Çankırı canlı kameradan baktım baya kar yağıyo buraya gelirse süper olur
Hocam link atar mısınız ben baktım ama bulamadım memleketime bi bakayım
Çankırı canlı kameradan baktım baya kar yağıyo buraya gelirse süper olur
Tursil 😎
Yeşiller sokuluyor sanki ama yemyeşil gelmeyecek gibiler
Yağış yoğunlaşmaya ve kalınlaşmaya başladı
Bisey soracağım yeşiller inecek mi saatlerdir takılı kaldı da çankırıda
Öğleninde 6 7 derecelere cıkmiştik akşamı merkez 25 cm kar almıştı 4 subat 2023 diye hatirliyorum yanlışı olabilir tabi
benim foto arşivimde olması lazım bir bakayım atarım foto video hatırlıyorum akşam 7 gibi başlamış gece boyu yağmıştı sabahına bileklere kadar kar vardı haftaiçi olması lazım
Sizce büyük yeşilin arkasından kütle gelir mi ecm öğleden sornaya kadar gosteriyor
tam aynını yazacaktım ben de çankırılıyım:) belediyenin sitesindeki kameraların linkine baktım açmadı.
Yağış artıyor, taneler büyüyor
şentepede yağış kuvvetlenmeye başladı
Bilkentte usul usul bir yağış var, çimlerde, pencere kenarlarında çok ince bir örtü. Çankırı tarafındaki kütleyi alabilirsek harika olur
Açık mavi ile orta kuvvet yağış varsa açık yeşil napar acaba.
Erimeden sokulursa yeşiller şahane olur vallahi
İnşallah merkezde konveksiyon bir nebze geleni kuvvetlendirir korkarım ki Çankırıdaki kütleden eser kalmadı batısıda yavaş yavaş dağılıyor
fazla erimeden gelecek gibi
benim foto arşivimde olması lazım bir bakayım atarım foto video hatırlıyorum akşam 7 gibi başlamış gece boyu yağmıştı sabahına bileklere kadar kar vardı haftaiçi olması lazım
31 Ocak 2022...istasyoner cephe tabir edilen bir sistemle oluşmuştu yağış, sürekli bulunduğu yerden nem alarak güçlenen ve uzun süre yağış bırakan bir sistemdi diye hatırlıyorum, Tıpkı bugünki gibi baya ince yağmıştı ama o kadar yoğunlaştı ki bir ara müthiş birikim yapmıştı.
bu da sabahki durum
Yeşiller ulaştı neredeyse yağış epey arttı.
Artıyor
Yeşiller ulaştı neredeyse yağış epey arttı.
İlk gol haberi 😎
hüseyingazi yollar beyazladı