Virga ne ya?
Radarda gözüken kütledeki yağışın yere inmemesi durumu hocam
Virga ne ya?
Ya virga olur ya yağış gelmez ya hava bir iki derece sıcak olur da kar yerine yağmur yağar. Kar konusunda ne bahtsız bir memleket zavallı Ankara. Anca 2 cm kar hediye eder sonra 9 gün buz keser şimdi de.
Virga ne ya?
Nem seviyesinin düşük olmasından kaynaklı bulutun yağışı yer yüzüne indirememesi durumu
Allah Allah. Çok uzun sürer mi bu durum? Ulan bir yerden de patlak vermeyelim.
Bazı futbolculara küfür edince gol felan atıyor. Ankaraya da sövsek 20cm kar yağdırır mı ?
konumumda yağış radarda gözükmesinden 25 -30dk sonra başladı
Bu bahsettiği yer neresi ?
Allah Allah. Çok uzun sürer mi bu durum? Ulan bir yerden de patlak vermeyelim.
Sanmıyorum. Merkezin yarısında kütle bile yok virga bi yerden sonra kesilir bunlar daha öncü kütleler
https://x.com/pusholder/stat…R4WoYbulJg&s=19
Bu bahsettiği yer neresi ?
Sanıyorum burası odtü ya da bilkent ancak bu cumartesi gerçekleşen yağıştı. Haber sayfaları yanıltıyor insanı.
Düşünmeden duramıyorum.. yağış 2 gün önce modellerde görünen gibi gelse unutulmaz bir Kasım sistemi olacaktı gerçekten..
Bazı futbolculara küfür edince gol felan atıyor. Ankaraya da sövsek 20cm kar yağdırır mı ?
Her türlü totemi denedik hocam son 2 yılda olacağı yok gibi 😂
Keçiören de tek tük atmaya başladı virga bitiyor sanırım
Bu görselde virga nedir görebilirsiniz.
Yağış yer yüzüne ulaşamıyor, hava da asılı kalıyor.
Of of. İncek'te böyle.
https://x.com/pusholder/stat…R4WoYbulJg&s=19
Bu bahsettiği yer neresi ?g
gıcık oluyom böyle haberlere ankara kara felan gömülmedi her zaman yağan bölgeleri tüm ankara diye anlatıyolar ya buraya 1cm yağmamış ankara kara gömüldü he aynen
Neyse daha yeni geliyor kütleler. Bekliyoruz.
kuzeydoğuda ki yeşiller eriyor galiba
Virga, bir buluttan düşen yağmur veya buz parçasının yeryüzüne ulaşmadan buharlaşması veya süblimleşmesi ile gözlemlenen bir doğa fenomendir. Uzaktan bakıldığında bulutun görüntüsü baca buluta veya hortuma benzer.
yenimahalle şentepede yağış hızlanmaya başladı
gıcık oluyom böyle haberlere ankara kara felan gömülmedi her zaman yağan bölgeleri tüm ankara diye anlatıyolar ya buraya 1cm yağmamış ankara kara gömüldü he aynen
Etkileşim için yalan haber yapmak moda oldu.