Sağolun hocam teşekkür ederim
Posts by ramo0621
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Baskentli hocam ne kadar devam edecek çok önemli bir toplantımız var ona göre iptal etmeyi düşünüyoruz
-
Afyon hattı da çalışıyor
-
Beytepeden bildiriyorum sistemin yıldızı olacağız gibi millet vizeyi unuttu kara daldı😎
-
İstanbulda bir saatte sıcaklık 6 derece düştü
-
Kim ne derse desin bu sistemiin yıldızı Anduril kardeşimdir kendisini tebrik ederim zorlaya zorlaya getirdi sistemi
-
7-10cm olabilir
Teşekkür ederim dostum
-
Beytepede ne kadar olur sizce
-
Verilere çok takılmamak gerekiyor dün ve bugün modellerdeki tahminlerden daha çok yağış aldık
-
Cumayı bilmem de cumartesi olur gibi 😂
-
Gfs şova çevirdi işi😂
-
Ölçümlerde sıkıntı var galiba sabahtan beri yağıyor hala 2 mm
-
Valla andurilim inat ede ede getirecen galiba sistemi
-
Biri beni tokatlayabilir mi ya çok değişik bir rüya görüyorum da 😄
-
Hocalarım wxcharts haritasında 9 nisan günü kar gösterirken metocicel de yağmur gösteriyor bunun sebebi nedir acaba açıklayabilir misiniz? gfs modeli
-
Anlık olarak konumumda hava sıcaklığı yükseldi ve 1 saattir güneşli bir hava hakim
-
Hava ne kadar sicaksa o kadar etkiliyor aslinda o durum. Mesela mayis haziran da sabah yagmur yagip ustune gunes cikinca ikindi vakti siddetli hava olaylarinin olacagi neredeyse kesindir. Mesela dün cok sicak olmasa bile yine boyle bi durum saglam patlamamizi sagladi. Kisaca evet denilebilir
Anladım hocam çok teşekkür ederim çok sağolun.
-
Değerli hocalarım bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim güneş çıkıp hava ısındıktan sonra yağan yağmur daha mı şiddetli olur acaba?
-
Turuncu kütle merkezi boylu boyuna kapladı
-
Meteoroloji bey uyarıyı yarın yapsaydınız