kamera pert buzlanmış

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Trabzonlee61 en güzel senaryoyu GEM verdiği için cümleye öyle başladım tahminde sadece Gem'e baksam bu cm leri iki katına çıkarmam gerekir
Ecmwf çoktan patladı zaten hangi mevkii için başarılı tahmin yaptı? Samsun'u ele alalım bu saate kadar verdiği kar miktarı 12 cm idi en son ve erimeler dahil. Şu an şehir kardan yıkılıyor 15-20 cm oldu dün de 10 cm daha vardı eridi ona rağmen. Daha Sochi devreye girmedi 2-3 dalga da oradan vuracak vermiş olduğum cm tahminleri özellikle ilçelerde hafif kalır merkezlerde şans işi
Bu arada aleykümselam dostum evet o Sürmeneli benim yükseklerde çok kar olduğunu duydum ama cm sormadım bele geliyordu büyük ihtimalle
-
bu binadan kaymak serbestmi öyle planım var yasakmı acaba
-
Dayanamadım sahile indim 25 cm
-
-
-
-
İnanılmaz yağış var göz gözü görmüyor samsun kopuyor
-
Bu ara sokakları çok iyi bilirim birbirine kafa atan binaların olduğu yerlerde kar hep az tutar çatı görüntüsü isteriz
-
Silverhand ara caddeler , karlı kaldırımlar çok fena. Ama yağış gelmemekte ısrarcı galiba. Bu akşam ekmek yok bize. 😀
-
Trabzonlee61 en güzel senaryoyu GEM verdiği için cümleye öyle başladım tahminde sadece Gem'e baksam bu cm leri iki katına çıkarmam gerekir
Ecmwf çoktan patladı zaten hangi mevkii için başarılı tahmin yaptı? Samsun'u ele alalım bu saate kadar verdiği kar miktarı 12 cm idi en son ve erimeler dahil. Şu an şehir kardan yıkılıyor 15-20 cm oldu dün de 10 cm daha vardı eridi ona rağmen. Daha Sochi devreye girmedi 2-3 dalga da oradan vuracak vermiş olduğum cm tahminleri özellikle ilçelerde hafif kalır merkezlerde şans işi
Bu arada aleykümselam dostum evet o Sürmeneli benim yükseklerde çok kar olduğunu duydum ama cm sormadım bele geliyordu büyük ihtimalle
Evet evet 300 rakim ustu 80 cm i aşmış 😄,ve tahminlerinde ozmamda seni basarili buluyorum yine bulmak istiyorum ve Sürmene tarafi hakkinda düşüncen varmı bu sabah yolda 5 cm le uyandik , Sürmene'yi Of'u bilirsin Trabzon'dan ayrı gibidirler yagis konusunda suprizleride severler, düşüncen varmi dostum
-
Silverhand ara caddeler , karlı kaldırımlar çok fena. Ama yağış gelmemekte ısrarcı galiba. Bu akşam ekmek yok bize. 😀
Sabaha doğru sağlam yağış başlar öğlene kadar öğlen bir ara verir yine akşam daha fena gömer diye düşünüyorum pazar hala tam emin değilim
-
Bu ara sokakları çok iyi bilirim birbirine kafa atan binaların olduğu yerlerde kar hep az tutar çatı görüntüsü isteriz
-
Hocam çatılarda 15 20 cm vardır göz kararı tahminim.Rakım 50 civarı
-
İnşallah yarında şansımız yaver gider
-
Bu görüntüye göre Bulancak ve Giresun tarafları gömülecek kara inşallah
-
Ula samsun ne cins Bi yersin sağın solun belli degil
-
Bu görüntüye göre Bulancak ve Giresun tarafları gömülecek kara inşallah
çevre bölgeleride gömülür komşuda pişer bizede düşer hesabı
-
Radar boş kar fena sebebi nedir?