Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Justice yeni gördüm başınız sağ olsun
-
suriyedeki 5.2 mn insanın bize gelme riski yok demi
yardım gönderiyormus Avrupa oraya Sınır kapıları yardım tir geçişi için açılacakmış
Sınır güvenliği arttırıldımı bilen var mi
-
suriyedeki 5.2 mn insanın bize gelme riski yok demi
yardım gönderiyormus Avrupa oraya Sınır kapıları yardım tir geçişi için açılacakmış
Sınır güvenliği arttırıldımı bilen var mi
Sanmıyorum hocam. Sınırlarımız hep göçmenlere açıktı
-
Cnn son dakika :Amerikan ordusu Kanada daki objeyi düşürdü. montana hava sahasını kapatarak başka bir objenin peşinde.
-
Günaydın HF hayırlı sabahlar herkese.
-
Daha yeni yatıyorum bende hayırlı günler herkese inşallah...
-
Hayırlı sabahlar herkese.
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar.
-
Hayırlı sabahlar kardeşlerim
-
-
konumuz değil ama biliyorum eşim bugün telefonunu düşürüp ekranını kırdı 1 ay once aldim telefonu note 10 pro ekranın komple değişmesi lazım komple ekran değişimi ne kadar tutar tahmini
-
konumuz değil ama biliyorum eşim bugün telefonunu düşürüp ekranını kırdı 1 ay once aldim telefonu note 10 pro ekranın komple değişmesi lazım komple ekran değişimi ne kadar tutar tahmini
600 TL ile 900 TL arası fiyat çıkarırlar hocam ekran fiyatı 560 TL
-
600 TL ile 900 TL arası fiyat çıkarırlar hocam ekran fiyatı 560 TL
Ekran komple degismesi lazım cok hasar almis
-
Garanti servisi değilse telefon tamircisi yapacaksa
Note 10 pro internet fiyatı + parça getirme ekstra 200 tl + işçilik 300 eşittir tutar?
Örneğin internet ilan ekran fiyatı 1000 TL olsun . telefoncu size işçilik ekstra tutar ekleyip toplam 1500 lira diyebilir.
-
Garanti servisi değilse telefon tamircisi yapacaksa
Note 10 pro internet fiyatı + parça getirme ekstra 200 tl + işçilik 300 eşittir tutar?
Örneğin internet ilan ekran fiyatı 1000 TL olsun . telefoncu size işçilik ekstra tutar ekleyip toplam 1500 lira diyebilir.
Telefon garantili garanti servisine gonderip mi yaptırmaliyim orjinal diyep cakma ekran takanlarda cokmus bilmiyorum ne yapayim
-
Telefon garantili garanti servisine gonderip mi yaptırmaliyim orjinal diyep cakma ekran takanlarda cokmus bilmiyorum ne yapayim
Servise göndermek doğru tercih olacak.
-
Servise göndermek doğru tercih olacak.
2900 degisim dahil ucret aradim bir servisi gebzede
-
2900 degisim dahil ucret aradim bir servisi gebzede
Pahalıymış gerçekten
Telefon tamircisine sorun isterseniz. Telefon ekranının kırılması kullanıcı hatası mı?
-
1 bisküvi 40 tl o tarafa giderken de gelirkende uğruyordum:bi daha kesinlikle uğramam
-