Futbol sayfasına baskın yapar gibi yorum yapıp sayfanın kapanmasına neden olan arkadaş model sayfasındaki yazışmalardan rahatsız olmuş.
Kendisini bu konudaki duyarindan dolayı tebrik eder aynı duyari forumun diğer sayfalarında da beklediğimizi ilan ederiz.
Herkese iyi geceler...
Arkadaşım futbol sayfası benim yüzümden mi kapandı. Herkes bir şey söylüyorken sorun olmadı da ben fikrimi savunup arkasında durunca mı kapandı sayfa ? Öyle ise kapansın zaten. Azınlıkta olunca haksız mı oluyoruz sizin fikrinize göre. Gelelim model sayfası yorumunuza. Ben X kişi veya Y kişi mi dedim. Genel bir tespitte bulunup ricada bulunduk. 8 yıldır bu forumda üyeyim adminler burada bir kişinin mesajını şikayet veya rapor ettiysem beni burada delilleri ile haksız çıkarıp banlasınlar. Bize yakışmaz derlerse ben kendim forumu terkederim zaten merak etme. Ben dolaylı konuşmam direkt söylerim, şuan size yaptığım gibi. Kimsenin muhabbettinden rahatsız değilim. Rahatsız olacak bir tanışıklığımız yok zaten. Ama her şeyin yeri var. Bunca sayfa başlık boşuna açılmıyor. Birçok isim belki de sizde bunlardan birisisiniz konu ile güzel bir tespitte bulunuyorsunuz belki ama biz bunu okuyamıyoruz diyorum. Benim şahıslar ile ilgili bir derdim olmadı olmaz merak etmeyin. Hayırlı forumlar