Gözüme ilk trabzon ve samsun merkez boşluğu geldi desem bu görüntüye bile boşluk desem çarpılırmıyım
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gözüme ilk trabzon ve samsun merkez boşluğu geldi desem bu görüntüye bile boşluk desem çarpılırmıyım
Samsun ve trabzon size öyle bi iş edecek ki.Aklınızı alacak😂
-
Samsun ve trabzon size öyle bi iş edecek ki.Aklınızı alacak😂
İnşallah abi. Babannem daha kar mar yağmaz dedi iddaya girdik ay sonuna kadar bir şekilde örtü almam lazım
-
İnşallah abi. Babannem daha kar mar yağmaz dedi iddaya girdik ay sonuna kadar bir şekilde örtü almam lazım
Eyvah bedo.Ne yap ne et babaanneni ikna et.Valla 50 model gelse ümitlerimi kıramaz ama bu tecrübeli insanların dedikler çıkıyor genelde.Babanneyle zıtlaşma😂
-
-
Eyvah bedo.Ne yap ne et babaanneni ikna et.Valla 50 model gelse ümitlerimi kıramaz ama bu tecrübeli insanların dedikler çıkıyor genelde.Babanneyle zıtlaşma😂
Bedo naptın ben kepenkleri kapattım şimdiden 5-8 şubata odaklan o zaman
-
Güzel bir sinoptik sunuyor.O soğukların o şekil olması çok düşük bir ihtimal.Artırsınlar lütfen:)
-
Buffalo/ABD ❄️ mukemmel he
-
BU Snoptik böyle sunmaya devam etsin diğer detaylar sonra konuşulur soğuk olayına şuan bakmayın snoptiğin genel şekli ve durumu önemli istikrar devam etsin soğul vade yaklaşınca hal olur ay sonu için diyorum.
-
-
Gfs i bölgeden birisi güncelliyor olabilir
4 gün boyunca aralıksız yoğun kar
-
Gfs i bölgeden birisi güncelliyor olabilir
4 gün boyunca aralıksız yoğun kar
Ustumuzden soğuk ve kar yağışı gitmiyor baya baya mükemmel
-
Gözümüz şenlensin 😎😎
-
Bütün güncellemede ortak bir nokta var. Şuan Grönland'da Yüksek hakim sonrasında 23-24 salınımı oluyor peşine de Atlantikte oluşan derin siklon ve jetler sayesinde kıtaya dalan güçlü bir Azor oluyor. Ve güncellemelerde ortak nokta Azor-İskandinav(+BLO-Azor) işbirliği olması. Dedik, bunu da dedik.
20'sinden sonra sistem gelebilir diyordum bunun için birkaç yorum yapayım. Isınma sonucu zayıflayan kutbi girdap endeksleri negatife yönlendiriyor bunun sonucu olarak önce Atlantikte hareketlilik sonra ise jetlerle beraber +BLO/Azor işbirliği olabilir. Bakalım neler olacak...
-
Şunu son 2 gün kala görmek nasip olur inşallah
-
Gem sabah güncellemesi
-
Bütün güncellemede ortak bir nokta var. Şuan Grönland'da Yüksek hakim sonrasında 23-24 salınımı oluyor peşine de Atlantikte oluşan derin siklon ve jetler sayesinde kıtaya dalan güçlü bir Azor oluyor. Ve güncellemelerde ortak nokta Azor-İskandinav(+BLO-Azor) işbirliği olması. Dedik, bunu da dedik.
Keremcim şu sistemine söyle biraz daha kuvvetlensin.Yemesin bizi:))
-
Bugün modeller bize çalışıyor
-
Ecmf balkan marmaraya veriyordu öyle böyle değil büyük tornistan yaptı bayağı tutarsız gfs ye göre
-
Ecmf balkan marmaraya veriyordu öyle böyle değil büyük tornistan yaptı bayağı tutarsız gfs ye göre
gfs yine kazandı oldu 2 0 bu sene kral gfs çok belli o kadar dönek dedik ama ecmwf bile kendine getirdi
-