Bafra'da gündüz hiçbir şey yoktu. Bir saat önce merkezde lapa lapa yağdı. Çatılar beyazladı, devamında yağmura döndü 😀 şimdi de tamamen kesti.
Olsun hocam ben atakumluyum lapa lapa bile benim için ekmeğin kralı
Bafra'da gündüz hiçbir şey yoktu. Bir saat önce merkezde lapa lapa yağdı. Çatılar beyazladı, devamında yağmura döndü 😀 şimdi de tamamen kesti.
Olsun hocam ben atakumluyum lapa lapa bile benim için ekmeğin kralı
Konumumda fena bastırdı kar
doğru düzgün havada kar bile olmadı belki çimenler beyazlar dedim ama fazla uçtum
Giresun'da 100 rakımda havada bile göremedik .d
İncede olsa bir örtü görmüş oldum sıfır beklentiyle girdiğim minik sistemden, güzel oldu.
Bu yağış ne zaman yoğunlaşacak Samsun -Ordu sınırı için soruyorum
40 rakım kky
Bu yağış ne zaman yoğunlaşacak Samsun -Ordu sınırı için soruyorum
Bir kaç saate yoğunlaşması lazım
Hocam yillardir forumlari takip ederim yeni uye oldum kendi kendimede bilgi biriktirdim oyle her seyi bilmem ama merakimdan soruyorum yanlis anlamayin. zamaninda forumda yazar hocalar sagolsn bulut falan analiz ederlerdide oradan kalma birsey soracam. yanlis ogrenmediysem ruzgar yonu her yukseklikte ayni olsunki bulut parcalanmadan yukariya buyuyebilsin ben veriye baktigimda ruzgar 700hpadan sonra bozuluyor gibi yani ust katmandaki ruzgar etkilermi? yanlis anlamayin ben de sizler gibi hava meraklisiyim mugladan memlekete giresuna geldim ufakliklar kar gormek istiyor cocuklugum aklima geldi😄😄
Rüzgar kesmesi. Karadeniz de 700 hpa ya kadar kuzey bileşenli, sonrası güney bileşenli olursa iş yapar.
eynesilde saat 6 dan beri tozak şeklinde ne olduğu belirsiz kar yağışı var arada kuvvetlensede bişey olmuyor beşikdüzünde nasıl yağmur yağıyor anlamadım gitti
akşam saatlerinde ara ara tozak şeklinde oldu da kar bile sayılmaz yağmura falan döndü hemen
Ünye 60 rakım sonunda kar lapalaştı
Bir kaç saate yoğunlaşması lazım
Umarım hocam bu yağış beni hiç cezbetmiyor 😁
100 rakıma kadar indim şimdi Saf kar yağıyor.Ha gayret bakalım:)
Hocam konum nereydi
Yok aga sorun bende ben anladım
70 rakım kar baya belirgin
1Samsun55 Atakum Türkiş üstü, Balaç'ın biraz aşağısı.
Atakum 200 Rakimda yoğun yağmaya başladı...
Kütle girdikçe kar belirginlesiyor
Atakent rakım 9 Anayolun ustu arabalar beyazladı