Ya bize ne oldu ya bize ne oldu ya? Bu Ankara ne halde ya?

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arkadaşlar sıkıntı sadece ankarada değil ki ülkece 2 senedir çok kötü geçiyor kış mevsimi.
-
GFS ye göre sistem ucundan gelse dahi şu anda o zamana yansıyan kar görünümü nedir ya. Resmen Ankara Eskişehir hattına sağa yatık kalp çizmiş model.
-
İç Ege ve Ankara aynı kaderi yaşıyoruz maalesef Girit çalışmadıkça biz böyle oturur dertleniriz
-
Hala bir umutla gece güncellemesini bekliyorum. İnanın arkadaşlar, inanciniza ihtiyacımız var. Hala kesin değil gelip gelmeyeceği. Bir umuttur...
-
Dün ortada hiç bir sebep yokken yemek masasını devirdim. Artık bu gerginliğe son vermek lazım. Bu arada daha süre var olumlu yönde haber alırız diye ümit ediyorum.
-
Mamak tarafları ne durumda bilgisi olan var mı yarın bir yolculuğumuz olacak Mersin ‘den umarım yollarda problem yoktur…
hocam buyur gel ankara da kar falan yok
-
Sıcaklık çift hanelere çıkıyor. Bari artık yağmur nöbeti tutalım. Kuruduk.
-
Mgm karlı tahmini dolayısıyla "neden tahminin tutmadii"? gibi bir soruyla karşılaştığında başı ağrımaz. Lakin kar yok tahmininde olasi bir kar yağışında " neden tahminin tutmadi" sorusunda başı ağrır. Çünkü kar yağışı sebebiyle kamu hizmetinin aksamamasi için idareler hazırlık yapmak zorundadır. Idarelerde mgm'den bu bilgiyi alirlar. Bu yüzden mgm nin kar gördüğü ihtimallerde göstergeleri karlı yapma eğiliminin yüksek olduğunu düşünüyorum .
-
Bu akşam ve gece güncellemeleri sabah gibi bir tık iyileşme verirse gol sesi gelir bizden
-
ecmwf hiç bir şey vermiyor gfs boşlukta bırakıyor
-
ecmwf hiç bir şey vermiyor gfs boşlukta bırakıyor
Azor a bağlı gibi çoğu şey artık... Akşamı merak ediyorum nasıl çıkacaklar
-
Her türlü bosluktayiz bir turlu dolmuyo
-
Diyagram iyi duruyor ama çok değişiyor. Akşam güncellemeleri takip edicez
-
19 civarı için umutluyum
-
Soğuğu alalım da yağışı her türlü alacağız bence çünkü hatırı sayılır yağışlar olacak
-
19 civarı için umutluyum
Düşmek yok. İnanmaya devam.
-
Soğuğu alalım da yağışı her türlü alacağız bence çünkü hatırı sayılır yağışlar olacak
Tam tersi düşünüyorum. Yağış gelsin artık.
-
Tam tersi düşünüyorum. Yağış gelsin artık.
Yağış ve soğukta olacaktır. Bizim için önemli olan yağış ve soğuğun çakışması.
-
güneyden patlamış mısır edasıyla kütleler geliyor akşam bir şeyler yaşayabiliriz
-