Dışarı çıkın iki kartopu yapıp sağa sola atın kaç ay sonra özlemişiz valla yaa
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kasıma göre bence çok ciddi bir sistem en azindan belirli yerler için. Ben kasımda böyle kar gordugumu hatirlamiyorum valla.
-
Keçiören içinde hayal kırıklığı oldu güzel kütlelere rağmen hiç yoğun yağmadı çoğunlukla hafif orta yağış oldu
-
çok kötü sistem geçen seneki kasimda daha cok yağmıştı
-
Pazartesi akşamını bekliyorum artık. En azından yağış kar olarak başlayacak
-
açılışı susuz olarak mukemmel yaptık her yer tuttu arbaların üstü çimenler 4-5 caantımı geçmiştir diye düşünüyorum herkes umarım eglenmiştir
-
1 cm bile tutmadı ya sanki batıdan doğuya set çekmişler kar doğuya geçmiyor
-
Sorun şu yağış çok az oldu. Batı kesimlerin aldığı yağışı alamadık
-
Benim için sistem beklentimin çok üstünde oldu. Şuan çimlerde 11-12cm kar var, yolları ölçemiyorum zırt pırt küreme geliyor...
Yağış biraz daha devam ederse, 15cm ile kapatacağım gibi duruyor.
-
açılışı susuz olarak mukemmel yaptık her yer tuttu arbaların üstü çimenler 4-5 caantımı geçmiştir diye düşünüyorum herkes umarım eglenmiştir
ah usta keşke oralarda olsaydım, şeytan diyor ki al arabayı git.
-
Sorun ortada merkezde bence. Yarın birgün bir sistem gelir o da doğuyu eğlendirir gene orta bomboş kalır. Kasım ayı için gene iyi ama model beklentilerinin aşırı altı.
-
Kolay kolay erimez gibi de bu yagan kar. Baya soguk olacak hatta ustune ekleme bile yapabilir pazartesi. Bakalim
-
Kasımda oldugumuzdanhava her ne kadar soguk olsa da zemin sıcaklıkları bir kış paterninin ortalamalarından sıcak bu da örtü icin ekstra bir degişken oldu
-
-
valla karla siz eglendiniz sogugunu biz cekecez yapacak bisey yok insallah pazartesi gelir burayada
-
en azından pazartesi yerler kuru olacak yollarda bile hafif 1-2 cm örtü olabilir belki
-
Akdere anlık kahve alıp içmelik manzara
-
Bence merkez bu gecenin şanssız bir bölgesi. Ama kesinlikle Kasım ayı için ortalamanın üstü bir kar gördük. Kış açılışı olarak bakarsak gayet iç açıcı. Tabi bir Ocak karı değil. Ama yollarda da göreydik iyiydi ara yollar ırmak gibi.
-
bugünün şanssız pazartesinin şanslı bölgesi olabilir
pazartesi sabah 9 - salı sabah 9 arası kar yağışı
-
hangi model bu
-