hem denizden uzak hem 90 rakım yağabilir
Umarım hocam
hem denizden uzak hem 90 rakım yağabilir
Umarım hocam
ara ara kar atıyor çatalarmut orada gece aynı sıcaklık olursa bişeler alırmıyız acaba
Evet pozitife çıkan senaryo sayıları az değil.Bu noktada sana katılırım.Ama Senaryo ortalamaları belirtilen tarihlerde -5 lerde ve ana senaryo da da -10 lara dayanıyor.Bu diyagramda yükselme olasılığı daha fazla demendeki mantığı öğrenmek isterim.Belki de biz birşeyi kaçırıyor olabiliriz.Canı gönülden öğrenirim:)
Çok üstdüzey bi analize gerek yok ki düz mantık,orada sadece diyagram için olumlu bi hava oluşturulmuş,sonuç itibariyle hepimiz sistem istiyorsak kabaca bize mimimum -8 -10 lazım herkesin bildiği üzere. E şimdi o diyagramda ana senaryo dahil 2-3 tane -8 9 görüp 30 küsur tane üstü senaryo görüyorsak istedğimizi verecek bi diyagram olmadığını düşünmemiz mantığa daha uygundur. Yanlış anlaşılmamak adına tekrar söyleyeyim ben de bi şekilde sistem alacağımıza daha fazla ihtimal veriyorum. Ancak bu diyagramdan o sonucu çıkarmıyorum
Çok üstdüzey bi analize gerek yok ki düz mantık,orada sadece diyagram için olumlu bi hava oluşturulmuş,sonuç itibariyle hepimiz sistem istiyorsak kabaca bize mimimum -8 -10 lazım herkesin bildiği üzere. E şimdi o diyagramda ana senaryo dahil 2-3 tane -8 9 görüp 30 küsur tane üstü senaryo görüyorsak istedğimizi verecek bi diyagram olmadığını düşünmemiz mantığa daha uygundur. Yanlış anlaşılmamak adına tekrar söyleyeyim ben de bi şekilde sistem alacağımıza daha fazla ihtimal veriyorum. Ancak bu diyagramdan o sonucu çıkarmıyorum
Baktın acı mantıklı bir açı ama o diyagram her 6 saatte bir değişir. 14 Aralık gelen sistem en güzel örnek 5 6 gün kala ortalama 0 yakındı. Onun için diyagram tek başına çok bir şey ifade etmez. Yoksa diyagrama bakıp herkes tahmin yapardı.
Orta vade eksi 12 gösterirken vade yaklaştıkca 7 8 iniyor önemli olan istikrar
Omüde kar şiddetlenmiş
Giresun 100 rakımda yoğun kar var
Harika graupel yağıyor.
Olay çok uzadı, çok farklı noktalara geldi şurayı 6-7 senedir takip eden biri diyagramın ne anlama geldiğini de değişecek olduğunu da tek başına birşey ifade etmediğini de pekala biliyodur,konumuz o değil 😀
Olay çok uzadı, çok farklı noktalara geldi şurayı 6-7 senedir takip eden biri diyagramın ne anlama geldiğini de değişecek olduğunu da tek başına birşey ifade etmediğini de pekala biliyodur,konumuz o değil 😀
Diyagrama bakarak bir şeyi umut ettiğim yok dostum. daha farklı verilerde sistemin olabileceğini gösteriyor ve ben burda riskleride söylüyorum. Konu ne burda benim diyagrama bakıp balık dememmi?
Giresun bugün öğlende kar geçişi olmuştu beklenmiyordu
Üstadım diyagram değişebilir şuan diyen sensin. Senin yukarıda ki tahminin diyagrama göre tahmin olmuş. Farklı bir tahmin bir veri varsa bizde bilelim.
Öyle bir şeye getiriyorsunuz ki şu konuda bir şey paylaşmak isteği bile gidiyor yemin ediyorum Yok yere ümitlendirdiğim için kusura bakmayın arkadaşlar. Hayırlı takipler. umarım sistem olurda hepimiz adına ilaç gibi gelir.
Gfs Kafkas yolcusu kalmasın diyor ama mesele burda başlıyor "ŞİMDİLİK" ;))
ilmeteo akşam ve gece Samsun'a kky ve kar bekliyor
Öyle bir şeye getiriyorsunuz ki şu konuda bir şey paylaşmak isteği bile gidiyor yemin ediyorum Yok yere ümitlendirdiğim için kusura bakmayın arkadaşlar. Hayırlı takipler. umarım sistem olurda hepimiz adına ilaç gibi gelir.
Küsmek yok hasan kardeşim senin verirler ile aydınlanıyoruz. Ay ortasi olasılığı çok yüksek oranda.
Hocam sen cok guzel paylaşımlar yapıyorsun kimseye bakma kaldığın yerden devam et
Zaten kar yağması için 3-5 farklı koşulu sağlayarak sistem geliyor şuan sistem ihtimali gitgide artıyor biz kendimize heyecanlanırız sen heyecanlanmasanda olur