Gözünü sevdiğim arkadaşlar şu resimlerin altın daha açıklayıcı yazın. Kısa bi cümle olmasın. Mesela Ull ye çevirdi. Bu ne abi. Ne anlayak biz bundan. Öküzün trene bakması gibi bakıyorum.
Napam. Önceden okul mu vardı.
Aynı fikirdeyim hocam 😊
Gözünü sevdiğim arkadaşlar şu resimlerin altın daha açıklayıcı yazın. Kısa bi cümle olmasın. Mesela Ull ye çevirdi. Bu ne abi. Ne anlayak biz bundan. Öküzün trene bakması gibi bakıyorum.
Aynı fikirdeyim hocam 😊
Aynı fikirdeyim hocam 😊
Azcık yazında araştırın daa. Hatta forum içerisinde bu konulara dail açıklamada vardır Palanci nın okuyun.
İlk kademeye geldik sevgili forum ahalisi, herkesin güzel bir sistem potansiyeli olduğuna ikna etti modeller. Sonraki adım biraz daha iyiye gitmesi olucaktır. Ondan sonra ise bir anda hepsi yamuk çizicek.
Kar Kristalleri tüm yazılan terimleri ufak bir araştırmayla öğrenebilirsiniz. ULL genel bir terim olduğu için o şekilde yazıyoruz. Türkçe manası Yukarı Seviye Alçağı, Aslı Upper Level Low'dur. Yani atmtosferin üst katmanlarında oluşan bir Alçak Basınçtır. YSA diye bir terim olmadığı için buna ULL demek zorundayız.
Azcık yazında araştırın daa. Hatta forum içerisinde bu konulara dail açıklamada vardır Palanci nın okuyun.
Okudum hocam baştan aşağı 😁
Kar Kristalleri hocam muzip bir şekilde yazmış 😂doğruda yazmış okurken hem güldüm hemde aynı şeyi düşündüm 😊
Sizler yinede daha açıklayıcı yorumlar yapın derim ben 😊
Okudum hocam baştan aşağı 😁
Kar Kristalleri hocam muzip bir şekilde yazmış 😂doğruda yazmış okurken hem güldüm hemde aynı şeyi düşündüm 😊
Sizler yinede daha açıklayıcı yorumlar yapın derim ben 😊
Ben amatörüm zaten sadece modellere bakarım ve o modelin çıktısına göre konuşurum. Açıklayıcı yorum yapan hocalarımız berkeeldek Berkay34 bu iki hocamın açıklamaları ve verileri şahane onlarda vakit buldukça açıklıyorlar. Bu ikisini takibe alın ve yorumlarını anlamaya çalışın.
Ortalama tatlı tatlı düşüyor. :))
Sinoptiklerde gördüğümüz uzun ve büyük ab alanından kopan minik ab basınç alanları ull örneğidir
500 hpa'da soğuk tepe değerleri ile bolca deniz etkili yağışlara sebep olurlar
Bir Ull örneği
Tren gibi dek bantları vermişti 2015'te, ull'li sistemler candır.
Tren gibi dek bantları vermişti 2015'te, ull'li sistemler candır.
17-19 Şubat radar görüntüleri tablo yapıp duvara asmalık
Aytac hocam malum şahıs x de sizin adresinizi deşifre etmiş bir nebze adres gostermis eger gerçek ise bununla ilgili adli ve hukuki tedbir alin isterseniz..özelden yazmayı bilmediğim için buraya attım silinebilir
Gölcük erikli tepe
Yazık millet onca dert tasa içinde mutlu olmak için kar yağışı bekliyor bu arkadaş millete sistem kırıntılarını paylaşıp sistemden 10 gün önce umut satıyor yağmayınca da bize küfürler yağdırıyor psikolojik vaka
Abim süpersin iyi yapmışsın o gelmedi sen gittin bizim balkonada kapının önüne yağsada bizde oynasak eğlensek
Açtık bakalım modelleri bugünkü takipte nasibimize ne çıkacak.
Hadi bakalım bu gece modeller neler verecek. Herkes xanaxını yanına aldıysa başlayabiliriz
baya batılı indiricek gibi gfs
batılı indiricek gibi gfs
Batili ama sistemcik indirdi.
Edit: En azından sistemin yönü az çok belli gibi kuvveti daha çok değişecektir. :))
batılı indiricek gibi gfs
Biraz fazla batıya kaçtı sanki