GünaydınlarRrRrRrR.🥶
Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kar geliyor 🤍
-
Hayırlı Günler Dilerim HF..🖐️
-
Hayırlı Günler HF
-
-
-
- Official Post
Kendinizi sahte ve dolandırıcı sözde meteoroloji uzmanlarından koruyunuz
Sahte doktordan sonra sahte meteorologlar türediSon yılların en kurak kışını geçirdiğimiz aşikâr. Sadece bizlerin değil, turizmcinin de çiftçinin de gözü kulağı meteorolojide; zira gelecek kuşaklar kadar...www.hurriyet.com.tr"Zaten olmadı gidip alacağım yurtdışından bir meteoroloji diploması.”"
Zaten K.Ö gelsede diploma versek diye bekliyordu üniversiteler, halen aklınca meteoroloji bilimini küçük görüyor.Sayısal bilimdir ve sayısal zeka ister meteoroloji, ama sana kötü bir haberim var o sende yok
-
var bir hayalimiz:)
-
Kendinizi sahte ve dolandırıcı sözde meteoroloji uzmanlarından koruyunuz
Kerem Ökten Kimdir? İşte Gerçekler....keremoktenkimdir.com -
- Official Post
Kendinizi sahte ve dolandırıcı sözde meteoroloji uzmanlarından koruyunuz, sahte doktorlar gibi türemeye başladılar.
-
Hayırlı günler herkese🌼
-
Serap tatar on Instagram: "İşte gidiyorum 😂#kesfetteyizz #kesfetteyizz #viral #viralvideos #kesfet #kesfetteyiz #viralvideos #komikvideolar #reels #reelsvideo"85K Likes, 986 Comments - Serap tatar (@serwp_tatar35) on Instagram: "İşte gidiyorum 😂#kesfetteyizz #kesfetteyizz #viral #viralvideos #kesfet #kesfetteyiz…www.instagram.com
Kahkaha attığım doğrudur 😂😂😂😂😂
-
https://www.instagram.com/reel/Cn9oYunvW…id=MWI4MTIyMDE=
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ayyy çok güldüm
-
https://www.instagram.com/reel/Cn9oYunvW…id=MWI4MTIyMDE=
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 su gibi aktı gitti
-
var bir hayalimiz:)
Kar yağarken halı saha oynamak çok güzel bir kere yaşamıştım
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 su gibi aktı gitti
Hocam valiz bi tarafa kendi ne tarafa gittiği belli değil 😂😂😂arkasından bakan adam ben 😂😂😂😂😂
-
Hocam valiz bi tarafa kendi ne tarafa gittiği belli değil 😂😂😂arkasından bakan adam ben 😂😂😂😂😂
Şarkıyla süper uyumlu 😂😂😂😂
-
Tuz gölünde su seviyesi %10 altına düştü
Türkiye’nin ikinci büyük gölüydü, neredeyse bittiTürkiye’nin ikinci büyük gölüydü, neredeyse bitti - Aksaray, Konya ve Ankara arasında yer alan, başta flamingolar olmak üzere binlerce kuşa ev sahipliği yapan…www.sozcu.com.tr -
Amerika’da süpermarket devi Walmart’ta çalışan 82 yaşında bir savaş gazisi,
beklenmedik bir cömertlik sayesinde emekli olmayı başardı.
Haberin devamı:
ABD'de 82 yaşındaki bir savaş gazisi, TikTok kampanyasıyla emekli olduAmerika’da süpermarket devi Walmart’ta çalışan 82 yaşında bir savaş gazisi, beklenmedik bir cömertlik sayesinde emekli olmayı başardı.www.milliyet.com.tr -
-