Yukseklikten dolayı,bugun kutle yokken bile keciörendekş koyu maviden daha iyi yagıs alıyordu incek tarafı :))
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Başlıyoruz
-
Yeşil çok yaklaştı konumuma. Bakalım heyecanla bekliyorum.
-
Üstümde kütle yok beyazladık. Dikmen
-
Mamak tarafı yeşil kütle alır mı sizce tahmini?
-
Sabirsizlikla yeşiller gelecek mi diye beklemedeyim
-
balgatta cok tatlı bır yagıs var beyazladı her yer yagıs hafıf olsa bile
-
Mamak tarafı yeşil kütle alır mı sizce tahmini?
Şu anki radara göre her yer alır 😎
-
hocalarım sıze seyı soracagım 2 3 yıl once hıc beklenmedık kar yagıs almıstık nem oranından dolayı ankara kendı kutlesını uretıyor veya zatıf kutle guclenıyordu en azından forumda kı arkadaslar oyle dıyordu hatırlayanınız var mıdır.
-
Bir kütledir uzakta
Yaralıdır tuzakda
Uzağında kalsak da loy, loy
Gönlümüzde orası var -
hocalarım sıze seyı soracagım 2 3 yıl once hıc beklenmedık kar yagıs almıstık nem oranından dolayı ankara kendı kutlesını uretıyor veya zatıf kutle guclenıyordu en azından forumda kı arkadaslar oyle dıyordu hatırlayanınız var mıdır.
evet hatırladım dağlardan gelirken güçlenerek geliyolardı
-
2023 3 şubat gibime geldi önceki 2 şubag gecesi şapkadan tavşan çıkmıştı 5 santim kar almıştık 3 şubat günü hepsi eriyip konveksiyonla gelen kütleleri güçlendirmişti
(Başka bir sistem olabilir benim aklıma o sistem geldi radar bozuktu o yüzden kütlelerin yönlerini hatırlamıyorum)
-
Öğleninde 6 7 derecelere cıkmiştik akşamı merkez 25 cm kar almıştı 4 subat 2023 diye hatirliyorum yanlışı olabilir tabi
-
Öğleninde 6 7 derecelere cıkmiştik akşamı merkez 25 cm kar almıştı 4 subat 2023 diye hatirliyorum yanlışı olabilir tabi
evet evet 25 cm olmasa bıle 2 gun kar almıstık bırını beklıyorduk dıgerı supriz olmustu aklıma geldı bırden nedense tekrar oyle bırsey cıkar mı sapkadan dıye
-
3 şubat 2023 günü hocam beklenmedik şekilde konvektif ile güçlenen cephe yağışı vurmuştu
-
Kütle eriyor galiba
-
Kar kum gibi ve az şu an konumumda. Arabaları hafiften bi beyazlattı. Yeşil kütle gözlüyoruz bakalım.
-
Kırmızı bölge iyice sokuluyor. Bakalım buraya güçlü bir şekilde ulaşabilecek mi?
-
İncekte sis gibi yağıyor ince ama yoğun baya, etraf kıpkırmızı oldu
-
Değişik bir hava karşı binaların çatılar yok oluyor harita kapanıyor ama eğlenceli derin bir sessizlik… hissediyorum az kaldı
-