Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Olayları ne güzel çarpıtmışsınız. Milliyetçiliğinize laf ettiğim mesaj nerde tam olarak? Yaptığım ırkçılık mı? Bundan mı çekinecem yav evet ırkçıyım. Arapları sevmemek ırkçılıksa en büyük ırkçı benim. Yazmıştım yine yazayım son mesajınıza ithafen, Filistin'de ki olaylar benim umrumda değil. Gerçek milliyetçi nasıl olur onuda dinlemek isterim sizden. Ne yapmam gerekir? 1 tane arap ülkesi için kendi askerimi ''MEHMETÇİK GAZZE'YE'' diye desteklemem mi gerekir? Ve ya sınırda kendi polisime zorluk çıkartıp olay çıkartmam mı gerekir? Ve ya kendi ülkemde sağa sola saldırarak insanları rahatsız etmem, burada oturamazsınız diyip kahve mekanlarını falan mı taşlamam lazım? Ben Türk'üm. Benim Filistin diye bir davam yok. Bu ülkede Filistin bayrağı açıp, Hamas'a destek verenler, Hamas liderinin Kürdistan'ın bir parçası da Türkiye'de dediğinden haberi var mı acaba? Üstüne Çin'in ''UYGUR TÜRKLERİNE YAPTIĞI SOYKIRIMA DESTEK VEREN'' bu ülkeye mi üzülecem anlamadım? Bu üzülüp destek verdiğiniz kardeşlerinizin, yakın tarihte veya tarih boyunca bizi desteklediği bir tane olay söyleyebilir misiniz? Çok fazla istemedim bak sadece 1 tane. Ben size yaptığı ihanetleri buraya teker teker yazabilirim ama. Bayraklarında ki kırmızı renk bile Osmanlı devletine karşı başlatılan isyanı temsil ediyor. Sizin kardeşiniz, benim düşmanım.


    Hükümetler ile halkları bir tutmamak lazım


    bizim hükümetin bazı politikaları yüzünden vize alamıyorsun vatandaş olarak, bu hoşuna gidiyor mu?


    bir iki kabile reisi, ya da şerif denen adamlar ihanet etti diye koca bir millete hain diyemezsin


    ben ibadet maksadıyla arabistan ve kudüse gittim. iş amaçlı olarak da üsküp, prizren, novi pazar gibi yerlere gittim.


    tüm bu beldelerin ortak özelliği, oralarda ben Türk'üm dedin mi, akan sular duruyor. filistinde gördüğüm dostane muameleyi sırbistandaki novi pazarda da gördüm.


    Müslüman balkan milletleri bizi sevdiği gibi, araplar da bizi çok seviyor. filistinlilerin %90'nının kendi hükümetlerinin çine verdiği destekten haberi bile yoktur.


    %10'luk bir kısım için bir millete düşmanlık beslenmez


    dün hdp'liler şehitlerimizin üstüne halay çekti. ne yapalım şimdi? kürt milleti haindir mi diyelim? kürtler hep pkklı mı? araplar hep şerif hüseyinci mi?


    gidip görmemişsiniz. o insanlarla tanışmamıssınız. iki tane twitter postu görüp, filistin lideri şöyle dedi, arap hükümeti şöyle davrandı. hain bunlar. insan kendi öz kardeşinin yaptığından bile mesul değilken, ülkesinin başındaki adamın söylemlerinden niye mesul olsun, hele bir de onu o seçmediyse.


    işte Hacca gitmek dinimizde bu yüzden farzdır. orada müslüman kardeşlerinle tanışırsın. Hacca gitmezsen müslümanlar birbirini ecnebiler vasıtasıyla tanır. onun da neticesi işte bu olur. Arap Türk'e der "dinsiz oldu bunlar", Türk Araba der "hain bunlar".

    BORN IN WINTER

  • GAZZE DE 200 BİNE YAKIN TÜRKMENİN YAŞADIĞINDAN HABERİ YOK ARKADAŞIN. İzzeddin el Kassam Tugaylarının adını aldığı Din Adamı İzzeddin El Kassamın Mısır da Osmanlı devleti için araplardan kurulu birlikleri ile cihad ettiğinden de haberi yok.

    Dillerine dolamışlar Doğu Türkistan lafını. Ulan daha Tebrizi azad edememişiz daha Kerkükü azad edememişiz daha Batı Trakyayı azad edememişiz bizden binlerce km ötede ki Doğu türkistana yardım etmemizi bekliyorlar. Milliyetçilik elini havaya kaldırıp Bozkurt yapmakla Tanrı Türkü korusun diye slogan atmakla olmaz. Bugüne kadar Doğu Türkistan olayını önüme koyan kaç kişi ile tartıştıysam yeminle diyorum Türkistanı harita da gösteremediler. anlatın diyorum bana doğru Türkistan da ne oluyor kim ne yapıyor. Dedikleri tek kelime Çin soydaşlarımızı öldürüyor.

    Erkin Uniyaz Abdulla. Kim bu adam bir bakın bakayım. Çin Komünist Partisi Doğu Türkistan sorumlusu. Adam diyor ki biz Çin devletine bağlıyız kimse bize karışmasın. Bunun gibi binlerce Uygur Türkü Çin devleti adına çalışıyor. Kendi Milletine ihanet eden adamlara ben nasıl yardım edeyim.

    Ben ülkücüyüm. Ben Milliyetçiyim. Kürt de benim kardeşim Arap da Boşnak da Çerkez de Çeçen de ..... Ben 95 de Bosnaya nasıl ağladımsa 99 da Kosovaya nasıl ağladımsa Çeçenistana Kırıma nasıl ağladımsa bugünde Gazzeye ağlarım.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • isteyen ağlasın Gazzeye istemeyen ağlamasın.

    Bu sizi iyi ya da kötü insan yapmaz.

    İnsanları ırkçı falan diye de yaftalayamazsınız.(Sen yapmadın genel konustum)


    Türkmenlerden Çine hizmet eden varken ben nasıl yardım edeyim demişsin de Filistin'e İsraile ajanlık edenlere değinmemişsin Yusuf.

    Onlar önce El fetih-Hamas birleşsin sonra ben yardım ederim de dememişsin.


    İzzeddin el kassam dan bahsetmiş ama Şerif Hüseyini söylememişsin.


    İşine geleni güzel süslemiş görmek istemediğini hiç dile getirmemişsin.


    Yalan söyleyen tarih utansın gibi olmuş biraz.

    Saygılar...