Sizlerden bir ricam olacak, geçen sene de rica etmiştim sizden. Sinanı yine valiz hazırlarken yakaladım, muhtemelen evden kaçacak ve yükseklere ulaşmaya çalışacak.. Görenlerin polise ihbar ETMEMESİ rica olunur. Kara, kuru ve zayıf bir çocuk Taliscaya benziyor. Lütfen ihbar etmeyin. Hayırlı fprumlar
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
O zaman panora avm de bir buluşma yapalım gruptan gelenlerle
hocam benı burda yanlız mı bırakcaksınız
-
-
Akşama doğru güneyli rüzgarlar yerini yıldıza bırakacak. İliklerimize kadar donacaaz
-
Çok sağlam rüzgar hamleleri var
-
İstanbul'da çok güzel kâr yağışı var örtü oluşmuş heryerde
-
Uykumu alamadım bugün. Umarım uyuya kalıp kendime sövmem gece.
-
soguk hava bati karadeniz daglarini zor gecer arkadaslar o yuzden zaten bizim sogukla yagis arada cakismiyo
-
merkezde bile 4-5 cm örtü olursa şaşırmam
-
Kuzeyimizde rüzgar dönmüş durumda, sıcaklıkları direkt etkilemiş. Bekliyoruz.
-
bi keresinde hatirlayan hocalarimiz vardir yuksekler kara donmemisti alcaklar kar almisti etimesgutta 10 cm kar falan vardi yukseklerde 3 5 cm birikim civari olmustu yanlis hatirlamiyosam
-
soguk hava bati karadeniz daglarini zor gecer arkadaslar o yuzden zaten bizim sogukla yagis arada cakismiyo
Soğuk biraz batıdan sokuluyor. Şuan yağış hattı ile soğuk birlikte ilerliyor. Yağışla birlikte kısa süre içinde yağmur kara dönecek
-
bi keresinde hatirlayan hocalarimiz vardir yuksekler kara donmemisti alcaklar kar almisti etimesgutta 10 cm kar falan vardi yukseklerde 3 5 cm birikim civari olmustu yanlis hatirlamiyosam
evet 3 4 yıl oluyor batı ilçelerimiz iyi kar alırken doğu ilçelerimiz (merkez) yağış kara donmemis döndüğünde de sulu kar yağmıştı
-
Şuan yağış hattı çizgi ile doğru orantılı. Yağış olan yerlerde 700 metre 800 metre olan yerlerde dahi kar görülüyor
-
hocam benı burda yanlız mı bırakcaksınız
hocam ben taşındım oralardan demetevlere Burnumda tütüyor oralar...
-
lodos son hamlelerini yaparken sicakliklar tirmanisa gecmis kuzey batidaki soguk hava gelir gelmez merkez ilcelerde 7 8 bandina duseriz sistemin ana hatti giris yaptiginda sicaklik tek hanelide baslar gibi
-
Pursaklarda 10 dakikada 1 derece düştü
-
anlık şentepe 14.8 derece
-
Bu sistemi Pursaklarda yaşamak isterdim ama ne yazık ki Kırıkkaledeyim artık.
-
Şuanlarda arada bir güneş de yüzünü gösteriyor, onunda etkisi var.
-