bağcılar deklerle çarşamba sıcaklık sıkıntısı olmazsa en az sistem sonu yerde basılma ve erimeyle birlikte +30 görebiliriz. Çok ciddiyim.
Hocam ben en minimum 15 cm bekliyorum
bağcılar deklerle çarşamba sıcaklık sıkıntısı olmazsa en az sistem sonu yerde basılma ve erimeyle birlikte +30 görebiliriz. Çok ciddiyim.
Bünyamin Hoca Temkinli Konuşmuş Yine
Temkinli hali buysa 🤣
Bence gayet makul Yani
Sonuçta medyatik isim
Açıklaması mantıklı
Modellerden çok uzaklaşamaz sistem potansiyelli olsa da
Dew point
Uğurmumcu/Kartal Rakım 180
Sabahtan Beri Forumdayım Gerçekten Çok Keyifli Bir Gün Geçiriyorum
Sultangazi yollar tutmaya başladı
Yollar beyazlamaya başladı.
İzmitteyim kardeşim 😎
Anadolu yakasının da doğusunda
Hocam olsun beee üzülmeyin güzel yağış aldık. Ay ortasından sonrada güzel şeyler olursaa müthiş olacak
Ecmwf 14 şubata kadar kar sınırında sıcaklıklar vermiş
Bünyamin hocada karı sanki kendi yağdırıyormuş gibi fena pinti ya. Biraz da cömert 10 de 15 de, bizde uç demiyoruz yahu
Sabahtan Beri Forumdayım Gerçekten Çok Keyifli Bir Gün Geçiriyorum
1 günde 113 mesaj… yigitreis82 izinden gidiyoruz
Mukemmel olur
Ben bu arada çok iddialıyım büyükçekmeceden-maltepeye kadar eğer çarşamba günü sıcaklık sıkıntısı olmazsa.Büyük ihtimalle dek çok iyi olucak ne siklonu dekmiş be diyeceğiz şuan çok iyi örtü var 7 'si turuncu dek bantlarıyla ayın 8'i kıyılar kurtarırsa o zaman görün hocam (şahsi veri yorumlaması )
Asıl kar salı çarşamba günleri sıcaklık sıkıntısı yok ve kar zank diye yere yapışıcak.
İsmetpaşa mı reis
1 günde 113 mesaj… yigitreis82 izinden gidiyoruz
Hocam Ben Hesabımın Şifresini Unuttum Başka Hesap Açtım ondan 113 Yoksa Daha Fazladır
Merhabalar arkadaşlar ailem istanbuldan uçağa binemediler iptal oldu istanbul için uçak şartları hangi gün önerirsiniz salı veya çarşamba gelmeyi düşünüyorlar
Vorteks karaya ne zaman çıkar avrupa yakası güney kesimleri için ?
Geçmişte bize modellerin Godzilla diye pazarlamaya çalıştığı çoğu sistem bile böyle örtü vermemiştir ( bu daha ilk 6 saatinde verdi)