muhtemelen saat 8 9 gibi gol haberi gelir kütle de geliyor
Sinerjik orçun gibisi yok bekliyoruz
muhtemelen saat 8 9 gibi gol haberi gelir kütle de geliyor
yağış güzel o yüzden umutluyum inşallah morarmam
Bu kışın en güçlü oluşumu şubat 16-20 arası görülüyor. Sahillerde 20cm ve üzeri hayal değil. Herşey güzel olacak. Az kaldı. Az daha sabır.
rüzgar ters benim bölge için
Eynesil tozak şeklinde kar yağıyor
Yağış açısından iki şanslı il vardı, Ordu ve Giresun. Konumumun durumuna bakılırsa Giresun tarihi bir fiyasko oldu. İnşallah gece ve sabaha toplar ne diyeyim
evet Beşikdüzünden de gol haberi geldi tozak şeklinde kar var
evet Beşikdüzünden de gol haberi geldi tozak şeklinde kar var
foto atsana orçun
Yağış açısından iki şanslı il vardı, Ordu ve Giresun. Konumumun durumuna bakılırsa Giresun tarihi bir fiyasko oldu. İnşallah gece ve sabaha toplar ne diyeyim
Hocam ben perşembedeyim burada sabahtan beri yağmur ve bir ara sulu kar yağdı .Sizce gece kar görür müyüz
Eynesil tozak şeklinde kar yağıyor
hocam eynesilin neresindesin
foto atsana orçun
foto da doğru düzgün bir şey gözükmüyor
Vakfıkebirden de gol gelsin ozaman
radar çok güzel saf kar'a da döner diye düşünüyorum
Hocam ben perşembedeyim burada sabahtan beri yağmur ve bir ara sulu kar yağdı .Sizce gece kar görür müyüz
Yahu yine veriler değişmiş, oyuncak olduk iyice
Son Gfs verilerine göre ordu ve Giresun'da saat 21-22 civarı yağış şiddetini artıracak.
Gece yarısı itibariyle de kara dönme var.
atlantikte çomak var o kaybolsn
hocam eynesilin neresindesin
Gümüşçay sahil
Yahu yine veriler değişmiş, oyuncak olduk iyice
Son Gfs verilerine göre ordu ve Giresun'da saat 21-22 civarı yağış şiddetini artıracak.
Gece yarısı itibariyle de kara dönme var.
Çok sağ olun hocam .Siz kaç cm oldunuz
gfs göre gece 11 12 gibi kar olabilir diyor ecmwf pek oralığı değil
Samsun sabah baya iyiydi ama akşam fosladık yağıştan bunada çok şükür inşallah ilerleyen saatte bir şeyler olur
Veriler samsun batısından trabzon merkeze kadar yağışların 21den 6 ya kadar fena olmayacağını söylüyor ordu giresunda yağış baya sağlam gözüküyor inşallah tutar veriler. Ordu ve giresun iç kesimleri gömülecek gfsye göre