Samsun merkez bulut izlediği sistem
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Toplam yağışlar;
Giresun, Çanakçı, ÇANAKÇI 144,8 Giresun, Görele, GÖRELE/SİS DAĞI 95,0 Giresun, Görele, GÖRELE/KUŞÇULU KÖYÜ 48,0 Giresun, Espiye, ESPİYE 47,7 Giresun, Yağlıdere, YAĞLIDERE 41,3 Giresun, Eynesil, EYNESİL/ÖREN BELDESİ 34,2 Rize, Fındıklı, FINDIKLI 96,6 Rize, Pazar, RİZE ARTVİN HAVALİMANI 76,4 Rize, Ardeşen, ARDEŞEN 68,9 Rize, Fındıklı, FINDIKLI/YENİŞEHİTLİK KÖYÜ 63,6 Rize, Ardeşen, ARDEŞEN/YEŞİLTEPE 46,2 Rize, Güneysu, GÜNEYSU/HANDÜZÜ YAYLASI 39,5 Rize, Hemşin, HEMŞİN 38,8 Rize, Çayeli, ÇAYELİ/KAPTANPAŞA 30,0 Artvin, Arhavi, ARHAVİ 95,7 Artvin, Kemalpaşa, KEMALPAŞA/KÖPRÜCÜ KÖYÜ 94,6 Artvin, Hopa, HOPA 85,6 Artvin, Borçka, BORÇKA/ALACA KÖYÜ 56,4 Artvin, Borçka, BORÇKA 55,2 Artvin, Merkez, ARTVİN/BEŞAĞIL KÖYÜ 52,8 Artvin, Murgul, MURGUL 52,6 Trabzon, Şalpazarı, ŞALPAZARI 64,8 Trabzon, Şalpazarı, ŞALPAZARI/SÜTPINAR KÖYÜ 59,2 Trabzon, Vakfıkebir, VAKFIKEBİR/HAMZALI KÖYÜ 52,7 Samsun, Bafra, BAFRA/TOPRAK SU ARŞ.(TAGEM) 68,1 Samsun, Bafra, BAFRA 59,0 Samsun, Bafra, BAFRA ORMAN SAHASI 50,9 Samsun, Alaçam, ALAÇAM 38,4 Samsun, Terme, TERME 36,7 Samsun, Bafra, BAFRA/KIZILIRMAK KUŞ CENNETİ 33,8 Samsun, Terme, TERME/KOZLUK BELDESİ 30,3 Samsun, Ondokuzmayıs, ONDOKUZMAYIS 30,2 -
http://www.yayladeredernegi.com.tr/?page_id=181
Gümüşhane Yayladere
Köyünüzmü hocam yayladere
-
Köyünüzmü hocam yayladere
Hayır hocam sadece kar takibi
-
-
-
Bol Ayva ve yükseklerde çetin kış ilişkisi çok erken ve hızlı başladı.Bakalım devamı nasıl gidecek:)
-
Sisdağı tarafı çok kar aldı
-
di
Modeller yine Avrupa ve İskandinavyanın rahatça yüksek basınç etkisine girme trendini modellemeye devam ediyor.İzlanda da tertemiz maşallah.Tertemiz sinoptikler görüyoruz.Hani derdik ya nasıl başlarsak öyle devam eder ya.İnşallah böyle devam etsin:)
-
Bulutlar uzun süreli ve gayış gibi sürekli kesintisiz sis dağı civarına hep uğradı meteoroloji ye göre yağış iyi düştü düşüyor sıcaklığında da zaten sorun yok-3 ler, inşalla bu kış sahilimiz böyle extrem bir sistem alır, 1 metreyi geçmiştir sanıyorum
-
-
Geçen sene aralık ayında bile yoktu sanki böyle görüntüler, manzaralar harika
-
Nazar değmesin sahil kesiminde soğuğu hissettim, kış modundayım sanırsın sıradan bir aralık günü yaşıyorum.
-
İnşallah ocak ve şubat aylarıda böyle verimli geçer.
-
Hissediyorum o kış bu kış ! Bereketli, güzel ve sağlıkla beyazlı günleri bekliyoruz.
-
- Official Post
-Jupiter- Aldım bunları elinize sağlık hocam
-
Üzdün Koca adam
-
Radarda birkaç saattir Samsun Ordu arasında bakıyorum da kesintisiz etkili bir yağış var
-
Geçen sene aralık ayında bile yoktu sanki böyle görüntüler, manzaralar harika
Hocam zaten geçen yıl yaylalarda bile doğru dürüst kar yoktu bu yıl bu ayda gerçekten mükemmel olmuş.tıpkı eski kışlardaki gibi 😊
-
-