şubat ayı geçen senenin ocak ayına gerçekten çok benziyor, sadece 1 tık daha az güçlüsü, geçen sene -10 -12 ile sistemler aldık bu sene -6 -8 aralığında olacak gibi, geçen sene Sibirya çok etkisizdi, 1 ay kaldım ve hiç kar yağmadığına şahit oldum sıcaklıklar da üsteydi aksine batı Rusya soğuktan ve kardan yıkılıyordu, döngü tekrar bize dönüyor. Konu için başarılar dilerim, Sibirya bizimle daim olur inşallah.
Sibirya Şahlanıyor Gerçek Kış Başlıyor
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Allah utandırmasın Storm Chaser hayırlı olsun konu. 11 yıl sonra böyle bir riske girmek de cesaret ister.
-
Azordan devşirme bir Sibirya görüyoruz!
Nadiren görebileceğimiz bir hareket her kış göremeyiz. Genelde Beast from East yani Doğudan gelen canavara daha alışkınız.
-
Allah utandırmasın Storm Chaser hayırlı olsun konu. 11 yıl sonra böyle bir riske girmek de cesaret ister.
Sibirya bizden sorulur Sibirya Yükseğine Genel Bakış
Sibirya yükseğinin Doğu Avrupa'ya etkisine dair bir inceleme Avrupa da bile yok.
-
ECMWF uzun vadede Sibirya geliyor dedi🎉🎉🎉 Dünkü %25-30'luk Kesintisiz Sibirya ihtimali bugün çok daha yükseldi!!!
-
Storm Chaser
January 30, 2023 at 11:21 PM Changed the title of the thread from “Sibiryanın Şahlanışı” to “Sibiryanın Şahlanıyor Gerçek Kış Başlıyor”. -
ECMWF uzun vadede Sibirya geliyor dedi🎉🎉🎉 Dünkü %25-30'luk Kesintisiz Sibirya ihtimali bugün çok daha yükseldi!!!
Eğer geliyorsa yüksek soğukluklar değilde -16 ve -20 gelsin yoksa fındıklar yanar
-
Ohaa GFS 00Z muazzam bir önceki tahmindeki Sibirya tutacak.
-
Eğer geliyorsa yüksek soğukluklar değilde -16 ve -20 gelsin yoksa fındıklar yanar
Donmayan meyve sebze kalmaz dostum Sibirya soğukları bu
-
Ohaa GFS 06Z muazzam bir önceki tahmindeki Sibirya tutacak.
-
Konu hayırlı olsun allah utandırmasın , bu sene kış önce ki senelere göre çok farklı olacak diye düşünüyorum soğuk ve yağış bazında.
-
Konu hayırlı olsun
-
Storm Chaser
January 31, 2023 at 10:54 AM Changed the title of the thread from “Sibiryanın Şahlanıyor Gerçek Kış Başlıyor” to “Sibirya Şahlanıyor Gerçek Kış Başlıyor”. -
Konu hayırlı olsun allah utandırmasın , bu sene kış önce ki senelere göre çok farklı olacak diye düşünüyorum soğuk ve yağış bazında.
Tutacak inşallah. 2012 25 Ocak sonrası gibi olacak işte Ankara falan için efsaneydi sanırım o kış.
-
Konu ismide değiştiğine göre analizlere başlayabiliriz
-
- Official Post
Konu hayırlı olsun.
-
Konu hayırlı olsun.
-
Hocam konu hayırlı olsun. 😊
-
Güzel veriler ve değerlendirmelerini bekliyoruz bu konuda hayırlı olsun.
-
Tutacak inşallah. 2012 25 Ocak sonrası gibi olacak işte Ankara falan için efsaneydi sanırım o kış.
Konu hayırlı olsun hocam Bol karlı bir Şubat ayı yaşarız inşallah .
-
Storm Chaser konu hayırlı olsun kardeşim Allah hayırlı bereketli soğuklar ve kar nasip eylesin güzel bir konu olmuş
-
Hayırlısı Olsun diyelim inşallah Şubat ayı kar alamayan yerler adına daha verimli geçer umarız..🤲👍
-