Manchester United 2-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-0 Lugano
Trnava 0-4 Fenerbahçe
Manchester United 2-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-0 Lugano
Trnava 0-4 Fenerbahçe
Yollar göle döndü adeta.
Güzel yağıyor.Daha devamı var.
Beşiktaş 2-1 Kiev
Twente 1-3 Fenerbahçe
Adana Demir 1-2 Genk
Yüce Türk ulusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.Düşmanı Anadolu'dan kovan Atamın ve silah arkadaşlarının mekanı cennet olsun.
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
merhaba Perseid meteor yağmurunu küçük kızıma izletmek istiyorum İstanbul da en iyi nereden izlenir birde hava kapalı olduğundan İstanbul dan izlenebilecekmi gerekirse etraftaki şehirlere bile gidebiliriz yeterki kızımla güzelce izleyip unutmayacağı bir anısı olsun istiyorum
Bu ışık kirliliği haritası.Herhangi bir noktaya tıkladığınızda bazı bilgiler mevcut.Bortle-Class kısmı 1 ve 2 olan yerlerde mükemmel izlenir.3'de fena değil , güzel.İstanbul'un kuzeybatısı 3 mesela düşünülebilir.
Çok büyük bir gök taşı kaydı.Maalesef canlı göremedim ama odamı aydınlatınca anladım.
.... atla gel sende memleketine, şöyle güzel bir semaver yakalım.
Şimdi orada olmak vardi.Yanıyoruz biz.
Keşke terk etmeseydim
yolda sabaha karşı biran gözüm daldı yaklaşık 140 km hızla kaza yaptım bariyerlere vurdum çok şükür kimseye bir şey olmadı benim omuzda zedelenme sırtım da ağrılarım var rabbim korudu bizi
Abi çok büyük geçmiş olsun.Allah tekrarını yaşatmasın.
.... hocam çok teşekkür ederim yaaa puanlar için ☺️ 😀
Rica ederim.Son konunun açılmasına vesile olduğunuz için ve bu sıcak mı sıcak günü çekilir kıldığınız için çam sakızı çoban armağanı içimden geldi.Güle güle kullanın.
Saat kaç oldu hala 40 derece hava.Bu gece uyku yok anlaşılan.
Daha beyaz bir asfalt yok muydu?
Bu arada benim tahminim , yapılan tüm tahminlerin ortalamasıdır.
*Benden sonra tahmin yapan ve tahiminini düzenleyenler hariç tabi.
En yüksek sıcaklık 39.0 derece olur diyorum.
umarım hepsini itlaf ederler
Adamlar daha toplayamıyor itlaf edilmesi çok güç.Bu gibi eksik bilgi içeren twitlerle halkın gazı alınıyor.Valiliğin ilçelere gönderdiği yazıda sokak köpeklerinin aşılanıp , rehabilite edilip tekrardan toplandığı yere bırakılacağı yazıyor.
Hocam hiç beklemezdim gurur duymamız gereken bir gün oysa ki 😁😁
Gurur duyacak halde değilim , eriyorum.
Bitti o iş yaparsa sancaktepe yapacak diğer ilçeler zor
Yapmasın lütfen.
Acayip sıcak hava, deniz hamam gibi oldu cidden.
Ben bu havada denize girsem domates olarak çıkarım.