdiUydu görüntüsü felaketi göz önüne serdi - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Akkuş, Van Gölü Havzası ve çevresini…www.sozcu.com.tr -
Ya doğruda Ersin kardeşim ben ruslara güvenmiyorum. O yüzden kurmuyorum. En iyi navigasyon kendim abi. Yön duygum çok kuvvetlidir. yeterki herhangibi bir yönü yakalayım gerisi kolay
Ruslar hojdur abi
Abi bende bir defa o yön rüzgarına kapılmıştım çok iyi bilirim Taaki soluğu eski yoldan Gerede'de alana kadar
O gün bu gündür her zaman navigasyonu açar giderim huy olmuştur abi trafiktir filan uğraşmayayım diye
-
Hayırlı geceler Hava Forum
-
Ruslar hojdur abi
Abi bende bir defa o yön rüzgarına kapılmıştım çok iyi bilirim Taaki soluğu eski yoldan Gerede'de alana kadar
O gün bu gündür her zaman navigasyonu açar giderim huy olmuştur abi trafiktir filan uğraşmayayım diye
Senin iş biraz bizim burada yaptığımız espri gibi olmuş. Biz şakasına yol soran tanıdıklara bu yolu dümdüz devam edecen diyoruz. Direk yolda ilk önce kumsala sonra denize çıkıyor
-
Senin iş biraz bizim burada yaptığımız espri gibi olmuş. Biz şakasına yol soran tanıdıklara bu yolu dümdüz devam edecen diyoruz. Direk yolda ilk önce kumsala sonra denize çıkıyor
Biz hatayı en son bir teyze vardı tezgahını kurmuş domates salatalık filan satıyor ona sormakta yaptık abi bende atladım hemen tamam ya işte doğru yoldayız dedik meğer çok yanlış gitmişiz
-