- Official Post
Rize diyagramı ateş ediyor.
Rize diyagramı ateş ediyor.
Toplam yağışlar;
Ordu, Fatsa, FATSA/ILICA | 102,4 |
Ordu, Çamaş, ÇAMAŞ | 97,1 |
Ordu, Perşembe, PERŞEMBE/EKİNCİLER KÖYÜ | 80,3 |
Ordu, Perşembe, PERŞEMBE/KIRLI BELDESİ | 75,1 |
Ordu, Kabataş, KABATAŞ | 75,0 |
Ordu, Altınordu, ORDU ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ | 67,8 |
Ordu, Gürgentepe, GÜRGENTEPE | 49,0 |
Ordu, Altınordu, ORDU | 44,0 |
Rize, Fındıklı, FINDIKLI/YENİŞEHİTLİK KÖYÜ | 42,3 |
Ordu, Ulubey, ORDU/ULUBEY | 41,8 |
Ordu, Kabadüz, KABADÜZ/YOKUŞDİBİ BELDESİ | 39,9 |
Ordu, Kumru, KUMRU | 36,7 |
Ordu, Gölköy, GÖLKÖY | 35,9 |
Ordu, Aybastı, AYBASTI | 34,4 |
Ordu, Akkuş, AKKUŞ | 33,3 |
Ordu, Aybastı, AYBASTI/TOYGAR KÖYÜ | 29,6 |
Samsun için geçen senenin tam tersi bir durum yaşıyoruz. Yılın ilk yarısını yağış olarak epey düşük seviyelerde kapattık.
Rize İkizdere
Bakalım nasıl günler geçireceğiz?
Bugün bir arkadaşımın bahçesine gittik dediklerimizi harfiyyen yerine getirmiş rekoltede mükemmel bir artış olmuş maaşallah fındıkta bakım çok önemli tabi birde nasıl uygulama yapacağın daha çok önemli bazı kimyasal ilaçlar verimi artıracağına dahada çok düşürüyor.bu arada bu ordu ( çakıldak) fındığı.
Nem aşırı fazla bu gece zor uyulur
Batı Karadeniz ile Amasya ve Çorum’da Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Bolu ve Düzce’de, akşam saatlerinden sonra Zonguldak ve Bartın’da, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren Karabük, Kastamonu, Çorum ve Amasya’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
İkizdere uçtu gidiyor. Hafta sonu acısı çıkacak.
36,3
Yine boşlukta kaldık ama cumartesiden ümitliyim belki yarın da bir şeyler görürüz
Haziran ayı 0 mm geçtikten sonra Samsunlular cumartesi için ilk belirtiyi görüyor
Nihayet Samsun'a yağış geliyor cumartesi gecesi ile pazar sabahı güzel şeyler olabilir bu kadar ısınmanın sonu fena patlar
Haziran ayı 0 mm geçtikten sonra Samsunlular cumartesi için ilk belirtiyi görüyor
0 değil 1.8 mm Haziran haziran gibi geçmedi ki bildiğin ağustostu zaten geçen yıl ağustosu 0 yağışla bitirdik gerçek anlamda sonra eylülde sel. Yarın da çok tehlikeli modellerin gösterdiğinde çok daha fazlası olabilir hiçbir şey de olmayabilir sıradan bir yağmur beklemiyorum
Arkadaşlar konulardan bağımsız ben kpss ye gircem. Coğrafyam iyidir . Şimdi şu soruya bakıyorum. İlkbaharda yağış en fazla iç kesimlerde olur diyorum. Adana Trabzon Hatta erzurum da elendi çünkü erzurum yağışları daha çok yazın alır. Geriye Konya ve diyarbakır kaldı. İki ilde ilkbaharda yağışlar alır diye düşündüm. Kışın da akdeniz ab li sistemlerden bol yağış aldığını düşünüyorum. Bunlar hemen hemen ortak. Lakin benim bildiğim konya daha soğuk diyarbakırdan. Konyanın kışın sıcaklık ortalaması 4-5 dereceler olması gerekirken diyarbakırın 8-9 derecelerde diye düşünerek diyarbakır dedim ama cevap konya diyor. Cevap mı hatalı yoksa ben mi. Görüş bildirim lütfen.
Çay toplamak için yeni moda sanırım.
Samsun radar hareketli
Mecitözü civarında kıyamet kopuyordur şu an
Samsun radar hareketli
Radar hareketli ama ortada bir şey yok. Her sistemde aynı durum samsun'u es geçen kütleler.
Samsun'da hava baya karardı