O degilde gerçekten özelden mesaj atmasını bilmiyormusunuz ? Yardımcı olabiliriz yani.
Aslında hazır moderatör duvarına yazmayı biliyorken , özel mesajın nasıl atılabileceğini sorup öğrenebilirdi ama demek ki böylesini uygun görmüş hocamız.
O degilde gerçekten özelden mesaj atmasını bilmiyormusunuz ? Yardımcı olabiliriz yani.
Aslında hazır moderatör duvarına yazmayı biliyorken , özel mesajın nasıl atılabileceğini sorup öğrenebilirdi ama demek ki böylesini uygun görmüş hocamız.
Müthiş 😎
Hepimize açılacak 😎
Yeni kabinede Berat Albayrak söylentileri dolaşıyor, bu söylenti bile ekonomi sayfasını açtırmaya yetmeli 😂
Hepimize açılacak 😎
Blue kardeşim ,
Harita metod çizgisiz defterini al
Tüm paylaşacaklarını yaz , hem deşarj etmiş olursun kendini
Sayfa açılınca seriden yükleme yaparsın
Display MoreBlue kardeşim ,
Harita metod çizgisiz defterini al
Tüm paylaşacaklarını yaz , hem deşarj etmiş olursun kendini
Sayfa açılınca seriden yükleme yaparsın
![]()
Kara listem hazır
Sakinnn🤫😎
Yeni kabinede Berat Albayrak söylentileri dolaşıyor, bu söylenti bile ekonomi sayfasını açtırmaya yetmeli 😂
Kardeşim zaten ortam gergin , fısıltı gazeteciliği yapmayıver
Maliyeyi vermezler diye düşünüyorum.O kadar da değildir..
Hocammm
🤣
Enerji bakanı olacak deniyor.Saatleri kalıcı olarak bir 2 3 saat daha ileri alabilir...
Hocammm
![]()
🤣
Sayfa da matem havası var biraz renklendireyim istedim
ondan sonra 'masa beşi yarım saat uzat'' demek yok ama
ondan sonra 'masa beşi yarım saat uzat'' demek yok ama
Süreli açılıyor artık , öyle süresiz falan yok , millet sırada bekliyor açılsın diye
Sayfa da matem havası var biraz renklendireyim istedim
![]()
O konuda elinize su dökemeyiz hocam
Süreli açılıyor artık , öyle süresiz falan yok , millet sırada bekliyor açılsın diye
![]()
sis atmak serbest mi
![]()
Demirbaşlara açılıyor ekodan anlamayana yok 😎🤣
Ekonomi sayfasının bence açılması gerekli. Orada sadece zam konuşulmuyor, bir sürü ülke gündemini belirleyen şeyleri tartışıyoruz. Ayrıca birçok üye için de o konu forumda bulunma sebebi. Eskiden kış bitince forumda pek kimse kalmazdı ben hatırlıyorum. Şimdi ekonomi konusu sayesinde 7/24 aktifiz. Kışın zaten forum hep aktif ama yazın sıcakta havayı konuşacak bir şey yok. Konu kapalı kalınca birçok üye zamanla ayrılacak. Bu durum forum için de olumsuz olur. Benim kişisel görüşüm öyle, umarım düzgünce değerlendirilir.
Demirbaşlara açılıyor ekodan anlamayana yok 😎🤣
ben de demirbaşım ama bana da kapalı . ömür boyu men yedim hemde